Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
Už nemám asi dva týždne piercing v nose. Mala som ho dva a pol roka. taký pekný zatočený bez uzáveru. No ale teraz som pred 12timi dňami v nemocnici na operácii a musel ísť von. Lenže po zákroku, keďže som bola v celkovej anestéze, som nevládala nič, len som spala aj celú noc. a na ďaľší deň, keď som si ho chcela nasadiť, proste nešiel. tá dierka zarástla.
kto ma s tym skusenostii? aj ja nad tym rozmyslam :D
piercing do nosa vobec neboli.
mam ho dva tyžde a uplne v pohode vybrala som si ho po 4 dnoch aaa je uplne super odporučam len sa netreba bat
no ahojte vie mi niekto pls poradit??? chcem si dat piercing do nosa no kruzok a nikde nemaju taky ako hladam... hladam klasicky bez tej gulicky ale nie na klasicke zapinanie... som z mt no pomoze mi aj nejaka internetova stranka kde ich maju za odpoved vopred dakujem
Ak môžem poradiť,baby nedávajte si nastreľovať piercing do nosa. V mojom okoli su tri baby,kt. majú dosť problémov práve vďaka nastrelenému piercu. Jedna z nich dnes absolvovala plastiku nosa. Je to fakt nebezpečné.Aj ja som si chcela dať,ale po tom čo som videla,som si to hneď rozmyslela. Treba radšej nájsť odvahu a ísť do poriadneho profesionálneho štúdia.
takze ja som si dala piercing do nosa pred 4 dnami a este v ten den ako mi ho nastrelili som si ho vymenila ze strieborny :D nemam ziadne problemy, neboly, neni opuchnuty, nehnisa proste nic, vsetko je ok, prestrelenie absolutne nebolelo mozno trosku stiplo ja som sa hrozne bala :) nakoniec je vsetko ok, nemam ziadne problemy... zatial :)
serwuus,no ja mam pierc w nose w jazyku a idem si dat aj do pery ale w nose mam taku malicku gulicku ci co ale chcem kruzok ale nechcu mi ju w piercingowom wymenit bo wraj musim este pockat a pritom ho uz mam 1 mesiac!! newiete po akom dlhom case sa moze pierc ten maly wymenit za kruzok?? a zekolko stoji?? dikes =))
mam v nose piersing...v pohode...aj ked to uz ma kazdy druhy clovek ale tak v pohode.prepichnutie neboli lebo to pomali neni ani sekundova zalezitost.potom par dni je to citlive.ale po 2-3 tyzdnoch ani nebdues vediet ze ho mas.je to pohode.teraz rozmyslam nad piersingom v jazyku;+)