Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
nikki.7 : Nemas az taku hroznu vahu, ved ja mam o 5cm menej ako Ty a rovnaku vahu :-( Zhodis 5kg a budes sa citit super :-) A to zhodis raz dva, neboj.
lucy:Pravdupovediac,ani neviem aké mám miery,pretože som sa už veľmi dávno nemerala.Viem že by som to mala asi čo najskôr urobiť,tak hádam nezabudnem.Ale pred dovolenkou som mala 73 kg a výšku mám 173 cm.Ale je ma dosť tak všade...Mám to tak rozťahané,aj bruško,aj stehná a aj prsia...Chcela b ysom schudnúť zo všade,aj z pŕs.Ja mám už po raňajkách,papala som jogurt z lupienkami a do toho som si dala zmes strúhaného kokosu a sušené ovocie.Okolo desiatej budem obhrýzať jablko a na obed rybu zo zeleninou.No s mojím cvičením je to zatiaľ 0 bodov.Včera bolo tkaé hnusné počasie a zima,čiže z bicykla nebolo nič,ale zajtra už bezpodmienečne mastím na aerobik.Mám trojtýždňovú absenciu.
viviena,aliss02,chloe : Ako sa Vam dari?
nikki.7: Neboj zvladnes to :-) No to je super, ze si vymenila horalku za fitku.Ja si idem dat jogurt a na obed sojove maso so zeleninou...Aj sa Ti dari cvicit?Ake mas miery?
sisi 27:ďakujem za povzbudenie,pretože cestoviny mám naozaj rada..tak ako hovoríš,nemienim si pre diétu odtrhnúť od úst to,čo mi chutí.Dnes mám na obed ryby zo zeleninou,ale zajtra to budú cestoviny asi s tuniakom a parmezánom.Aj keď tá smotanovo syrová omáčka,no nekomentujem...Je to ťažké,ale musíme vydržať.Teraz si pekne idem naservírovať jogurtík s cereálnymi lupienkami a na olovrant mám banám a jablko.Viem,že aj banán nie je celkom zdravý,ale myslím,že keď hos papám doobeda,tak mi to neuškodí.A vymenila som aj horalku za fit tyčinku,aj keď neviem dokedy mi to s tým vydrží.Pretože SEDITA je SEDITA.No ste zlaté,že takto reagujete,je dobré vedeiť,že nie som v tom sama.
Ved to,ze ja rucne pole neoriem :-( tak musim cvicit,cvicit a cvicit....
babenky nic si netreba uplne zakazovat!ani sladkosti,ide o to,aby ste jedli vyvazene,ak mas super dietne 3 chody denne a das si medzitym horalku-stale ti to nebrani v chudnuti!ide o vyvazenie prijmu a vydaju!uz tym,ze ste zmenili ranajky a veceru za lahsie jedla,ste ubrali kalorie a to sa skor ci neskor prejavi.netreba sa na ten proces chudnutia prehnane sustredit,ziadne jedlo nie je zle a dobre..zle jedlo je len to,kt je pokazene!:)ak budete cely den rucne orat pole,vase telo zuzitkuje aj moju milovanu oravsku slaninu s cibulou;)
Tak uz som sa rozhodla zajtra to bude sojove masko a kopec zeleniny k tomu.To sladke je hrozne,ja som od neo zavisla.No od pondelka nejem sladke,iba dnes vo forme nakypy,ale zatial ziadne cukriky,cokolady,keksiky a to som rada.
Len sa bojim postavit sa v nedelu na vahu a zazit sklamanie,ze som nic nezhodila :-(
nikki,cestoviny nie su idealne mozno na veceru,ale ak ich milujes,nema zmysel okradat sa o daco v zivote,daj si ich na obed a nahrad smotanove omacky podusenou zeleninou a struhanym syrom!ja som schudla kooopec kilov a jedla som cestoviny na obed aj niekolkokrat do tyzdna!bo co je zdrave sa meni kazdy rok:)))som obmedzila cestoviny az neskor ked som stretla manzela a ten ich neznasa:)ja si myslim,ze ak mas nieco rada,dopraj si to v zdravsej forme,ale nezakazuj si.navstiv stranky anorexia/bulimia..chces sa citit lepsie,nie sa zblaznit.prehnane dodrziavanie diety je patologicke!!!je to moja praca,viem o com hovorim.
pekný večer babenky...tak už som sa dostala j k PC...dnes som si bola urobit nákup v bille - zdravá strava...zajtra chcem na ranajky spapat jogurt z lupienkami/cereálnymi/ čo som si kúpila, potom na obed,to už sa mi rozmrazuje pangas a zelenina a na večeru neviem,ale mám ovocie nakúpené,nejaké jablká alebo čo.Len sa bojím sladkého,lebo dnes som znova pričuchla k horalke..a rovno som spapkala dve..No ale ja si neporadím,sladké musím..viem že cestoviny nie sú najlepším riešením,ale keď ja cestoviny milujem.A ešte k tomu so smotanovými omáčkami.Poradte mi čo dalej,aká strava..nejaká fajnučká a hlavne čo zasýti.pekný večer