Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

diana30

uz som raz skusala tabletky na chudnutie, vtedy to zabralo schudla som 7kg. ale prestala som brat a kila isli zase hore

diana30

ja 158cm 66kg to je horror!! v podprsenkach kupujem D kosik. strasne som tucna .po porode som nevedela schudnut moj syn ma uz 5 rokov a neviem co mam robyt

aliss02

tucnalusy: Ja som sem seriózne písala svoj problém takže znovu opakujem, že sa k tebe pridávam pretože vôbec nie som spokojná a viem, že mám nadváha nie veľa ale mám... takže mám 160 cm a mám 66 kg.. a mojím prvým cieľom je 55 a druhým a konečným je 50 kg.. chcela by som to stihnúť do Vianoce kím prídem domov.. pretože nechcem aby ma naši po pol roku videli takú pribratú .... takže ja sa pridávam..

tucnalucy

viviena: kolko mas rokov?aku vysku,vahu a miery?Ja mam hrozne tucne stehna a velke brucho.Uz som si zacvicila,citim sa super.Konecne som sa premohla a makala celu hodinu.
Kolko kg chces schudnut?

viviena

ja som pribrala všade a hlavne na bruchu, rukách a v tvári. Vyzerá to hrozne a každý kto ma nevidel už dávno tak mi to nezabudne pripomenúť. Veci čo som nosila sú mi totálne úzke. Ako sa vám darí s obmedzovaním stravy?

tucnalucy

Tak ja si idem zacicit.Dufam,ze sa tu seriozne prida nejake dievca,ktore chce a potrebuje vazne schudnut aspon 6-7kg a bude tu pisat.

tucnalucy

Baby ak mate nad 165cm a mate menej ako 60kg ste nadherne, stihle,krasne...Je to uz len o tom,ze nie ste spokojne same so sebou...nie je to o tucnote...Ja som tucna a ked budem mat 66kg budem spokojna sama so sebou a urcite by som nepisala nejakej 90kg,ktora bude chciet chudnut,ze aj ja lebo mam tolko a tolko asi by sa zasmiala a myslela si,keby som ja tolko vazila,tak som stastna ako blcha.