Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

aliss02

tucnalusy: jáj tak to dúfam.. ináč to čo píšeš to je aj môj problém tá lenivosť nie to je v pohode ale to večerené jedenie pri telke a hlavne tie sladkosti..To je to že tu to nie je ako doma, že sme mali zásoby sladkostí ale doma som sa viacej hýbala predsa tu ked vidím, že je nanič počasie tak sa mi nechce ani len päty z domu vytiahnuť a bohužiaľ to bolo slnečných dní možno tak dokopy 5 takže uvidíme... ale určite to zvládneš a potom sa z toho budeš tešiť.. a všetky sem budeme písať už len to, že máme svoje vysnívané postavy aj ked to čo sme nabrali tak rýchlo tak to tak rýchlo dole nepôjde. Ja si vždy na povzbudenie hovorím, že to čo som spravila so seba za 19 rokov tak to nemôže ísť dole za 2 či 3 mesiace takže zase to chce len trpezlivosť, ktorú ja osobne veľmi nemám ale snažím sa o to :)

tucnalucy

Ja budem stastna ked budem vazit menej ako 70kg a potom by som bola velmi rada keby to bolo 66kg.Nie je to tak vela zhodit 7kg,ale ja mam problem odopriet si sladke a som leniva, tak preto som pribrala.Snad to pojde pekne dole,ked nebudem jest sladkosti,nebudem jest vecer a kazdy den cvicit...Ja nebudem mat 55kg nikdy :-( Osobne si myslim,ze tych 55kg Ti bude stacit,aby si bola kocka a citila sa lepsie ako teraz.

aliss02

tucnalusy: no možno by sa dalo lenže to by už nebolo ono tie jedlá sú najlepšie hneď hotové.. tak dakujem uvidíme ako to dopadne a možno že ked sa dostanem na 55 tak mi to bude stačiť.. ked sa mi podarí spevniť postavu tak to bude zase iné takže uvidíme všetko časom..

tucnalucy

aliis02: aha,ja som si uz myslela,ze nejes nic len ovocie a zeleninu.A neda sa dohodnut s rodinou,aby si si nechala napr. jedlo z vecere a zohriala ho na druhy den na obed?Jedavala by si to co oni,ale na obed.Chces zhodit dost vela kg,obdivujem Ta.

aliss02

tucnalusy: nie jasné nejem len to na večeru máme nejaký šalát s mäsom alebo rybu občas zemiaky alebo cestoviny... tím, že máme takúto večeru tak sa snažím počas dňa stravovať veľmi striedmo fakt len niečo ľahké a zdravé ... a polievky

tucnalucy

aliss02: A to sa chces takto stravovat uz stale?Len sojove mlieko, ovocie a zelenina?No ja by som to nevydrzala a baal by som sa jojoefektu.Preco nejes nic ine?Myslim si,ze takto velmi rychlo a bez problemov zhodis ale pokazis si metabolizmu a neviem ale stravovat sa takto je nebezpene pre Tvoje telo,ved z coho bude prijimat ziviny?Nechcem Ta ovplyvnovat,ale skus jest aj nieco ine,napr.kuracie maso,ryzu,jogurty...Ved takto niekde odpadnes...

Lela098654

No jasné najprv takmer nič neješ a začneš normálne jesť a dostaví sa jojo efekt alebo pri najlepšom zostaneš na takej váhe ako predtým. Tak to to nejde ďalej. Základom je dobre vyvážená strava na trvalo a šport! ;) Ak chceš niečo dosiahnuť a nie ísť do extrémov.

aliss02

tucnalucy: takže ja sa snažím jesť na raňajky len sójové mlieko a potom počas dňa len ovocie a zeleninu. U mňa je to o to zložitejšie, že ja som v Anglicku a bývam tu s rodinou u ktorej pracujem takže nejako si veľmi nemôžem vyberať čo budem jesť a čo nie pretože keby sa chcem stravovať sama tak by som všetky zarobné peniaze minula. Naštastie rodina sa stravuje zdravo len tu je to iné ako na Slovensku v tom, že tu je teplá večera a ľahký obed ale jem menšie porcie ako oni a pochyb tak každé ráno ešte na lačný žalúdok behávam hodinu ... a ked začnem chodiť do školy tak budem mať ešte plus jednu hodinu čo budem chodiť tam a naspäť. Takže takto ale tie sladkosti som vyradila a vyradila som aj chleba a ovocie po tretej hodine. Takže dúfam, že to pôjde dole.
Aj ja som rada baby, že je nás tu viacej lebo takto sa aspoň navzájom môžeme podporovať a viem, že to dokážeme. :)