Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
myslim, ze kazdemu telo inak reaguje,mne nic nehnisalo ale uz mam piercing rok, a stale sa mi v jeho okoli supe kozka...mam peeling :o))) a prestrelenie neviem,ja som si davala prestrelovat chrupavku na uchu hore a potom mi piercerka hovorila, ze chrupavky sa vobec nemaju prestrelovat, lebo sa mozu rozdrobit...
Cawte chcem si dat piercing do nosa lebo sa mi to hrozne paci alebo bojim sa aby mi to nezacalo hnisat a tak niektory hovoria ze to je v pohode a iny ze im to hnisalo tak comu mam verit?
Dobry...Ja som si nastrelila nos v anglicku, nic to nebolelo, ale po mesiaci mi tam zacala rast hrcka a mam ju uz 2 mesiace...vratila som sa do salonu a vraj to je normalne....viete niekto o tom? Poradte ci to mam vybrat ci co?
Ahojte babenky, chcela by som si dat piercing do nosa, no kde v Kosiciach to robia lacno? Robi to aj kamoska za 250, ale odcestovala mi a neviem ci sa vrati, tak zhanam niekoho ineho. Nemate prosim niekoho znameho a dobreho? Nie domacou ihlou myslim... profesionalnejsie... ozvite sa prosim na jana.kruparova@gmail.com
Dakujem
Ahojte, no takže, ja má pierc v nose už asi 2 mesiace a dala som si ho nastreliť...vôôôôôôôôôôôbec to nebolelo, a tie hlúposti, čo niekto píše že po nastrelení to hnisá a neviem čo...tak to je VOLOVINA....no problemo, jediný problém čo z toho môžete mať je že Vam ho bude chcieť babka vyrvať z nosa, ako mne...ale to prejde...čavinko