Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing v nose

easynka

Ahoj. Piercing v nose mám už 3 roky, ale mám celkom negatívnu skúsenosť s prepichovaním - prepichla mi to takou vecičkou ne prestrelenie uší. Neskôr som si chcela vymeniť tu nosovku za tú so slimáčikom, lenže mi to musela znova prepichnúť ihlou. Bolelo to ako čert, nechcem ani spomínať! Po 2 dňoch to už bolo v pohode, len to trochu hnisalo. Teraz už ho ani necítim. A potápať a plávať môžeš kľudne, nič sa nestane. Len dávaj pozor, aby ti nedala úzku nosovku - mojej kamoške cez noc zapadla do kože a musela ísť k doktorovi. Ale nechcem ťa odrádzať - je to pekná vecička, daj si ju. Dúfam, že som trochu pomohla. Pa

vlocka

VIE MI DAKTO POVEDAT CI PRI PIERCINGU V NOSE NIE JE RIZIKO INFEKCIE, NAPR. PRI POTAPANI SA V MORI ALEBO V CHLOROVANEJ VODE(V BAZENE)???
DAKUJEM ZA ODPOVEDE, POMOZU!

vlocka

Vie mi dakto povedat ci pri piercingu v nose nie je riziko infekcie, napr. pri potapani sa, ak pride nos so stykom so slanou vodou ci chlorovanou??????
Dakujem za odpovede.

tinuska

ahoj,ja som si davala asi pred 3rokmi spravit na obchodnej v Bodegase a urobila to dobre,vobec sa mi to nezapalilo,ale je lepsie si ho nevyberat dlhsiu dobu,aj ekd teraz si ho uz vyberam casto,ale predtym nie,bo ono sa to asi nikdy velmi nezahoji,kedze je to chrupavka a prisposobi sa....

spagheta

no cruz to nie je tym studiom aj ja mam piercing v bruchu a aj od ostatnych co ho maju viem ze sa to hoji veelmi dlho-je to asi najcitlivejsi piercing-pol roka urcite!