Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Lucy,nemôžeš si teraz nahovárať,že nie si pekná.Každá jedna žena je niečím pekná.A ja osobne si myslím,že aj napriek kilám nie som až také strašidlo.
Veď po svete behá veľmi veľa pekných plnoštíhlych žien.
Niektoré sú ešte horšie ako my a netrápia sa tým.Samozrejme,že aj ja b yosm toho chcela zmeniť viac na sebe,ale čo narobím.
Na plastiky nemám a ani nechcem a tak tom musí ostať tak,ako je a jedine s kilami môžem zabojovať.
Čaute,čaute...
Ja mám za sebou už aj obed, mala som ryžu s kuracinou v takej ázijskej sladko kyslej omáčke.
Na zajtra si plánujeme s priateľom cestoviny a v nedeľu ideme do európy do BB a tam si dám svoje milované talianske tagliatelle s dubákovou omáčkou, parmezánom a ruccolou...Toto jedlo milujem.
Mám v mrazničke aj pangasa,tak možno vytiahnem aj toho a nejakú zeleninu k tomu.Zajtra poobede mám sľúbenú od priateľa takú dlhšiu túru na bicykli.Tak držte palce...
A vy ako?
ahojte babeny.. Ako sa vám daríí ? :) Ja mám za sebou zatial iba raňajky, aj to musli s mliekom. Zachvilku idem na obed (zelenina). Len zatial neviem čo na večeru :-/ Včera som bola na dlhej prechádzke a dneska asi pôjedm na korčule.
nikki.7: No ja si nepripadam so svojou postavou ani pekna a byt krajsia to by som musela vazit 59kg.Uz sa tesim na spenat,mnam mnam a poobede na cvicenie...
Keby to pekne islo kazdy tyzden 1kg dole,tak mam za 7 tyzdnov postavu aku chcem.
Som zvedava ako dopadneme v nedelu.
Dari sa Vam dodrziavat vsetko ako ste chceli alebo obcas aj zhresite?
Ahojte baby...
Vitaj medzi nami mary kay.
Sladkosti by som teraz,keď chudneme zakázala aj vyrábať,lebo ja sa nedokážem niekedy len tak prizerať.Aj včera večer som odolávala keksíkom,ale zmohla som sa a dala som si len trošku melónu.
Je pravda Lucy,že keby sme začali skôr,mohli sme už cez leto byť krásne..Lebo teraz sme pekné,len chcem byť ešte krajšie..:D:D
Ja som si dala na ranajky ovsene vlocky zaliate vodou.Na obed si dam spenat a volske oko.Co budete dnes jest Vy?
mary kay : Aj cvicis alebo zhadzujes kg upravou stravy?
Inak to sladke je riadny deformator postavy...No su aj stastne,ktore mozu sladke na kila a nepriberu :-(
Pekne Ta vitam mary kay: Mohla by si napisat svoju vysku,vahu a miery?
ahojte baby :) mozem sa pridat do vasho "klubu"? ja som sa tiez rozhodla som sebou vela zmenit. Uz som schudla 2 kilecka, prestala som jest sladke, iba ked budem mat chut a vynimocne si dam ovocie. Inak sa snazim ranajkovat, obed taky klasicky, co mam doma, ale menej a vecer bielkoviny plus zelenina. Musim si ale davat pozor ma take pojedanie mimo.
Pekne rano baby.Prave idem ranajkovat,ale este neviem co :-)
Vcera som prave rozmyslala nad tym,ze keby som zacala chudnut uz zaciatkom jula,mohla som uz mat pod 70kg :-) a takto este len zacinam :-(
Najhorsie je ked je v rodine oslava alebo ako v sobotu priatel oslavuje narodeniny.Vela grilovaneho maska,klobasky,chlebicky,jednohubky a hlavne kolaciky,na ktore ja mozem len pozerat.Dufam,ze si nedam ani jeden a budem mat pevnu volu.
Pekné ránko...Ja už som po raňajkách.Mala som kaiserku s vajíčkom a strúhaným parmezánom.Inokedy by osm v pohode zjedla aj dve,no dnes som si dala len jednu.Nie som prejedená,ale zasa ani hladná nie som.Obed som si trošku pozmenila,idem mať kuracinu s ryžou a ázijskou zeleninou.AKo sladkosť mám dnes bebe dobré ráno,tak dúfam,že to ničím nepokazím.Aj keď asi víkend bude ťažký,lebo cez víkend mám väčšinou aj väčší apetít.Dnes rános om sa nalačno vážila a mám 73,4.To len aby ma v nedeľu nevystrelo,keď tam skočím.Čiže predpokladám,že veľa toho neubudne,ale bola by som veľmi rada,keby aspon 0,5 - 1 kg.No ale čo chcem,keď soms a len včera rozhýbala.Dnes sa chystám s babami na aerobik.Chodím na step aerobik a tma sa teda riadne zapotíme.Máme super precvičovateľku.No a cez víkend,keď bude tak pekne,snáď skočím aj na bicykel a dám śi aspoň hodinu ťahania.A vy ako ste na tom?
Je to inak zaujímavé,chloee je z BA,ak sa nemýlim,Lucy z KE a ja zo stredu z BR.
Až ma skoro porazilo včera,keď som si merala obvod stehna.Minulú jeseň som mala stehno určite o pár cm menšie,pretože som sa vytešoval aako malá,že ani v legínach nevyzerám až tak desivo, no teraz je to horšie.Tak ako písala Lucy,aj ja by som sa chcela dostať aspoň na tých 65.Úbytok 4 cm nie sú zlé.
Tak keď budete mať čas baby,píšte čo máte nové.