Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
ak chcete schudnut,prestante jest rastlinne masla, su velmi skodlive, a vsetky tieto ligh veci, prave naopak sposobuju obezitu, nastudujte si to. radsej klasicke maslo z kravskeho mlieka, klasicku slaninu... tie tzv zdrave veci su nezdrave,a sposobuju obezitu a kardiovaskularne choroby. ja som v zivote tie margariny nejedla, lebo mi nechutia, a jem vo velkom, taku slaninu lubim, skratka strava nasich predkov, a som stihla ako prutik. treba jest velakrat za den a v malych davkach a ziadne take ze len ovocie... ale normalnu stravu, kludne tu slaninu aj
To sa mýliš že nemám zadok. Mám malé prsia a ten zadok nie je vôbec malý oproti hornej časti. Väčšie prsia by som prijala. Síce priateľ sa na nič nesťažuje ani na zadok ani na prsia ale mne vadia hlavne tie prsia. Škoda že sa nedá pribrať do nich
tucnalucy
zato,ze ma meggie menej kg ako ty, tak nemoze schudnut?...a asi so sebou nieje spokojna..mali by ste sa tu vsetky podporovat a nie takto!
Lucinda00: ZLATE BABY ja som tu pisala o chudnuti nie o vychudnutosti,Ty si vychudnuta na kost a neverim,ze nie.Lebo boky 89 to je ziadny zadok a pas do dlani...Skor by si mala zdravo pribrat na 55-56kg.
Baby pisala som nech sem pisu take,ktore maju nadvahu.Tym myslim,ktore maju napr. 160cm a 65kg atd.Nie 170cm s 52kg,ktore si myslite ze ste tucne a obezne.
Potrebujem dobru partacku na chudnutie nie stihlu babu,ktora si len mysli,ze je tucna a pritom je chuducka...
lucinda nechudni si super:)
ja mam tvoju vysku a o 4 kg viac. v pase mam vsak 63 za to boky vacsie a prsia 87...kazda sme ina:)
iba do prs nepriberes to sa neda:(
Ja mám 165 cm 50 kg. asi by som už nemala chudnúť čo? miery:
prsia:83 cm
pás: 65 cm
boky: 89 cm
Neviete ako pribrať do pŕs? Asi by som mala celkovo pribrať keby som chcela vačšie prsia však?
meggie: Ty mas 168cm - 58kg a chces chudnut?Moja zlata ja by som s Tvojou vahou bola stastna prestastna.Kolko mas rokov?Nechudni, nemas preco.Musis vyzerat senzacne.Ja viem ako som vyzerala ked som mala 63kg - super moje miery vtedy boli 96-65-93 a mala som krasnu postavu,vyformovanu...Neviem si predstavit mat 58kg to by som bola ako sparadko.
Ale dievcataaaaaaaaa, to je prave ta chyba!!! Ovocie! Je sice zdrave, ale ma strasne vela cukru, ktory sa premiena na tuky a je ho tolko vela, ze vase telo ho nestiha spotrebovat...
Ach, je cas sa naucit papat zeleninu, ryby, maso a doplnat to ovocim ;)
Drzim vsetkym palce, ja sa tiez neustale snazim zhodit, preto chodim na zumbu a rano sem tam cvicim...ked naberiem odvahu :) ved komu sa chce pred pracou cvicit...zaklad je cvicit na prazdny zaludok, pretoze telo nemusi spalit najprv kalorie zo zaludka, ale rovno tie zo zasob ;) rano staci par brusakov a brusko ide pekne dolu...
Najdolezitejsie je sa odhodlat a potom uz to ide ;) drzte sa!
ahoj ja sa snazim tiez schudnut ale akosi mi to nejde. mam tu istu vysku co ty, a mam 58kg. snazim sa jest ovocie, ale moja vaha nie a nie dolu a aj pravidelne cvicim zumbu. asi je to tym, ze moje telo je s mojou vahou spokojne a preto nejde vaha dolu, co ty na to? mozno je to aj tvoj pripad:o)
to Vám baby drzim prsty, nech sa Vam podari schudnut podla Vasich predstav:)...ja som uplny opak, ani cici ani rici:/