Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
Seruste...ja som si bol dat vcera nastrelit, ale dnes mi to vypadlo, tak som si tam rovno narval kruzok. No za tych par minut, co som nemal v nose tu gulicku mi dierka z vnutornej strany zmizla a musel som kruzkom spravit novu. Bola to riadna bolest, ale teraz je to v pohode. Ani to neboli ani nic...Myslim, ze mi to ale nahnisa, alebo aspon scervena, lebo som s tym nezaobchadzal prave najjemnejsie. No uvidim ako a napisem :)
.. ja si svoje piercingy nepremyslam.. ked ma to napadne tak urobim a je.. uz mam tri hahah.... 2 v pere a 1 v nose.... ale cem este do nosa cez stred.... ano ano.. ale to bude tazsi oriesok rozmyslam ze si ho pojdem dat spravit do piercingoveho... lebo bdw.. piercy som si vsetky robila sama a mam jeden mam uz pomaly 2 roky.. dalsi rok.. a tento posledny asik mesiac.... a uplne v pohode.. neviem.. asik cem robit v piercingovom a tetovacom studiu ked mi to tak ide :D:D:D:D:D:..... aloha
caute:)ja tiez rozmyslam nad piercingom do nosa...ale chcem sa spytat ze ak si vyberem ten piercing ze ci je ta dierka velmi viditelna lebo by som bola nerada keby mi ju mama uvidela..dikes:)
no dost wela roznych nazorov..no ja ho mam asi dwa mesiace, prepichowanie bolelo strasne myslela som ze mi nos odumre ale hned ako tam dali nausnicu, prestalo to bolet a doteraz ma nebolel(: zatrhavat, si ho nezatrhavam obcas ked si fukam nos ostane mi na vreckovke, to sa mi stalo hned prvy tyzden..tedy som si tam este dawala taku vodicku co mi dali w salone, po prwom tyzni sa mi to ale nechcelo a prestala som:D zahojilo, nebolelo nic okrem prepichu ale to bolo wolaco strasne:) ale clovek zabudne;) odporucam..no odtedy mam problemy s hrdlom, furt mam nadchu uz mesiac odkedy ho mam v nose, aj mandle zapalene..neviem ci je to z toho, ale dole si ho nedam..stal ma 800sk plus bolest:D
a ludia kto si idete davat pierc: NEDAVAJTE SI HO NASTRELOWAT!take nieco robia len v neprofesionalnych salonoch kde nevedia de je sever..bude vas to bolet aj po prepichu, hnisat a newjem co este..naozaj,kde wam povedia ze nastreluju a neprepichuju, odtial sa practe prec..prepichnu wam to s radostou brade inde;)
dufam ze som pomohla(:
Ahojte ja by som sa vas chcela opitat ze chcela by som si dat piercing do nosa ale dopocula som sa ze je to dost nebezpecne lebo vraj je tak zakoncenych vela nervov ....pls mam tomu verit??dakujem moc :D
awoojte dala som si prising do nosa...nastrelili mi ho mam ho uz pomaly 3 tyzdne a cem si ho dat vybrat a vymenit lenze problem je v toom ze nechce ist von skusala som tahat tocit a neda sa vybrat je mozne ze tam nieako prirastol alebo mam si ho ist dat vybrat tam kde mi ho nastrelovali ? dakujem
Cafte ludia..ako je to natej obchodnej??som pocula ze najlepsie je to tam de idete po uzkych schodkoch horere..vraj je tam super piercerka..a aky pierce je lepsi..ten rovny alebo zatoceny??vopred diky za radu..
ja mam v nose, ale hneva ma to..teraz to ma každý. ..ale neviem po akej dobe ho môžeš vybrať....to zistíš aj sama..podľa toho či ťa to bude bolieť alebo tak...
barbinka ale to tak rychlo nemohlo zarast si myslim.. tam sa ti vytvortila len taka jemna..to si sa,ma prepichni.-..