Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
ucinkaaaaaaa: pocuj nedavaj si to prepichovat daj si to prestrelit...prepichuju to ihlou takho hrubou ciernou a boli to viac ako prestrelenie aj ked je to prepichnutie hygienickejsie...a prestrelenie je aj lacnejsie napr ja som za to na dovolenke v sturove dala 130 sk aj s nausnicou z chururgickej ocele
piercing v nose podla mna vobec neboli...neverte setkemu co sa pise v novinach...mne ta co mi prestrelovala nos povedala ze si to mam nechat ale 2-3 tyzdne...aj by som posluchla keby som tu nausnicu povodnu nestratila a bola som nutena si dat druhu ale zo striebra...tak som zvedava ako to este dopadne ale zatial to moj nos prijal docela v pohode ani neboli ani nehnisa ani neopucha necervenie nic...mam ho jak pred tym...ale baby s vecsim ratafakom...jedna rada...nedavajte si do moc do predu opticky to predlzuje nos a baby s sirokym nosom nedavajte si ho moc do zadu to nos opticky rozsiri ale inak to je pohode :)
ahoj VLOCKA ja som si dala robit piercing na obchodnej v BODEGAS, prepichli mi nos ihlou ale vobec to nebolelo je to tam fajn uz som si tam dala robit aj dve tetovania...:o))))))
ahojkyyy pls potrebujem poradit,som na vylete v cudzinee aaa chcem si tu dat posledne dni pred odchodom spravit piercing do nosa na pamiatku... lenze domov letim lietadlom....a bojim sa ci tam nieje nejake riziko,kedze v lietadle je aj iny tlak aj vsetko...aby sa mi nerozkrvacal nos v tej vyske alebo daco...neviete mi poradit pls ci je to bezpecne ist aj tak do lietadla?? skor si to nemozem dat z roznych pricin...jedine 1-2dni pred odletom.....pst piste na mailik :) dakujeeeeem :)
ajoojte...ja aj moja sesternicka si chceme dat pearcing do nosa...ale bojime sa?? pls newiete mi niekto povedat ze cim to prepichuju a tak ja som zo ziliny a poznam jedno studio kde prepichuju za 1000sk??? nepoznate nieco lacnejsie v okoli ziliny pls proosiim dajtze mi vediet...dakujem
awojte,thaaqze ja som si dala wcera nastrelit pierce do nosa wobec to nebolelo len to trochu stiplo a inaq pohodaa..urcite do toho chodte,nastrelenie neboli..aj ked mozu nastat komplikacie,ja mam nos prestreleny uz po 2x a pohoda ziadne problemy. A ak mozem poradit dajte si na zaciatok vacsiu nausnicu lebo tie male sa mozu prepadnut dovnutra a boli jaq hovadoo..taaqze asi tolko...
ahoj, ja mam nastreleny pierce a bolo to v pohode, len sa treba o to starat, co sa tyka vymeny "nausnice", prva (po nastreleni) je zhruba po dvoch tyzdnoch a je najlahsia, potom to je uz trochu problem, nakolko dierka sa nesprava rovnako ako napr. v uchu, nakolko je to ine tkanivo. Ja pouzivam piercingy s gulickou na konci a vymena je po dlhsej dobe pomerne neprijemna.
ja mám piercing už asi dva týždne a je to úplne super. prepich mi robili ihlou, a vôbec ma to nebolelo, iba mi zaslzilo oko. už po troch dňoch som to mala skoro zahojené, opuchnuté som to nemala vôbec, iba mierne červené. vôbec mi to ani nehnisalo, ale poctivo som si to čistila dvakrát denne týždeň-septonexom. teraz to vyčistím preventívne už iba občas.