Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

chloeee

včera som mala rybku so šalátom.Len nejak sa nepodarilo, no resp. som kupila asi zlú rybu,alebo neviem. Tieto štyri dni zatial papám viac menej zeleninu, už som obmedzila trošku aj tie slivky, keďže sú dosť sladké. Zajtra pôjdem na nákupy,tak si kúpim nejaké maso a udusím si ho na vode zo zeleninou :) To bude mnamka, už sa teším.
Inak trošku cítim,že som už schudla... :D Cítim sa byť ľahšia asi o kilo, dúfam,že ma v nedelu ked sa budem vážiť neporazí..

tucnalucy

chloe : Takze Ty papas na obed len zeleninove jedla?Maly keksik nezaskodi :-) Lepsie ako 300g cokolada,ktoru som niekedy dokazala sama zjest...

chloeee

ahojte baby :) Obed mám za sebou, mala som zeleninový šalát s chilli, tak mám napuchnuté ústa že ich neviem ani otvoriť :-/ :D asi som to trošku prehnala, no aspon nie som hladná :) Nakoniec som si tie baklažány zapiekla a budem mať aj na zajtra.
Dnes mám na pláne behanie so psíkmi,tak dúfam,že ma zničia.. Včera som veľmi nepila a dneska som si dala jeden malý keksík.. :-/

tucnalucy

Co ostatne chudnuce baby?Ako sa Vam dari?Mali by sme si aj zmerat nase miery,aby sme videli ci ide nieco dole aj z cm,co myslite?

tucnalucy

Ja studujem.Obed mam tiez za sebou.
Velmi chcem byt stihla,mat postavu,za ktoru sa nebudem musiet hanbit.Uz mam dost toho ako sa kontrolujem ked si sadnem,aby sa mi netvorili faldiky sadielka na bruchu :-( Stehno sa mi trie jedno o druhe,take ich mam tucne.Obvod stehna v najsirsom mieste mam 59cm :-( niekto ma taky pas a ja stehno,hrozaaaaaaaaaaaaaaaa
Aj rodicia mi hovoria,ze som tucna,ze mam so sebou nieco robit,ze nemam jest sladke.Ale pocuvala som ich?Nie,len som jedla a jedla cokoladky,cukriky,keksiky,lizatka,zmrzlinky....Fuj uz to nechcem ani vidiet...Velmi tuzim mat 66kg a konecne si obliect rifle,ktore som na sebe mala pred 5rokmi :-(
Citim sa zle aj ked idem po meste a vidim,ake su vsetky baby stihle,krasne upravene.Najviac ma to hneva ked si idem nieco kupit na oblecenie.Je tam 50kg predavacka a ked si idem skusat rifle a poviem jej,ze potrebujem vacsie cislo,tak sa len uskrnom pozrie a povie vacsie cisla nemame :-( Ale die to aj do penazi ak si musis kupovat vsetko extra velkosti.Kamosky,ktore maju 55kg maju 10 rifli za nejakych 17 eur jedne rifle a ja si musim kupit extra rifle,ktore natiahnem na tucne stehna za 40eur :-(
Velmi sa hanbim a nemam sa rada,pretoze ako male decko vyjedam sladkosti aj ked mi ich vobec netreba.Mala som sa spamat ked som vazila 69kg a lahsie by sa mi zhodili tie 3kg :-(

nikki.7

lucy:nie nejdem dnes cvičiť,pretože o pol 4 som objednaná na nechty(doplňovačku) a to je na dve hodinky.Neviem či sa mi bude chcieť ísť potom.Ale ak by vydržalo počasie,tak snáď aspoň na bicykel by som mohla ísť.Obed mám už za sebou a ty?Si dnes doma,nepracuješ?

nikki.7

Lucy:Ale to nie je pri mne až také ľahké...Viem čo som si musela oddrieť,keď som na jeseň schudla tie kilá,ktoré mám chvalabohu dole už pol roka...Mám takú kolísavú váhu +- 2kg.Zhodím to vtedy,keď pridám na pohybe a keď mám pažravé obodbie,znov aich priberiem.Teraz momentálne asi také dva mesiace som s váhou stála,ale som rozhodnutáže do zimy chcem 5 kg schudnúť.Aby som cez Vianoce mohla znova nabrať:D:D