Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
ozaj chcela by som sa spýtať, že či je v poriadku ked si ráno napríklad robím ovsené vločky s mliekom a nedávam si ani cukor ale či si tam len pre lepšiu chuť môžem dať jednu lyžiku kakaa.. viete také ako sa dáva do koláčov .. myslím, že to nie je nič zlé kakako je ževraj veľmi zdravé a obsahuje veľa prospešných látok pre telo.
No takže asi budem prvá.. takže radšej sa ani vážiť nebudem v sobotu lebo tak dobre som sa držala ale uvidela som niečo sladké a neodolala som :) bože keby existuje niečo aby som nemala chuť na sladké celí deň je to v pohode ale večer .. tak sa snažím hovorím si nie nie nie viem, že sa to nemá a že je to nezdravé a že ked budem chcieť spáliť to sladké čo som jedla tak budem musieť vynaložiť veľmi veľa energie a aj tak .. bože baby :( ja sa na seba tak hnevám :( na čo som jak nenormálna behala a plávala :( ... máte niekto podobný problém?
Ja sa pridávam tiež.. ja som tiež ten prípad, že som už skúšala chudnúť nespočetne veľakrát pred dvoma rokmi som sa skoro dostala k mojej vysnívanej váhe ale teraz som sa od nej veľmi vzdialila. Začala som nejako naberať na váhe počas konca školy a potom to bolo celkom fajn a teraz som v Anglicku a z nudy som jedla. A ked som sa postavila na váhu a ručička na váhe mi ukázala 66 kg tak som ostala zo seba zhrozená :(
Takže od 9. 8. 2010 teda od pondelka sa som sa dala do toho, že sa dostanem na mojú vysnívanú váhu 50 kg. Veľmi by som chcela schudnúť na 50 kg do Vianoce aby keď som prišla domov na Vianoce boli zo mňa všetci nadšení a prekvapení a hlavne aby som bola ja štastná a spokojná zo sebou. To čo tu písala jedna baba s tím sójovým mliekom a s timi vločkami tak by som to aj vyskúšala lebo mám rada aj sójové mlieko aj kukuričné lupienky. Takže baby všetky, ktoré sa pridávate tak držím palce a píšte či už úspechy alebo neúspechy. Ja ten svoj napíšem určite... v sobotu sa odvážim takže uvidíme či niečo išlo dole :)
Babenky moje, ja vam poviem ako som ja schudla 17 kg behom troch mesiacov. To uz bolo davnejsie tak zhruba tri roky dozadu a az teraz po troch rokoch sa zacinam znova obalovat... ale povedala by som ze to skor suvisi zo psychikou, ale to tu nechcem rozoberat. No proste som tiez bola dost obla, meriam 164 cm a vazila som 70kg. Zadok som mala jak tank. Nasla som si noveho priatela a to ma nastartovalo a uplne som sa zapovedala ze musim schudnut. No a do pol roka som vazila 53 :D A teraz co som jedla. Kupovala som si sojove mlieko v prsku a riedila som si ho vlaznou vodou a zalievala som si tym ciste kukuricne lupienky... viete, tie co sa jedia rano na ranajky ale tie ciste bez chuti. Ono po par dnoch v nich zacnete chut citit a neskor mi aj zachutili :D Ale ziadne ine jedlo okrem tohoto som nejedla. Mysku lupienkov so sojovym mliekom rano, dvakrat v praci a vecer. Ako doplnok vytaminov som jedavala ovocie (ale nie banany!) ako su jablka, hrozno, nektarinky. Pamatam sa ze som vecne chrumala surovu mrkvu. Nic varene som vtedy nejedla, ziadny chlieb ani nic. Horky caj a horku kavu (z horkej kavy som sa dvakrat povracala ale nakoniec som si na nu zvykla, ja totizto kavu milujem). Len nezabudnite na to ovocie a zeleninu lebo inak vam zacnu padat vlasy a slabnut nechty. Najlepsia dieta je jest 5x denne mini porcie jedla. Ja som tiez tejto otrepanej diete neverila ale naozaj to funguje.
