Ahojte:)prosím o rada v suvislosti o stravu pri akné..mám 17 rokov a už asi od 14 trpím týmto kožným ochorením..kedže nemám skusenosti,chcem vedieť kto by mi mohol poradiť,čo mám a čo nemám jesť,čomu sa mám vyvarovať a podobne...budem vám velmi vďačná:)už vopred ďakujem:):)
Strava pri AKNÉ...čo mám a čo nemám jesť?
Radsej maslo ako stuzene rastlinne tuky.
Ale najzdravsi tuk je podla mna kokosovy olej.
mirka margariny su este horsie nez maslo..
sweet lolita to uz ked nevies, tak si najdi knihu fyziologie a pozri si to tam..
je tu niekto kto pil zihlavovy caj? pocula som ze vraj to je dobre ale ze je mozne ze sa na zaciatku clovek vyhadze a mne sa asi na treti den na levej polovici tvare urobilo par malych cervenych vyrazok ake som nezvykla mat, moze to byt ono?alebo to je alergicka reakcia? zalozila som aj temu ale zatial mi len pisu ze asi alergicka reakcia ale napisala tam holka ktora mala alergicku reakciu ale vyzeralo to horsie,tak teraz neviem co robit :-/
lolita, sam mozem potvrdit ze ked som dlhsi cas nesportoval a potom som isiel hrat futbal, velmi som sa zadychal a ked hovorim velmi tak tym myslim naozaj velmi, ako raz na jednom turnaji v telocvicni, suchy vzduch az ma bolelo hrdlo, ani rozpravat som poriadne nevedel a preco? lebo som nemal hlieny ktore by mi chranili hrdlo pred vyschnutim ... a preco mlieko tak neznasas?