Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Inak baby som rada,že je nás tu čím ďalej tým viac,aj keď, už teraz mám typy,ktoré to vydržia a vidím,že ja budem "zaostávať"..no ale čo už...pokúsim sa o to...
chloeee:aj cvičíš?
máš pravdu :-) tuším si spravím rybku na vode a k tomu nejakú zeleninku :)
sorry nikki.7 omylom som použila tvoj nick:-/ už mi z toho hladu šibe :D
chloee ovsene vlocky s hrozienakmi a orechami si nechaj na ranajky..na veceru skus kusok masa so zeleninou alebo si uvar vajicko a ktormu rajcinu papriku a uhorku (proste salat)
tak vieš, musím :D ja som včera už zhrešila, lebo mi doniesla za kýbel gumených medvedíkov :D Sice som si dala iba piatich,ale bolo to sladké jak neviem čo.
Mám 18.ešte pred dvoma rokmi som mala že 58kg :D zlaté dobré časy..a teraz ? no hrôza, nejak som sa rozožrala a navyše už mi chutí skoro všetko. Predtým som nejedla vôbec mäso,lebo mi nechutilo a teraz ked vidím slaninu tak ju zožeriem aj o polnoci s cibulou! :D
chloee: A odkedy si začala s týmto zdravým životným štýlom?Nechem to nazvať diétou,pretože je to len zmeny štýlu.Ja osm začala vlastne len včera,čiže nemôžem čakať zázraky ani nič iné,ale ja tak straaašne chcem hneď schudnúť...Po akej dlhej dobe si sa vážila?Aký máš úbytok?
chloee:no ty si sa teda zaťala....obdivujem,lebo slivky by ma nezasýtili,aj ked aj ja mám dnes len mliečny deň.Už som vypila asi 1,5 l čaju a 1 litera mlieka,aj ked čokoládové antiviro,lebo iné nevypijem.K tomu som si dala len dva tvaroháčeky a poobede sladkú buchtu.Nemienim samú seba klamať a už vôbec ani vás,tak kľudne napíšem,čo jem.Ja si neviem odtrhnúť od úst sladké,som taká sladká riť.Mylsím že tá večera je dobrá.Určite ťa aj zasýti a budeš mať pocit,že si sa ničím neprehrešila.A koľko máš rokov?Máš už deti?Lebo ja nie a niekedy sa cítim previnilo,keď vidím tie ženy s tými peknými postavami a neviem si ani predstaviť,ako budem vyzerať ja po pôrode.
nikki.7 = 163cm / 71,4 kg.. toľko som mala včera ráno :-/ Teraz papám slivky, len stále som hladnáá. Na večeru budem mať ovsené vločky s hrozienkami, mletými oieškami a asi nejakým jogurtom. Nie je to veľmi sladké ?
chloee: A koľko vážiš a meriaš ak sa smiem opýtať?
Ja som si asi pred dvomi rokmi kúpila rifle o číslo menšie a vtesnala som sa do nich asi až po roku,to bola radosť,ale teraz sa do nich dostanem asi takým spôsobom,že v nich potom vyzerám ako navlečená húrka.No čo už,musíme popracovať na sebe a možno to pôjde.