Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

tucnalucy

vevericka : aha :-) a smiem vediet kolko mas rokov a aku vysku a vahu?Aby si nam bola motivaciou k peknym postavam.
Ja som si uz zamakala na zumbu vcera to bol cardio trening - box, joga, fittness v kruhovom treningu a zajtra si dam posilnovanie.Chcem to striedat,aby som nemala kazdy den rovnaky.Ale poviem Vam baby po cviceni sa citim perfektne,uz sa tesim na to ako sa zajtra zapotim :-)
Co budete mat v jedalnicku zajtra?

vevericka

lucy..nie ja som len moralna podpora:) ale sladkosti vynechavam aj ja, lebo ak by som sa sputila, zle by to dopadlo(lahko priberam):)

tucnalucy

chloe : Ty mas teda drasticky jedalnicek. A s ovocim mi bolo povedane opatrne obsahuje vela cukru, rano ok, ale potom uz radsej nie...Nechces zaradit do jedalnicka maso, vajicka, ryzu?Alebo som zle pochopila ako sa stravujes?Ako sa Ti dari, co vsetko robis pre zhodenie kg?
allis02: Ako sa Ti dari?Aj mojim problemom su sladkosti,nastastie som si dnes nedala ani zmrzlinu,ked ma priatel lakal,som na seba hrda,len dufam,ze prva sladkost bude kopcek zmrzliny na oslavu 69kg :-) Ako sa stravujes a co vsetko robis preto aby si schudla?
Drzim Vam baby vsetkym prsty,pomaha mi,ze sme tu a vzajomne sa podporujeme a piseme si co sme jedli cez den, ci civcime atd.posuva ma to dalej a mam vacsiu motivaciu,ked viem,ze aj Vy to zvladnete... :-)

tucnalucy

nikki.7 : Tak snad ma ta motivacia neprejde,prave si idem dat hodinu treningu.Potom tu napisem.Dnes som nemala ziadne sladkosti na ranajky som mala jogurt a na obed som si dala kuracie masko s dusenou zeleninou.Teraz som nejedla nic,viem,ze to nie je ok,ale uz idem cvicit, tak radsej si uz nic nedavam,aj tak je uz dost neskoro na jedlo.Dnes som si v meste pozerala krasne rifle a k tomu super tricko,ale rifle mali len velkost 38 najvacsie a do toho sa nevojdem.Aj doma som sa dnes smutne pozerala na moje oblubene rifle,ktore nenatiahnem na svoje tlste stehna...Hroza :-( Tak idem makat baby,drzte sa a tesim sa na nedelu ako si dufam, vsetky napiseme,ze sme zhodili :-)
vevericka: Ty chudnes s nami?

vevericka

ja chodim na zumbu 2x do tyzdna..nie ze by som potrebovala chudnut, ale chyba mi pohyb, ktoreho som na skole mavala dost..len teraz uz nemam tak to musim niecim nahradit a zumba mi vysla ako super riesenie:)

nikki.7

Tak to je super,že sa aj hýbeš.Ja osm to zistila minulý rok..trošku viac pohybu,pretože mám sedavú robotu a ide to dolu.Zumba je parádna.Odchádzam z roboty,takž es amožno stretneme neskôr,ked už budem doma..tak pa pa zatiaľ.

vevericka

jj zumba je super vec..inak brusne tance tiez nie su na zahodenie..nie ze by mal clovek po nich svalovicu, ale zapotis riadne:)

chloeee

na šalátik si dávam vždy kvapku panenského oleja a postrúham trošku z muškatového orieška :D
A cvičiť, no zatial som nejake extra nezačala. Ale večer sa chystám na zumbu, aj zajtra a pozajtra :))) Včera ráno som trošku tancovala (40 min nejaký svoj freestyle + 20 brušákov) a mala som dosť :D

vevericka

tusim si aj ja spravim..len nezabudni na zeleninu dat kvapku olivoveho (alebo ineho kvalitneho ) oleja (dobry je aj lanovy ten cisti cievy a sezamovy podporuje chudnutie a su chutne..nech aj vitiminy idu do tela, trocha provensalskeho korenia, par kvapiek citrona ..a vecera ako pre labuznika:)