Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
ja mam v nose piercing uz 2-3roky dala som si ho v 13-14 uz ani neviem nasi boli zo zaciatku proti no nakoniec povolili dokonca oco bol so mnou=)inak nos mam prepychnuty az 2krat a druhy raz to bolelo ovela viacej no ani nie ten prepych skorej ked mi tam davali nausnicu bo mam dost velky a hruby kruzok tak mi to tam davala asi 10 minut...................no nelutujem a chcem este do pery alebo do jazyka no neviem ako na to nasi zareaguju bo som im slubila ze len 1
Ahoj. No tak ja s nosenim piercingu v nose vobec nemam dobre skusenosti. dala som si to nastrelit, problem bol v tom, ze sa mi to nemohlo zahojit, lebo som si nemohla kupit riadnu nausnicu a casto som si ju pri prezliekani zatrhla:o( teraz ju tam uz nemam, dierka sa velmi rychlo zahojila, ale teraz tam mam taku ciernu zrazeninu.takze tak...kazdemu sa to inak hoji...
Mno zaujímave nazory a skusenosti tu citam :) Tak pridam aj ja nieco, mam piercing v nose mesiac a tyzden, teste po aplikacii mi z toho zacal tiect mok , co je vraj uplne normalne aj krv a zaschlo mi to na tom piercingu, ja som si to krutila stale aby mi to tam nejako neprirastlo k nosu a vzdy ked som s tm pohla tak mi trosku vytieklo az sa to nahromadilo pod tym sperkom a stalo mi to par mm od nosu ,neslo mi to nijak spod neho vybrat, takze po zhruba tyzdni som si to vytiahla prvy krat, vycistila pekne a odvtedy fajn to ide vyberat, mala som tam uz viac sperkov. len to mamvam vonku fakt len par minut niekedy ani to nie, len ked si to dezinfikujem alebo rychlo vymenim za iny sperk, bo to strasne rychlo zarasta , hlavne vnutri ta dierka...teraz je to uz okej..vdakabohu...a co sa tyka bolesti, kazdy je inak citlivy takze nikto nemoze powedat, ze ten druhy klame ze ho to bolelo alebo naopak nebolelo..takze ked to chcete,a ste si tym na 1000% isti , ze to chcete mat tak chodte do toho, myslim ze to stojí zato a aj za tu bolest pokial by ste prave aj vy boli prave z tych "menej stastnych"..:) pre krasu treba nieco vydrzat..:) aj tak je to len chwilka bolesti, tak sa majte krasne a vela stastia a co najmenej bolesti ;-) papa
Ja som mala piercing v nose skoro 2 roky,nemala som ziadne problemy,nastastie,aj ked nasi z toho neboli nadseni,obaja su doktori a vraveli,ze je tam mnozstvo bodov,kotre ak prepichnu,mozes mat problem s roznymi organmi a ani nemusis vediet,ze to mas z toho.Potom som si musela piercing vybrat,kvoli praci a naivne som si myslela,ze hned po praci si ho dam spat,ale bohuzial prvykrat sa to este podarilo so slzami v ociach a na druhy den sa mi to pocas 8hodin v praci zarastlo a uz by som to musela zas prepichovat,tak som sa na to vykaslala.Tak si to dobre rozmysli.Good luck!
kde vsade ich mas?? hladam inspiraciu zatial mam iba v jazyku... asi si dam do ruky toe mrte peknee ;)
Asi na to reaguje každé telo po svojom...
ahoj...ja mam piercing v nose asi len polroka..absolutne ma to nebolelo..bola to dvojsekundova zalezitost..strasne som sa bala ale nebolo to nic hrozne...nos nenapuchol a ani nezcervenal nic..len ked som si ho dakedy zatrhla vtedy to bolelo...mne povedala ze to musim mat asi tak 2 tyzdne v klude kym si na to organizmus zvykne...ale mnhyy tvrdia ze to boli ale to neboliii....atrasne sa mi to paci a som velmi spokojna
ahojte... piercing v nose mam uz ale rok a ked mi to robili to dost bolelo.. najskor mi to nehnisalo ale raz kedsom mala nadchu som si to nechtiac vytrhla a neslomi to tam dat bo tom bol ten slimakovy tak som si tam museladat obyc.strieborny a zacalo to hnisat a dlho to trvalo kym to prestalo...ale som si kupila z chirurgickej ocele a uz je to uplne v poode..... hoji sa to 2-3 mesiace a pocas doby hojenia sa to nesmie vyberat