Dobry den. Chcela by som vediet nieco o piercingu v nose. Aku dlhu dobu musim mat piercing v nose, nez si ho budem moct aj vyberat. Ake su rizika, co sa mi moze stat a kde mate dobre skusenosti s robenim piercingu v Ba. Dakujem velmi pekne!
Piercing v nose
nosovka je ten šperk, ktorý sa dáva do nosa
hm?
to easynka, co to znamena uzka nosovka?
easynka, co to znamena uzka nosovka?
Ahoj. Piercing v nose mám už 3 roky, ale mám celkom negatívnu skúsenosť s prepichovaním - prepichla mi to takou vecičkou ne prestrelenie uší. Neskôr som si chcela vymeniť tu nosovku za tú so slimáčikom, lenže mi to musela znova prepichnúť ihlou. Bolelo to ako čert, nechcem ani spomínať! Po 2 dňoch to už bolo v pohode, len to trochu hnisalo. Teraz už ho ani necítim. A potápať a plávať môžeš kľudne, nič sa nestane. Len dávaj pozor, aby ti nedala úzku nosovku - mojej kamoške cez noc zapadla do kože a musela ísť k doktorovi. Ale nechcem ťa odrádzať - je to pekná vecička, daj si ju. Dúfam, že som trochu pomohla. Pa
Tak to mi nikto nevie pomoct?? :((((((
VIE MI DAKTO POVEDAT CI PRI PIERCINGU V NOSE NIE JE RIZIKO INFEKCIE, NAPR. PRI POTAPANI SA V MORI ALEBO V CHLOROVANEJ VODE(V BAZENE)???
DAKUJEM ZA ODPOVEDE, POMOZU!
Vie mi dakto povedat ci pri piercingu v nose nie je riziko infekcie, napr. pri potapani sa, ak pride nos so stykom so slanou vodou ci chlorovanou??????
Dakujem za odpovede.
no cruz to nie je tym studiom aj ja mam piercing v bruchu a aj od ostatnych co ho maju viem ze sa to hoji veelmi dlho-je to asi najcitlivejsi piercing-pol roka urcite!