Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte ja by som sa vas velmi rada opitala do kedy sa vam to zhorsovalo viem ze je to v puberte ale ci vam tie chlpy stale a stale rastu na novych miestam ci uz ich mate len tam kde vam narastli napriklad v 13 rokoch.Prosim odpiste mi kazdy den mam stoho depresie stale placem a nedokazem sa stim zmierit a sledujem na mojom tele kazde miesto ze ci objavim viac chlpkov..
Ahojte, odstranovali ste si uz chlpky na brusku depilacnym kremom? Ak ano, ktory vam najviac vyhovoval? Ako dlho to vydrzalo?
tiez by ma zaujimala ta mast od liecitela, ktoru spominal Kroko:))), ja som stale presvedcena mile damy, ze nieco prirodne existuje na nas problem, chyba je zial v tom, ze rozne podniky zarabaju na nas skrz ziletky, peny, depilacne a epilacne prostriedky , tak isto laser atd, uz len to mat po ruke, nieco od matky prirody, co naozaj funguje:)))
drzim Vam vsetkym palce:)
Tá Krokova masť zaujala aj mňa. Ktovie, či by sa to dalo priniesť aj na náš trh. Alebo existuje aspoň nejaký podobný prípravok, ktorý sa dá u nás dostať?
Kroko a nevieš vôbec, ako sa tá masť volá? To by už bolo aké parádne, keby sa to dalo dostať aj u nás. Bol by zo mňa šťastný človek. :)
Mna trapia chpky okolo bradaviek. Zacala som si ich vythavat pinzetou, ale casom mi len zhrubli a tam kde rastol jeden, zacali rast dva :( Obcas sa mi miesto po vytrhnuti zapali, alebo chlpok zarastie... Nevyzera to potom pekne... Ako to riesite vy? Daju sa tieto chlpky nejakym sposobom trvalo odstranit?
A prečo sú chlpy aj okolo bradaviek? Idem sa z toho zblázniť. Aj na bruchu, resp. od pupka dole a všade tam, kde píšete aj vy. Čo s tým robiť? Ja chodím na endokrinológiu, liečim sa na ŠŽ, ale na ochlpenie mi doktorka povedala, že je to v norme. Dokelu, akože v norme, ked som jediná žena, ktorá má ochlpenie väčšie než jej partner? Čo s tým?
ten plyšový macko je dobrý =DDD
Ahojte všetci čo sem píšete, mám tiež problém ako vy , nohy , bikiny už ani neriešim, na zadok radšej nepozerám , nad perou depilujem brucho sa začína podobať na ocinove a podobne. Pozerala som sem , pretože som mala pocit, že ma to veľmi trápi a začala som hľadať. Po prečítaní množstva vašich príspevkov ma naplnili rôzne pocity.a pri jednom sa zrazu mlj postoj zmenil, už sa necítim zle. Viem aké je to mať pre tieto veci komplexy, ale do paže kto určil , že nechlpaté telo je krásne, prečo sa máme hanbiť , že sme normálne a nebudeme stáť 30000 hodín so žiletkou aby sme vypadali ako 2589 krát vyretušované tety v časopisoch len preto , že niekto povedal že to je kritériom krásy. Náš problém nie je na tele, ale v hlave, trápime sa niečí čo nestojí za to. Krása musí vychádzať zniekadiaľ z vnútra. Nadajme si nahovoriť, že sa musíme skrývať lebo nejaké trapky namiesto toho čo majú v hlave riešia to aké máme nohy , ruky a podobne. Som šťastná a nesmierne na vás myslím , modlím sa za vás ako i seba aby sme pochopili čo je v živote dôležité, nenechajme svoj život zredukovať len na čas , keď sme hladké a keď sme ako plyšový macko :D , želám vám plno úsmevov, a krátku pamäť na bolesť.
ja som bola na endokrinologii a mi povedala že jej tam chodia inak chlpate ženy že toto je prirodzene no ale povedzme si narovinu že naživo som ete žiadnu nevidela napr s chlpatym bruchom a je to super ked si stale stahujete tričko aby nebolo nič vidno