Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ja by som chcela vedieť,čo robit,ak po oholeni na intimnych miestach a stehnach ma to už o par hodin začne svrbieť,pychať,až bolieť je to hrozne.čo s tym?poradte.tiež mam nadmerne ochlpenie hlavne tam dole,
no som rada že nie som jediná chlpatá žena, ja mam ale z tohoto depky, lebo ked vidim ze je každá žena v lete v ktatasoch a ja ich nemožem, chytaju ma z toho nervy.ja mam tiež aj na stehnach asi 1 cm čierne chlpy a keď idem k lekarovi ako dnes citim sa strašne trápne..zvyknem si depilátorom odstránit, ale to bolí jak šlak-tak len žiletkujem ale na druhy den musim znova aby nepichalo-ako chlapov..ak viete niečo lacné a nebolestivé poradte..diky
No ja som mala podobny problem. V podstate este aj mam len uz viem ako ho budem riesit.Bola som na epilacii laserom a s nohami mam uz 3 roky pokoj. A mozem povedat ze to predtym bolo krute, vlasy mam velmi hrube (a tym padom aj vsetky chlpy na tele)a nohy som si musela holit kazdy den. Epilacia laserom bola sice draha ale myslim ze mam uz nadlho- zeby navzdy? pokoj.
ahojte baby:-)
mám rovnaký problém ako vy všetky,trápi ma testosterón, ktorý je jeho hlavnou príčinou ... práve kvôli nemu mám teraz problémy s otehotnením a to ma trápi oveľa viac ako tých pár chĺpkov navyše... Keď túžite po dieťatku, ktoré sa vám stále nedarí a nedarí, začnete pochybovať, máte strach a vtedy si uvedomíte skutočné hodnoty, na ktorých vám záleží oveľa viac ako na tom, ako vyzeráte... pretože to je naozaj nepodstatné...
monii
Rozhodne si to neohol lebo to bude este horsie .Skus depilovacie pasiky , pastu alebo si to odfarbi .
pls poradte mi co mam udelat s ochlpeniim na bruchuu vyzera to strasnee :(
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či existuje nejaká metóda na preriedenie ochlpenia- konkrétne ruky. Nechcem si ochlpenie na rukách úplne depilovať, ale iba preriediť. Skúšal som zastrihávač, ale nebolo to dobré, pretože bolo cítiť, že chlpy sú zastrihnuté.
Ak je tu niekto kto má skúsenosti alebo mi vie poradiť, budem rád :)
Ďakujem a prajem pekný deň.
mne zo stresu zase vlasy vapadavaju
coze?ochlpenie zo stresu?to je fakt mozne?