Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

tucnalucy

Ja mam 23 rokov.
viviena:14 kg, to budes anorekticka.Podla BMI uplne staci ak budes vazit 49-50kg.Menej urcite nie.Ty chces mat 44kg?To je extremne malicko...

aliss02

super vidím, že nás je tu viacej... ja mám ten istý problém ja viem čo mám robiť čo môžem a čo nemôžem jesť ale mám strašne strašne slabú vôľu ale viem, že keď uvidím, že idú dole kilá tak ju budem mať proste musím vydržať prvý týždeň :)

tucnalucy

Neviem,ja tabletkam neverim.Na aku hmotnost chces schudnut?Neboj sa ak nebudes jedavat ziadne sladkosti,ziadne slane a vyprazane veci a obmedzis aj biele pecivo,zemiaky a cestoviny krasne schudnes.Ja viem co mam robit,ale mam slabu volu,lebo mi velmi chuti sladke...

diana30

uz som raz skusala tabletky na chudnutie, vtedy to zabralo schudla som 7kg. ale prestala som brat a kila isli zase hore