Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

sisi 27

ja si sojove maso povarim v ochutemej vode-vegeta,korenie,moze byt aj kuraci vyvar,pak ho necham "
odkvapkat",orestujem na troche oleja cibulku,na to sojove maso,podusim,pridam mletu papriku,podlejem trochou tej vody a podusim a jem to s ryzou a tak.mne to veeeelmi chuti!!!abo udene tofu do dusenej zeleniny ako cuketa,baklazan...

sisi 27

este som len 16 tyzden,takze musim pockat kym mi povedia pohlavie:/zatial som pribrala kilo,rada by som nepribrat viac ako 10-12,ako odporucaju lekari..ja som casto jedavala spenat a volske oko resp.2 volske oci:)skusala si dake tofu experimenty?:)tofu je super pocas diety,alebo sojove maso!

tucnalucy

sisi 27: Dakujem za povzbudenie :-) Ryby, kuracie masko,vajicka a jogurty to jem najcastejsie.Snazim sa menej ryzu a uplne vylucit cestoviny a zemiaky.Mozno 1x za mesiac,ale nie viac.No neviem co si mam dobre spravit zajtra na obed,ked nechcem ani cestoviny,ani zemiaky :-(
Do akej vahy by si bola este rada keby si pribrala?Uz vies ci budes mat chlapceka alebo dievcatko?

lejka12

Nie ja nechcem zhodit 10 kil aj ked ta 54-ka by tiez nebola zlaaa :))) teraz idem na Vs kde budeme mat strasne ale strasne vela pohybu ... Tak dufam ze sa mi podari zhodit:) ja nehovorim ze som tucna ale citim sa cela taka mlandrava a neforemna... hlavne by som chcela stihlejsie booky a zadok.... uvidíme:)

sisi 27

tucnalucy tento nick sa cloveku az prieci napisat:)tolko kritiky...:)no ja som schudla ked som mala 16,som mala najviac 85kg po vianociach:))inak moja vaha byvala 80-83,pak som zacala chodit do posilovne a citat o zdravej strave,na 75 som schudla skor takym"tapanim",ale pri nadvahe pomoze akekolvek obmedzenie energie,pak uz som to mala dost v oku a dala dole aj tych 15 kg,ale to uz bola makacka,4x v tyzdni 45 minut behu abo stepper,a hodne upravena strava,hlavne ti chcem napisat,ze sa nemusis citi previnilo!ryzovy nakyp nie je koniec sveta!aj ja som priebezne hresila!zbavit sa 7+kg je dlhodoba zmena a nikto nie je robot aby jedol 100percentne kazdy den!navyse-co to je sto perc?!daj si vecer dajaku rybku abo kuracie prsia,k tomu salat a vsetko je absolutne oka!navyse pamataj,ak zvysis chude proteiny v strave,vedlajsim produktom ich travenia su ketony a tie znizuju chut do jedla!!tak veselo papat kuriatka,rybky,kludne aj chude hovadzie!ja osobne sa nebojim ani vajec!!

geisha

lejka12
to tym sladkým dohánaš tu zumbu asi :))... lebo čo som pozerala po nete tak som čitala že pri zumbe sa perfektne zhadzuje ... ja mam tiež niekedy problém s tou chuťou ale to malo kedy, začala som sa obmedzovať a dnes som dostala skvelý typ vo fitku, trener pije takú srandu z ktorej sa nepribera a nie su to ani proteíny je to naozaj len keď maš chuť tak si daš tento shake a pohoda a su rozne príchute cokolada, cokolada s arasid maslom, smotanový kolacik, jablko atd atd :) rozmyšlam že si to zaobstaram a bude problem vyriešený

tucnalucy

geisha: No podla mna mas idealnu vahu, taku keby som mala tak som stastnaaaaaaaaa :-) Ja som jeden cas mala 60kg a kazdy mi vravel aka som vychudnuta a ked sa pozriem an fotky bola to pravda,ale to som jedla velmi malicko,vobec ziadne sladkosti,delenu stravu a kazdy den som cvicila rano na orbitreku 30min. a poobede hodinu.Neviem si predstavit,ze by som vazila 53kg nie je to uz na taku vysku velmi malo?Ved to budes ultra stihla a v Tvojom veku urcite neskusaj ziadne mliecne,90dnove diety atd.
lejka : Ty mas tiez taku super hmotnost.Dufam,ze nechces aj Ty zhodit 10kg.
Drzim Vam palce baby,ale pozerajte sa na to realne ... Nechcite byt extra vychudnute...
Mam kamaratku,ktora ma 165cm, 55kg a stale nadava aka je tucna,ze sa citi ako hroch atd.Pritom je stihla,ma stihle stehna,ploche brucho...Nechapem taketo zmyslanie.

lejka12

geisha ahoj ... ja mam podobnu vysku 172/64 ( v najedenom stave ) a 19 r. Mohli by sme si spolu radit ze co a ako..:) Ja chodim na zumbu (ubytok hm ziadny,ani po 4 mesiacoch ˇ) a snazim sa nejset vecer... Strasne by som rada aspon tych 56-57 .. ach ... len keby nebol taky problem so sladkym ! ://

geisha

ja sa tiež pridávam :) mám čerstvých 18, výšku 168 a váhu 63. Chcela by som zhodiť aspoň tých 10kg. Začala som chodiť do fitka tak uvidím čo to so mnou urobí a idem zmeniť aj jedalniček lenže v tom mam rezervy kedže mäso bohvie ako nemusím a ešte horšie je to s jogurtami. Na raňajky som začala jesť tie kukuričné lupienky so sušeným sojovím mliekom, vôbec mi to nerobí problém kedže som predtým jedla mlieko s ovsenými vločkami. Obed je podľa chuti a večera taktiež. Dnes som zhrešila so sladkým ale nejdem vám tu robiť chute :) Zajtra to vypotím :)) a chcem sa spýtať čo by som mala na tu večeru keď sa nekamarátim ani s mäsom ani s jogurtami a ani tuniak mi nejde po chuti :D bože ja som hrozna :D