Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
to Trainingboy: ahoj ahoj, vsimam si viacero tvojich prispevkov a vcelku sa mi lubia a chcela som ti neikde napisat tak sa musim vsunut do diskusie- predpokladam ze asi si nejaky trener alebo minimalne sa dost vyznas vo vyzive stravovani a cviceni a chcem sa opytat ci by si mi nedal radu: mam 164cm a vahu tak 52-54 no je srasne nesumerna a chcem rdat dole sthena lebo su fakt velke vzhladom na to ze som nizka- mam kratke nohy a najviac tuku na stehnach- viem ze chudnut z jednej casti naraz sa neda ze treba z celheo tela ale chcem sa opytat ci nevies nahodou nejake cviciky resp aktivitu ktora by bol anajvhodnejsia lebo uz ich chudnem fatk asi 4 roky a nic a teraz som do nich zas DOST pribrala :/ za kazdu radu podakujem, pekny den...
sport, urcite
uplne suhlasim s xxaxxa, ludia si spravili z jedla pouzitok, ale az prilis velky pouzitok a potom su aj ludia prilis "velki". Treba sa najest preto ze musime a nie preto ze mame chut. Ja do seba ladujem nesolene cestoviny s tuniakom a nie je to najvacsia pochutka, no aspon nemam take pokusenie zjest viac, ale po case ked je clovek hladny, tak mu to aj dost chuti :). A ten pocit potom stoji za to, mozem potvrdit 2x, najskor schudnutie a potom vypracovanie.
pre doubledog
takže ak sa budeme mať radi a doprajeme si všetko na čo máme chuť, tak schudneme ? :D:D:D vtipne
podľa mňa psychika neovplyvňuje váhu ale jedlo áno
baby, a to si fakt myslite, ze ked budete jest nejaku jednotvarnu nechutnu stravu, ze vam to pomoze?
vas problem neni v tom, co jete, ale v tom, co si o sebe a jedle myslite a ako k tomu celemu pristupujete.
pisete tu o tom, ako sa nemate rady a ako neviete odolat jedlu.
to nie je problem vasho jedalnicka, ale vasej psychiky.
riesite nahradny problem.
pekné slová xxaxxa, keby som si to už aj ja mohla povedať :)
Ahoj Aliss 02 ... ja by som povedala aby si si nepridavala nic. Nie koli tomu ze kakao by ti mohlo ublizit ale hlavnym problemom je ze si nedokazeme odmietnut dobroty. Ked sa takto naladis na tie suche bezchuti lupienky tak potom aj tvoj mozog zacne odmietat cokolvek sladke a bude sa ti dietovat lahsie. Prvy tyzden bude tazky a bude dlhsi nez akykolvek iny ale ver ze to zabera. Proste sa zatni a nic si do toho nepridavaj aby ti to chutilo lepsie. Musis si stale opakovat ze nezijes preto aby si jedla ale JES PRETO ABY SI PREZILA. Ak budes jest tie lupienky s kakaom ci medom tak ich zjes aj podstatne viacej a to tiez nie je dobre. Ak jes nieco co ti nechuti az tak velmi tak toho zjes podstatne menej. TO hovorim z vlastnej skusenosti. Mas predsa dovolene ovocie a zeleninu, tak chrumaj jablcka :) ... len sa snazim pomoct, ja viem ze to nie je najzdravsia dieta ale mne hrozne zmenila zivot a nikdy to neolutujem. Si pamatam ked ma videla rodina ked som prisla domov na navstevu... ten pohlad mi nic v zivote nevynahradi. Cele dni som stala v zrkadle v spodnom pradle a nemohla som uverit tomu ze aj ja mam taku postavu aku maju zenske v magazinoch. Drzim palce. Viem ako sa citite s kilami navyse, viem si to predstavit lepsie nez si myslite. Pa kocky.
ahojte baby, ahoj aliss02 neboj nie si sama, to poznám celý deň v pohode a večer zjem všetko možné, neviem prečo je ten večer taký kritický? Mne sa dnes nedarilo, takže zajtra odznova. Dnes som mala slabú výdrž napriek tomu, že viem že vy ostatné ste sa asi snažili.:( A čo vy ako ste na tom?