Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

viviena

... betka_xxx k tvojej otázke, tak ako ti bude pribúdať vek bude sa ti meniť aj metabolizmus a človek už nebude len tak môcť hocičo pojesť ako dakedy nie u každého to tak platí. Pribreranie však ide postupne,človek sa nezobudí s nadváhou na druhí deň :), ide to postupne
z mesiaca na mesiac a zrazu bum a zistíš, že si už nezapneš nohavice.:(

tucnalucy

betka_xxx : k Tvojej otazke : Ak ma niekto nabeh na priberanie, tak nie je tazke pribrat.Zjes akzdy den okrem jedla nejaku somarinku napr. zmrzlinu, kolac, chipsy alebo cukriky a priberas.Mas pocit,ze je to este ok ked mas 65kg, potom pomaly priberies na 69kg.Uz je clovek zufaly a nevie co ma robit...Prestane jest sladke, potom mu niekto povie ako dobre vyzeras a clovek ma pocit, ok koncim s obmedzovanim, postavi sa na vahu a ukaze Ti 73kg asi tak to je ...Ale uz dost,chcem mat 66kg a citit sa ako clovek a nie ako prasa...

tucnalucy

Ahojte chudnuce baby,nebola som doma a nemala som cas na internet.
Snazim sa stravovat zdravo,bez sladkosti.Dnes som to porusila a dala som si 1 citronovy cukrik.Inak som dnes na ranajky jedla 1 krajec celozrnneho chleba + syr + paradajky.Desiatu hrozno.Obed kuracie masko + zeleninovy salat.
Poobede budem este hodinku cvicit.Velmi chcem schudnut aspon na 66kg.Ach ked sa postavim na vahu a rucicka bude ukazovat pod 70kg budem stastna...

xxaxxa

Ahoj viviena
Ja si to uz presne nepamatam ale viem ze som sa nejak nesilila aby som nejedla povedzme par hodin pred spanim. Proste ked som bola hladna tak som otvorila skrinku a spravila si moje 'jedlo'... Vtedy som byvala v byte s dalsimi kamaratmi a stravovali sme sa osobitne takze co som mala nakupene to som jedla. Keby som byvala u nasich tak by som sa asi tazsie donutila prezuvat kukuricne lupienky miesto klobasky :D
Vzdy ked som isla do obchodu tak som stravila hodiny pri cajoch a tymi som si casto zahanala chute. Sama neviem ako som sa dokazala tak zapriet ale proste ked uz raz vidis ako to z teba lezie dole, nedokazes uz prestat a bojis sa coilen prejst okolo regalu s chlebom aby sa to na teba nenalepilo.
Inak ak nahodou nedokazete takto drzat dietu lebo toto chce vela hlavne psychickych sil, tak ak vyradite zo svojho jedalnicka chlieb v akejkolvek podobe tak verim ze sa to na vas skor ci neskor odrazi. Proste nic co sa len podoba chlebu, ziadne keksy, sisky, kolace. Toto je omnoho zdravsia dieta a da sa drzat dlhodobo, da sa z toho spravit zivotny styl. Ja sama citim ze ked par tyzdnov nepojedam ziadny chlieb ani nic co pochadza z cesta tak sa citim lepsie. Hlavne brucho mam ploskejsie a citim sa taka lahsia.

doubledog

šiška
ak sa budes mat rada, nadobudnes k jedlu uplne iny postoj (viac uvolneny) a budes schopna svoj jedalnicek zostavit tak, aby ti prospieval a nie skodil.

xxaxxa

Ja som necvicila iba som pracovala - manualna praca, ziadne sedenie v kancli ;)
Chcela by som povedat ze suhlasim plne s kazdym kto hovori ze je to nezdrave takto drasticky dietovat. Lenze niekedy treba drasticky zhodit tie nadbytocne kila a potom si ich zdravo udrziavat. Mne sa podarilo nepribrat naspat ale stale pozeram na to kolko toho zjem. Teraz uz jem vsetko co pride ale podstatne menej nez predtym. Miesto taniera plneho spagiet s bolonskou omackou si doprajem uz len menej nez polovicu. Vzdy nechavam na tanieri ak jem mimo domu a tak. Proste sa snazim jest tak aby som nikdy nebola plna a naozaj to funguje a drzim si vahu. Predtym som sa dokazala napakovat do popuku, kolkokrat som si musela aj rifle povolit. Tiez som zistila ze ak pijem vela vody (snazim sa vypit 2 litre denne) tak menej myslim na jedlo. Predtym som pila malo, mozno pohar vody denne ked neratam kavu. Niekedy len tu kavu...
A tak ako pisal TrainingBoy, najskor vam to nechuti ale potom sa vam znova prebudia vase otupene pohariky v ustach ktore ste doteraz hyckali dobrotami a zacnu rozoznavat chut aj v jedlach ktore sa vam teraz zdaju bezchuti. Inak aby ma niekto zle nepochopil, nejedla som vlocky ale tie ciste kukuricne lupienky.
Tiez som jedla vela suseneho ovocia ked som mala nervy z toho co jem... hlavne hrozienka lebo boli sladke. Tie som predtym nemohla ani citit a ak som nahodou do nejakeho zahryzla v babkinom kolaci skoro ma prevratilo. A ked som bola rozhodnuta schudnut tak som ich skusila a nahovorila som si ze su premna zdravsie nez keksiky a zachutili mi.
Ono je to HLAVNE o psychike. Treba sa naladit na to ze si nebudete viac skodit nezdravimi jedlami a musite schudnut aby ste boli krajsie a aby ste sa citili lepsie. Hlavne si netreba opakovat ake ste hnusne pri kazdom pohlade do zrkadla. Dajte si taky zavazok ze vzdy ked sa kuknete do zrkadla tak budete na sebe hladat iba pozitiva miesto negativ. To by ste neverili ako telo pocuva vasu mysel. Dokonca aj to chudnutie ide lepsie ak ste so sebou a svojim vykonom spokojne same. Drzim palce.

No a este teraz ako tak premyslam, lebo SISKA sa tak zacudovala ze ci som jedla iba vlocky, tak musim priznat ze ked som videla ze tie kila idu dole tak som nic ine ani nechcela jest aby som si to nahodou nepokazila. Ale pamatam si ze som si neskor kupovala aj tie celozrnne chlebicky, tie co vypadaju ako polystirenove kolieska a tie som jedla ciste. Tie su tiez velmi chutne ked drzite taku drasticku dietu :D Ked si na nieco este spomeniem tak napisem. Pa

zuzu usa

doubledog mal pravdu,podla toho co tu citam,uz teraz viem,zeste odsudene na neuspech,zakladom obezity je totiz dieta:)))3dne len vlocky a potom zozerete aj hlavu svojmu psovi..tymiti sarlatanstvami som chudla aj ja do 16.potom som zacala cvicit a jest normalne-tzn zdrave porcie,zdrave jedla a uz 10r si drzim vahu 55kg.to si faktmyslite,ze vsetci stihli ludia jedia len tuniaka a vlocky?hlavne sa zamyslite preco ste po schudnuti zas pribrali-poznate len dietu alebo prejedanie sa sladkostami.treba sa naucit pocuvat svoje telo a svoj hlad.a zacat cvicit.