Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v nose

nikuska

Ahojte:)chcela by som si dat piercing do nosa..ale zaujimalo by ma ze ked si ten piercing vyberem bude tam ta jazvicka moc vidno?:(len toto je jediny problem co ma trapi:(

Lusytta

myslim, ze kazdemu telo inak reaguje,mne nic nehnisalo ale uz mam piercing rok, a stale sa mi v jeho okoli supe kozka...mam peeling :o))) a prestrelenie neviem,ja som si davala prestrelovat chrupavku na uchu hore a potom mi piercerka hovorila, ze chrupavky sa vobec nemaju prestrelovat, lebo sa mozu rozdrobit...

bebutka

ahojte taaaaak ja som si dala piercing v utorok..a uplne v pohode nič nehnisá, tak odporúčam:)mne to urobili za 190sk ale v Námestove:D

petushqa

Cawte chcem si dat piercing do nosa lebo sa mi to hrozne paci alebo bojim sa aby mi to nezacalo hnisat a tak niektory hovoria ze to je v pohode a iny ze im to hnisalo tak comu mam verit?

katra

Dobry...Ja som si nastrelila nos v anglicku, nic to nebolelo, ale po mesiaci mi tam zacala rast hrcka a mam ju uz 2 mesiace...vratila som sa do salonu a vraj to je normalne....viete niekto o tom? Poradte ci to mam vybrat ci co?

wawa

piercing do nosaaaa je v pohodeee sice som mala pocit ako keby mi niekto vrazil pästovku aleee inac pohoda:P nebolelo skoro vobec:)

mircu

Hella;)...prečitala som si tu že sa neodporuuča piercing do 15 rokov..mam 14 a chcem si daat...nechapem prečo, kopa ludi do 15 už piercing maa šade kade po tele a nič im neni...čo by jeden taký "kamienok" v noose mohol waažne sprawit:D

Jenn44

Ahojte babenky, chcela by som si dat piercing do nosa, no kde v Kosiciach to robia lacno? Robi to aj kamoska za 250, ale odcestovala mi a neviem ci sa vrati, tak zhanam niekoho ineho. Nemate prosim niekoho znameho a dobreho? Nie domacou ihlou myslim... profesionalnejsie... ozvite sa prosim na jana.kruparova@gmail.com
Dakujem

ewika :)

ahojky mam prepichnute ucho a teraz si cem dat piercing do nosa boli to???? a kolko to priblizne stoji???moze to zahnisat?? prosim napiste mi dakto na e-mail jessa02@azet.sk dakujeeem :)

lenqa

Ahojte, no takže, ja má pierc v nose už asi 2 mesiace a dala som si ho nastreliť...vôôôôôôôôôôôbec to nebolelo, a tie hlúposti, čo niekto píše že po nastrelení to hnisá a neviem čo...tak to je VOLOVINA....no problemo, jediný problém čo z toho môžete mať je že Vam ho bude chcieť babka vyrvať z nosa, ako mne...ale to prejde...čavinko