no mňa osobne to akosi nebaví.. chudnem už dlho..no bohužial som sa časom dopracovala na 81! a povedala som si STOP.. išlo to pekne - najprv zrejme voda, no za mesiac som dala dole 5kil..na 76. bola som šťastnejšia..všetko išlo dobre, nebola som hladná a ak aj áno, odolala som..:).. žiadne sladké, mastné..no o ďalši týždeň ručička ukazovala zas 76, potom zas. Mňa už chytala depka, že to čo má byť?.. no a dnes ráno to bolo až 77!!! ako skoro som umrela.. toľko dní bez prehreškov, vzorne všetko a toto sa stane??..no a po obede som to nevydržala a dala som si pohár zmrzliny!! uf, tak ja vážne nechápem prečo práve moje telo nechce fungovať správne??? a pritom to nebola dieta, ale zdravý živ. štýl a chcem v ňom aj naďalej pokračovať, aj keď som teraz strašne plná až až..:/ tak ale je toto normálne?? a mám len 160cm..:(( nechcem byť už tučnaa..:((
baby ja tiez zacinam uz asi 100ty krat. Pred dvoma rokmi som schudla 16kg a za minuly rok som pribrala neuveritelnych 17 kg!!! (v USA) ani som si to neuvedomila, prisla so domov, cakala nejake 3 kg naviac a skoro som odpadla. Od vcera som zacala s mliecnou dietou som na 2.dni a verim ze tentokrat to zladnem. U mna take ze pravidelne jest zdravo a blabla neucinkuje.:( Uz 3 roky som nemala poriadne varene jedlo, jem iba biovyrobky a iba zdrave odtucnene veci..maso nejem..proste mam metabolizmus v kybli. Ked si dam na obed co i len ryzu, na druhy den mam o 1 kg viac.
dobre tucnalucy aj ja potrebujem niekoho kto ma bude kontrolovať. Ja mám 153 cm a 58 kg :( Už 2 roky stále začínam s chudnutím :(
O com to hovoris? Ja som len povedal ze mozu schudnut aj bez toho aby boli zmierene s tym ze su tucne a to ze clovek by sa mal posuvat dalej, to ked to niekto nespravne pochopi je mi luto, ale nie je to moja chyba, nemozem tu kazdu vetu vysvetlovat do podrobna. Nikde som nepisal aby nic nejedli. Uspech ludi vzdy povzbudi a posunie dalej, tak nehovor ze nemam pravdu.
TrainingBoy, trpel si niekedy poruchou prijmu potravy? Predpokladam ,ze nie, lebo by si sem taketo hluposti nepisal, tym ich iba navadzas na cestu bulimie, anorexie a podobnych diagnoz, ktore im mozu znicit zivot! Kvoli takym ako si Ty dnes maju zeny pocit, ze nemozu byt same sebou, ale musia vyzerat ako kopie modeliek z casopisov!
uz tolko nehovorte o tej detoxikacii, predsa v nas nie je ziaden toxicky odpad, ale nie sme z porcelanu aby ti jeden den kedy toho zjes velmi malo, nejako uskodil, mozes sa potom citit lepsie. Ak chces schudnut tak by som jedol hlavne zeleninu, ovocia menej a nejake bielkoviny, je na tebe ci budes jest tvaroh, maso, alebo si das proteinovy napoj. A pokial si niekto nevazi sam seba pre to ze je tucny, tak je to skoda, ale nemusi sa zmierit s tym aky je na to aby zacal chudnut, to je blbost, to su pekne moralizujuce reci. Kludne si seba mozete vazit po tom co schudnete, kedze budete hrdi na to co ste dosiahli. A myslim si ze je dobre ak je clovek nespokojny sam so sebou, posuva tym sam seba dalej.