Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
a chcem sa ešte opýtať, kúpila ste si niektorá laserový epilátor venus? vraj je to nejaká novinka a podľa charakteristiky to vyzerá fajn ale je to príliš drahé....
jááj s týmto laserom je to fakt na rozmyslenie, tiež o tom uvažujem ale zas ked si predstavím, že by som do toho vrazila kopec peňazí a nezaberie to....
je to fakt individuálne
HK00 no ja ti takto poviem mne dala minervu doktorka...nic mi z nej nebolo pohoda ale potom ze mi da slabsiu tak mi dala lindynette20....ale dala mi ju len vcera este som ani uzivat nezacla tiez by som rada vedela ze aka je a tak....mne sa zda ne jedine na co je dobra je proti pocatiu....
marinka70: ahoj ja viem ze to nieje k tejto teme ale ja som tiez zhodou okolnosti zacala brat LYNDINETTE20 a beriem to zatial len 2-3 tyzdne [pred tym som antikoncepciu nikdy neuzivala] a rada by som sa ta spytala ci si pri tejto antikoncepcii spozorovala nejake vedlajsie priznaky , vdaka :)
keby ste videli mna... keby som sa neholila, tak na mna zavolaju greenpeace s podozrením, že ušla opica z pralesa.. Robím si z toho srandu, lebo nič iné mi už asi nezostáva... Na endokrinologii mi zistili nadmernu hladinu mužských hormonov. Idem zmeniť antikoncepciu, ktorá by túto hladinu mala napraviť, tak som velice zvedava...
Budem mať 15 mám rovnaké problémy s ochlpením všimla si toho moja obvodná lekárka a tak ma poslala na vyšetrenie ku endokrinologičke vo štvrtok tam idem po druhý krát prvý krát mi zobrala krv tak uvidím či sa s tým dá niečo robiť držte mi palce ......
a ked budete mat nejaky dobru radu na tie jazvy tak tiez piste =/ dakujem za nas vsetky
ak najdete nieco co pomaha dajte vediet.
vraj na nejakom ostrove, tusim sicilia maju nejaky krem, po ktorom chlpky uz nerastu.. ale myslim ze u nas tomu tazko verit.
chlpy mam velmi hrube tvrde a tmave.
este na rukach sa to da zvladnut obcasnym vytrhanim voskovymi pasikmi. tak isto to riesim aj nad perou.
tiez mam depku sa vyzliect pred chlapom.ale ak mozete, lytka si radsej holte, a stehna, brusko, a ricinku si vytrhavajte so strojcekom. boli to jak svina, ale zvyknete si. aspon na par dni sa to da. V ZIADNOM pripade si to nerypte ked vam bude zarastat!!!! ja som teraz este aj sama jazva na vnutornej strasne stehien. fakt pozor na to..citala som tu to s tym peroxidom. fu , napad fajn, ale co ked su biele ked by som pichala jak ježo...