Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
caute.. vaše problémy môžu byť aj genetického hľadiska... ja mám tiež problémy s ochlpením na tvári,stehnách, rukách proste všade... tiež mi nik neveril že to nie je normálne až teraz že som si vybojovala kompletné vyšetrenie mi zistili že mám genetickú poruchu obličiek ktorú som zdedila po oboch rodičoch... začala som užívať hormonálne ale zatiaľ žiadny efekt :((
Kroko,
mohol by si nejake priniest aj na slovensko :)
aj ja som zufala...ked sa zobleciem do plaviek citim sa jak gorila...milujem plavat, vodu... ale takto sa to neda... idem skusit dep.laserom, setrila som na nu neskutocne dlho tak dufam ze pomoze aspon daco...
ziadnu znamost nemam, chalan ma nechal ked videl moje zarastene stehna... bolo mi na grc samej zo seba
ako pisala kolegyna pred nami... citit sa zenou...to chceme vsetky... len najist spoob ako ..s telom gorily... :(
Bol som pred piatimi rokmi v juhovychodnej azii.V ramci potuliek sme navstivili prirodnu lekaren ak sa to tak da nazvatt a stretol som sa s nasledovnym, Ten panko v habite si nas posadil a okrem roznych masaznych olejov vonaciek a masticiek zobral do ruk i maly teglik s bielou mastou.Kolegovi i mne potrel nase chlpate holene.Naniesol mast asi v 5-7 cm kruhu.Po 15 minutach servitkom zotrel.Nezostal tam ani jeden chl.Koza hebka ako babatko zadok.Skoro pol roka nebolo stopy po chlpoch.Ked som sa s tym clovekom bavil, potvrdil mi ze po tretom pouziti a spravnej aplikacii uz nevyrastie nikdy. Tento rok tam idem opat,lebo svokra ma po hormonalnej liecbe tiez Chlpatu traumu z chlpkov na tvari.
Má niekto skúsenosti s homeopatiou?
Ja tiež mám chlpky a chodím na Laser IPL/RF. Vo Zvolene v Rebecce centrume je za SUPER cenu - bezkonkurenčnú a dostupnú pre všetkých.Dajú sa chlpky odstrániť ale treba chodiť na udržiavačku a layser pôsobí skôr na svetlú pokožku a tmavé chlpky.Dá sa objednať na tel.č.0915 968 704.Ja odporúčam, lebo som vyskúšala aj iný layser a za inú cenu a :-(, s porovnaním s iným salónom je o cca 1500Sk lacnejšia.
AHOJTE, NO TAK JA SOM BOLA NA LASERY 3X A VOBEC TO NEZABERA - RASTU SI PEKNE DALEJ.... A TOLKE PRACHY SOM VYHODILA....
ja by som chcela vedieť,čo robit,ak po oholeni na intimnych miestach a stehnach ma to už o par hodin začne svrbieť,pychať,až bolieť je to hrozne.čo s tym?poradte.tiež mam nadmerne ochlpenie hlavne tam dole.a depilatorom si to robite aj tam dole?ved to musi byť hrozne bolestive
skús depilátor,to je tá najlepšia vec ako môže byť,.nielen miesto po depilácii vydrží byť pekne hladké po dobu 3týždňov ale čím častejšie to bdueš používať,tým menej začnú chlpky rásť a budu úplne jemné...dobrá vecička .:).
caute ja mam tiez problemy s oxlpenim nohy ma az tak netrapia ale ruky, ramena a bruxo ano predtym som s tym problemy nemala az toto leto...poradte mi prosiim ako funguje to zosvetlovanie aky dalhy efekt to ma? dakujeem za odpoved