Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
tucnalucy:Lucy ešte chcem doplniť,že mám 25 rokov a cvičiť chodievam len dvakrát do týždňa.Predtým mi neroiblo problém aj 5 krát,ale teraz sa mi nechce.Ty chodievaš často cvičiť?A máš aj nejak špeciálne upravený jedálniček?Pretože to hrozno na raňajky,ovocie n aobed a večeru,to by som nevydržala určite.Možno tak jeden deň.Treba mi schudnúť určite,pretože minulý týžden v stredu sme sa vrátili z dovolenky a som na tom ešte o dva kilá horšie.Takže začínam.
tucnalucy: Som na tom podobne ako ty...mám výšku 173 a váhu 73 kg auž dlho sa odhodlávam začať chudnúť.Minulý rok sa mi pravidelným cvičením podarilo schudnúť,ale akosi sa neviem dokopať chodiť cvičiť častejšie.Môžme teda chudnúť spolu..
ok, tak nech to zvládneme
Ja sa vzdy pozriem na moje oblubene rifle,ktore som na seba mala ked som mala 65kg a hned mam motivaciu.Zaroven si poviem,ze to robim pre svoje telo, pre svoje zdravie,nie len kvoli postave.Mam tolko peknych veci,ktore by som nosila keby som mala o 7-8kg menej,ale nevojdem sa do toho :-( to ma motivuje vyzerat ako predtym.
a čo budume robiť s tou pevnou vôľou ako sa motivujete počas celého dňa keď sú aj také a také dni?
Kamaratka,ktora sa venuje sportu a vyrazne schudla od kedy sportuje a stravuje sa zdravo mi povedla, ze najdlezitejsie je dat si na zaciatok realny ciel.Nie termin dokedy chce clovek schudnut,ale len vahu napr. u mna je to 69kg.Ked sa dostanem na tuto vahu, dam si novy ciel.Ale fakt si nedam,ze chcem mat 60kg,ked viem,ze kym schudnem na taku vaku tak to bude trvat dlho.
viviena: osobne si myslim,ze ak zhodis 8kg budes vyzerat perfektne a uvidis ako super sa budes citit...
lucy tým že som taká nízka tak každé kilo ja na mne poriadne vidno ja som mala vždy takú váhu 45 kg bez obmedzovania ale tie časy sú preč.
veď to je to, pevná vôľa to je to najhlavnejšie pri chudnutí, ja mám 32 rokov váhu som vždy mala tak 45 kg, ale po 30 sa to začalo meniť.