Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Mala som za sebou roky neuspesnych diet, po ktorych sa moja vaha dostala az k magickej 100kg,takze som to uz vzdala. Bola som rozhodnuta, ze uz nemam silu bojovat a zostavam tucna. Vtedy mi zomrela babka na rakovinu a ja som sa zlakla! Tak som sa rozhodla, ze ked som uz tucna, nech som aspon zdrava a zacala som nahradzat nezdrave potraviny zdravymi (zelenina, ovocie, celozrnne vyrobky, strukoviny, sojove vyrobky) presla som na laktovegetariansku stravu, ale v mnozstve som sa neobmedzovala - jedla som, kedy a kolko mi len napadlo. Nic som si nezakazoval, ked som mal chut, trebars na cokoladu, tak som si ju dala, ale 80% a v malom mnozstve. PRETO TVRDIM, ZE SOM TO PRVYKRAT V ZIVOTE KONECNE DOKAZALA, LEBO SOM ZMENILA MYSLENIE - NAJDOLEZITEJSIE JE MAT SA RADA TAKA, AKA SOM A NIC SI NEZAKAZOVAT, LEBO ZAKAZANE OVOCIE NAJLEPSIE CHUTI! Postupne kila zacali ist dole same, bez toho, aby som riesila nejake diety. A tak ma to zacalo bavit. Kedze na zdrave potraviny som bola zvyknuta, uz som ich len rozdelila do 5 porcii denne a znizila mnozstvo, pricom zakladom boli ranajky, ktore jem naozaj vydatne, lebo tym ziskam energiu na cely den a necitim potrebu "vymyslat", vecere len lahke - salat, ovocie, pila som vela vody, pred ranajkami pohar vody s 2 lyzickami jablkoveho octu a lyzickou medu, 3x do tyzdna som cvicila podla Cyndi Crwford a kila leteli dolu tak rychlo, ze som nestihala kupovat mensie oblecenie. Na konci som mala naopak problem chudnutie zastavit. 44kg som schudla za cca 8 mesiacov. Doteraz si nic nezakazujem, ale jem vsetko s mierou. Nevycitam si, ked sa niekedy prejem - na oslavach, cez sviatky, alebo pred menstruaciou - MAM SA RADA AJ TAK!Preto mi potom nerobi problem vratit sa k zdravej zivotosprave, lebo to pre mna nie je tyranie, ale sluzba TELU, KTORE MAM RADA A VAZIM SI HO!!! :-)
Rena23, môžem sa spýtať ako si ty postupovala pri chudnutí?
Ahoj, presne čo si napísala som zažila a zažívam tento deň aj ja, potrebujem dať dole aspoň 8 kg. Idem do toho s tebou, jedla som od buka do buka a stráášne veľa. takže dnes začínam, baby asi je podstatné žalúdok stiahnuť nie? keďže ho mám asi roztiahnutý, ale ako? menšie porcie a častejšie tak ho stiahnem?
Lucy, skus sa na tym uplne racionalne a s nadhladom zamysliet: "Preco by si sa nemala mat rada pre to, ze vazis xkg?!"
Vsetko sa zacina v hlave... hlavne to chce silnu volu... stale musis mat pred ocami svoj ciel... motivuj sa... ked budes mat 70, kupis si nieco pekne na seba, pojdes kadernicke..daj si taketo podmienky...
prva vec - zacni pit caje, vodu, tekutiny ! minimalne 3 litre..nastartuju sa ti creva, zacnu lepsie pracovat a daju von vsetky tie spiny, co si do seba davala... 1. vysledok - odvodnenie tela... uz len to ti da dole minimalne 3-4 kilogramy ! dalsi krok, uprav si stravu, male porcie, viackrat denne, ryza, zemiaky, k tomu zeleninove salaty..skus rano jest vlocky, cerealie..s ovocim, medom... to ti nakopne travenie... a cez den ked s abudes krotit, ani sa nenazdas a ked budes vidiet vysledky, bude ta to motivovat a tahat dalej... bude to fajn, neboj :)
170cm/59kg. Niektori ludia ku mne postoj zmenili, zrazu ma akceptovali a obdivovali, ale mne to, paradoxne zacalo velmi vadit a prestala som si takychto ludi vazit! Ich nazor mi je ukradnuty! Moja hodnota ako cloveka predsa nespociva v tom, aku mam postavu! O to viac si vazim ludi, ktori ma mali radi a akceptovali aj ako baculku. Predpokladam, ze Ty patris medzi teen-age, ja som zena po 30-ke, preto Ti moje slova mozno zneju cudne, ale ver mi a pouc sa na chybach inych! :-)
Dnes sa rozhodne nemam rada :-( Ked si dnes zacvicim,nedam si ziadnu sladksot,tak sa zacnem mat viac rada.Zatial nie.
Ak sa zacnes mat rada a prijimat, taka aka si, kila pojdu dole, ani nezbadas ako. Inak sa Ti moze stat, ze priberanie a chudnutie, mozno casom uz len priberanie, sa stanu Tvojim celozivotnym problemom.
rena23:A kolko teraz vazis a aku mas vysku?Nezmenilo sa ani vnimanie Teba okolim?Ja sa za seba velmi hanbim.Ako si to dokazala takto schudnut?
Ahoj viviena.Aku mas vysku a vahu?Vecer si tu napiseme,co sme dnes zjedli,dobre?
Drzim palce,aby sme sa dnes nastartovali a pokracovali az do vysneneho ciela.Lebo ja uz taketo telo nechcem mat,je mi do placu z toho ako vyzeram :-(