Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

nikki.7

Ahojte kočky...tak k tomu obvodu pásu 70 - mylsím ž eto vobec nie je vela a keby som mala tolko,tak som rada...

Moje miery sú:98-76-106 a obvod stehna tiež 59.

Je to strašné aj napísat to sem,ale čo už..

Teraz som sa vrátila z bicykla a zajtra mastím na aerobik...Od pondelka idem so sesterkou chodit skoro každý den na bicykel.

Zajtra chcem mat na obed cestoviny s tuniakom a parmezánom.

Dnes som to s jedlom celkom dobre vydržala a nemala som žiadnu nezdravú sladkost.

Uvidím dokedy ma bude týchto 5 porcií denne držat.

Pekný večer

tucnalucy

Ja sa odmeriam v nedelu,ale neviem ci idu cm tak rychlo dole.Co mate zajtra na obed?Ja asi spenat s volskym okom.

sisi 27

tucnalucy,zato aj pocas diety si treba povolit vsetko,aj sladkosti,vsimni si ,ze chudy ludia jedia vsetko a nie je to len o metabolizme!je to aj psychika.ja som schudla masivne!ako skoro 25kg ak to presne pocitam a ak to naozaj chces udrzat na cely zivot,treba zmenit hlavne pristup k jedlu,jest vsetko,obmedzit hlavne porcie a "emocionalne zajedanie"coja som v puberte bohate praktizovala!

tucnalucy

aliss 02: Ak Ti to nerobi problem, mohla by si napisat svoje miery?
Ja tuzim po vypracovanych stihlych stehnach.Uplne by mi stacilo mat obvod stehna 52- 53.Neviem kedy budem vyzerat ako chcem,ach baby radsej si idem zacvicit,lebo sa mi uz neskor nebude chciet.

aliss02

tucnalusy: to s timi keksíkmi je veľmi dobrý nápad ja mám veľmi veľa receptov na domáce musli keksíky alebo aj na cookies a bábovku v zdravšom prevedení z ovsených vločiek. Ešte som tie keksíky neskúšala lebo recepty som našla len teraz prednedávnom ale určite ich skúsim lebo sa mi to zíde ako desiata ked budem chodiť do školy od septembra. A ver mi, že aj ja som na sladké veľmi a tu je to ešte horšie ako v SR lebo tu ked ideš od obchodu tak z každej strany na teba pozerajú už hotové torty, koláče, muffiny a všetko možné a odolať je strašné :)

aliss02

Ahojte babenky... takže mne sa darí celkom dobre, včera som si ráno privstala a bola som behať a prechádzať sa takže to som bola rada. Dnes som nebola ale zajtra sa chystám zase. V jedle sa zatiaľ celkom darí na raňajky mávam sójové mlieko s lupienkami a na obed šalát a na večeru nejaké to mäsko so ryžou. Len neviem ak to zvládnem dnes presnejšie teraz pretože detičky ma poprosili aby sme si spolu upiekli koláčik a jednu babu zase musím další naučiť takže budeme mať dva druhy koláčov... takže budem musieť nejako odolať :)
No ja som s mierami na tom tak, že nohy mám super s timi nemám žiadný problém, zadok mi ide vždy rýchlo a rýchlo ho mám aj dobrý lebo behám ale najväčšie problémy mám s bruchom takže uvidíme ako to pôjde.

tucnalucy

Ahojte chudnuce spolubojovnicky :-) Ja som si pred chvilkou dala ovocny jogurt a dnes uz nic ine,len zeleny caj a este ma caka hodina cvicenia.
sisi 27: No kedze si tehotna myslim si,ze jeden, dva kolaciky tyzdenne Ti neuskodia :-)
Ja som vazne na sladkom zavisla...No co uz musim si povedat NIE ziadne sladkosti a vydrzat to.
Dnes mi kamoska,ktora ma krasnu postavu povedala,ze si doma sama pecie musli keksiky a ked ma chut na sladke da si 3-4 a nepribera...