Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Baby, ja som si pre motiváciu kúpila o číslo menšie rifle.. :D Dúfam,ze sa do nich dostanem nejak koncom septembra.. :D lebo zatail mi chýba 5 cm na zapnutie a stehná mám v tom ako dve špekačky!.. :D
Moja motivácia je asi taká,že chcem vyzerať presne tak,ako som vyzerala v oktobri.To som bola po trojmesačnom treingu s osobným trenerom a bolo to super.Cez Vianoce som pribrala asi 3 kilá,lebo som sa absolútne nekontrolovala a potom som schcudla dva kilá.Teraz by som chcela nejakých aspon 5 kíl a bolo by fajn.Len neviem neviem.Týmto mojím lenivým tempom...Tiež by možno nebolo zlé odmeniť sa,keď sa dostanem pod 70tku nejakým novým oblečením.No uvidíme.
tucnalucy:Ešte sa ťa chcem opýtať odkiaľ si a aké cvičenia robievaš.Ja chodievam,resp. chodievala som dvakrát do týždna na step aerobik a niekedy aj na spinnig.Od septembra sa teším na zumbu.Teraz majú prázdniny,tam kde som chodievala predtým.
tucnalucy:Lucy, si to zobrala naozaj vážne.Je to pekné,že máš takú pevnú vôľu.Ja sa budm tiež snažiť,ale neviem či to budem dodržiavať až tak striktne ako ty.Vidno,že veľmi chceš...Aj ja veľmi veľmi chcem,ale neviem.Neviem odolávať.Sladké je niečo,čo potrebujem mať každý deň a zemiaky a cestoviny je moje obľúbené jedlo.Cestoviny na akýkoľvek spôsob a zemiaky ako príloha.No keď mám tkaú silnú motiváciu ako si ty,tak sa pokúsim niečo z toho vyhodiť.S tým pohybom je to teraz po dovolenke ťažšie,úplne som zlenivela,ale dúfam,že a naštartujem a pôjdem do toho fitka.Možno aj dnes.Súhlasím s tým,ab ysme sa v nedeľu odvážili.Aj keď po dovolenke som sa pre istotou nevážila a aby som v nedeľu nebola prekvapená tým,že budem mať ešte viac ako 73.To by ma načisto porazilo.Tak zatiaľ pa pa a držím palčeky...
nikki.7: ahoj, som rada,ze si sa pridala.Nemam specialny jedalnicek,ale vylucila som uplne sladke,dokonca som si dnes dala kavu bez cukru,co je u mna pokrok.Nejedavam ziadne vyprazane jedla,salamy,klobasy,ale to som nejedla ani predtym,takze s tym nemam problem a obmedzila som cestoviny,zemiaky a ryzu.Snazim sa jest vela ovocia, zeleniny, maska, vajicok, jogurtov, soje,tofu...Ja mam taku vahu lebo necvicim.Ja nezhodim,len upravou stravy,musim poriadne cvicit,aby som zhodila.Vcera som poriadne makala hodinu.Dnes som necvicila.Na ranajky som mala banan, na obed leco a na veceru som mala paradajky s mozzarellou.
Zajtra si na obed urobim kuracie masko na prirodno s dusenou zeleninou a urcite budem hodinu cvicit.
Odvazime sa baby v nedelu ako sme na tom moze byt?Som rada,ze sa budeme navzajom podporovat,pomaha mi to.Dufam,ze si sladke nedam az kym nebudem mat 69kg,potom si dam za odmenu zmrzlinu :-) tak dufam,ze to nebude az na Vianoce.Ako sa motivujete?Oblecenim,ktore neobleciete alebo ako?
Ja som si ako motivaciu dala kupenie novych rifli ked budem vazit 69kg + jeden kopcek zmrzliny.Potom si vymyslim nejaku inu odmenu k dalsiemu zhodeniu.Snad budem mat do 1.9.2010 aspon 70kg.
chloeee:Noo,tak ty si to mala na moj vkus dnes dost prísne.J aosm mala normálne ranajky,2 grahamové rožky,normány obed/polievka + druhé/ a potom už nič.Viem ž erobím chybu,ale neviem sa dopracovat k tomu,aby som jedla v malých porciách a viackrát za den.Mala som íst na aerobik,ale nedalo sa mi íst,tak to musím nehat na zajtra.A ty ako s civčením?Nechávaš to čisto len na strave?Musím z prechádzakami začat aj ja...
nejak extra som ešte nezačala. Ráno som si dala mrkvu..naobed slivky a ešte 2 párky s celozrnnym pečivom :-/ a teraz na večer si dám asi slivky. čaká ma dlhá prechádzka a od zajtra sa to začína :-)))
chloeee:Ja ešte dnes nie,ale začínam od zajtra..začala si už dnes s niečím extra?Ja som si na zajtra dala taký mliečny den,lebo som našla tu na forume 13 dnovú mliečnu dietu,ale neverím,že to vydržím,tak len pridám trochu mlieka a vynechám sladk...pre zajtrajšok to bude možno stačit...
baby, pridávam sa k vám :) od dneska som si povedala ze naozaj chudnem..síce som si to povedala už asi sto krát,ale teraz to myslím smrteľne vážne..som strášne tučná,všade mám veľa tuku..... Vážim 71,4 pri výške 163 cm. Chcem schudnúť na 58 kg..cize dosť.. :-/
tucnalucy:ako si tak čítam tvoje príspevky aj ďalej,tým viac mám chuť ísť do toho s tebou,pretože vo veľmi veľa veciach sa mi podobáš.Aj s tými mierami predtým.Ja mám tiež dosť veľké prsia,problémové je brucho a stehná.Zadok mi ani nejak nevadí.Môžeš sa mi ozvať aj na mail.ďakujem a teším sa že budem mať motiváciu...