Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Jej sisi 27, tak Tvoje kg naviac budu krasne,nie ako u mna :-)
Ako si predtym zhodila 20kg?Tak to Ta obdivujem.
Ahojte baby, dnes sa citim trosku previnilo :-( Na ranajky som mala celozrnny rozhlik so syrom a paradajky, na desiatu trosku hrozna a na obed som si dala ryzovy nakyp :-( Hrozne ma bolela hlava a nechcelo sa mi nic varit a to bolo doma navarene :-( Nie je to ziadna vyhovorka, ja viem... Co si idete urobit zajtra na obed?
Prave som sa vratila z aerobic fittnes.Poviem Vam,ze po 20min.som mala dost.Je to riadna makacka...Aspon sa citim trosku lepsie po tom ryzovom nakype.Nejem ziadne sladkosti a na obed si dam sladky nakyp :-( fuuuuuuuuuuuuuuuj
Ako sa Vam baby dari?
Ktoze sa to k nam pridal?Kolko mate rokov baby?Aku vysku a vahu?Prepacte,ale trosku sa mi to tu miesa :-)
no a kocky, pridam sa k vam tiez,aj ked trochu odlisne,schudla som 20 kg pred 6 rokmi,vahu si drzim na 60kg na 172cm,ale som 4mesiac tehotna,takze nakolko nechcem nabrat prilis vela,mala by som aj ja krotit svoju vasen pre keksiky a kolaciky:)a stravovat sa zdravo,aj ked zemiaky atd vylucit nemozem,musim papat vsetko-zdrave.
chloee ja si ho nakrajam na kocky,nasolim,aby "vypotil"horku stavu,potom sol umyjem,na panvici na oliv.oleji orestujem trochu cesnaku,cibule,pridam kocky baklazanu,pak paprika,cuketa a rajcina!cosi ako leco,super k masku,cestovinam aj samotne!ochutim to oreganom,bazalkou abo tymianom!velmi lahky obed abo vecera!a pre mna najoblubenejsie jedlo!!abo na platky baklazan,na to platok rajciny,platok mozarely(polotucna,takze ok v diete)a listok bazalky a zapiect v trube!mnam
Baby mozem sa pridat ??? 172 a váha nejak 63-64 ... Rada by som tak 56:/
no ja chodim na zumbu do BA.. :)
obed dojedený...neviete mi poradiť nejaké dobré jedlo s baklažánom ? :) kúpila som zo 5 a teraz neviem čo s tým :D
chloee:a kde chodíš na zumbu?Z akého mesta ste?Ja som z BR.
Ahojte...Ja som si dnes doniela na raňajk yjogustíky dva,ale akosi som nevedela odolať ocinovje faširke.Takže osm s doslova natlačila a teraz som plná.Na obed si nedám nič,maximálne tie jogurty,ktoré išli bokom.Včera som si aj ja na večeru urobila zeleninku a mäsko.Musí sa mi v prvom rade zmenšiť žalúdok,lebo ho mám riadne roztiahnutý.Čiže ja sa dnes nemám s čím chváliť.Ale dnes som dohodnutá ísť na bicykel,ak nebude pršať.A ak áno,tak asi pôjdem do fitka.Musím sa začať už konečne hýbať.Lebo len kvasím.
no baby, čo dneska papáte ? :D Mne sa robí rybka..Šalátik spravený mám. Včera som bola na tej zumbe a oveľa lepšie sa mi spalo .. :D Celkom ma to baví, tuším tam budem chodiť aj 3x do týždna..čo budete papať na večeru ? poradte niečo mnami mnami :D
Nemate nejake typy na zajtra na zdravy obed?