Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

shagiii:)

ahojte.nečítala som si síce všetky príspevky ale aj ja trpím tým istím problémom...je to hrozne!!!:(mám síce len 15 ale už neviem čo s tým,na kúpalisku som nebola ani nepametám.a o dovolenke ani nevravím len čakám kým je na pláži prázdno a až potom vindem z vody...HROZNé!!píšete tu aj o odfarbovaní..prosím poradte mi čo s tým....kde sa dá taký prípravok kúpiť??ako funguje??a čo keby ze idem s tým ku doktorke??kam ma pošle??sú na to aj lieky?prosím baby poradte čo a ako..shagiiinQa@azet.sk vopred Ďakujem :)

zuzul

ja som bola na laseri a som velmi spokojna...o 75% je ich menej a cez leto mam volno kvoli slnku,ale uz som na september objednana.

Som velmi spokojna

micka111

ahojte, ani som nacakala ze vas tu bude tolko...ja mam tiez strasny problem s nadmernym ochlpenim na bruchu, rukach, tvari...proste vsade :(

uz som bola na endokrinologickom vysetreni a tam mi nezistili nic. tak ma poslali do Lubochne na vysetrenie. tam tiez nic nezistlili. jedine na sone nadobliciek mi povedali ze jednu nadoblicku mam trochu vacsiu ale to je vraj normalne. vraj to mam geneticky dane. ale preco potom nikto z mojej rodiny nema taky problem? moja mama skoro ani nevie co su to ziletky, sestra ma cierne vlasy a chlpky ma aj tak uplne svetle.

uz som z toho vsetkeho zufala, od 12tich rokov som si uz vypocula kopec "prijemnych" poznamok na svoje chlpy. predtym som sa vacsinou holila, ale aj tak mi tam ostavali cierne bodky a vyzeralo to hrozne a na druhy den som sa musela holit znovu. teraz si obcas aj depilujem strojcekom ale potom mi zase chlpy zarastaju a robia sa mi zapalene vyrazky. uz neviem co je lepsie:( este v zime sa to da trochu skryt ale co teraz v lete?

vy co s tym mate skusenosti - myslite ze je lepsie skusit ten laser? alebo odfarbovat? naozaj pr odfarbovani tie chlpy potom vypadnu? lebo ja aj keby som si ich odfarbila na svetlejsie tak by mi ich bolo vidno lebo su velmi hrube:( prosim poradte

jeane

Prosim piste na moju mailovu adresu, prosim baby poradte mi, ak ste sa tohto problemu zbavili, podelte sa o to s druhymi. Dakujem.

jeane

Prosim vas baby poradte mi. Mam si kupit nejaky zosvetlovac, alebo co. Mam chlpy na bruchu, prosim napiste mi, strasne moc vas prosim.

jeane

Ahojte aj ja mam problem s nadmernym ochlpenim, hlavne na bruchu. Neviete mi prosim niekto poradit co mam s tym robit. Uz konecne by som si chcela obliect plavky bez komplexov a citit sa fajn. Ozvite sa. Este by som chcela vediet co je ten JOLEN a kde sa da kupit, kolko stoji? Prosim vas poradte, dakujem.

nikol84

Aduliena - za malicko, dufam si to zvladla!...ja len teraz reagujem, aj som zabudla, ze som pisala aj do tejto temy...niekedy uz stracam prehlad:)
NESTASTLIVA - no to je tym holenim, ale na to vlastne ani nic nezabera, ked si ich oholis, bude ti rast viac, ked zas vytrhnes pinzetou, tak budes mat hrubsie a je tam riziko, ze ti budu chlpky zarastat...ale netrap sa az tak kvoli tomu, nie si jedina ktora to ma, ver mi, v dnesnom svete to nie je rarita (nebrala si si nahodou HAK??moze to byt aj od toho)..kaktuska ma pravdu...chalani zas sa trpia preto, ze maju chlpaty chrbat, ramena, hrud, vyzeraju niektorii jak opice, skratka na kazdom je nieco...iba tie vyretusovane babiky v casakoch su "bezchybne"...neskor ak si to mozes dovolit, daj si to odstranit leserom, alebo poinformuj sa najprv o tom, hm?..aby ta to nenicilo)...

hviezdička

Nykkyy , tu cukrovu pastu si skušala ?? Podarila sa ti nakoniec?? U mňa sa ozaj osvedčila ale nejde to hned za mesiac , chce to trpezlivosť, a ta ozaj stoji za to.