Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Čo budete papať zajtra babule?
tucnalucy: nie fakt nie som chudá, špeky mi vytrčajú z nohavíc, ja mám totiž dosť nesúmernú postavu a krátke nohy takže keď priberem všetko ide do zadku a nôh, a vrch chudý, no divná postava. Kamoška má takú isú výšku a váhu a vyzerá akoby mala o 5 kg menej.Neboj nábeh na anorexiu alebo bulímiu nemám nato mám moc rada jedlo :-)
Kedy sa vážite baby? máte nejaký spoločný deň váženia?
Vitaj medzi nami Petrusiik :))
No ja som to dnes tiež fajne pokašlala. Raňajky v pohode.To som si dala musli s mliekom a ešte jednu maličkú celorznnú zemličku so syrom :-/ a obed : bryndzové halušky so slaninou a ktomu dietnu polievku (brokolicovú) :D Na večer si dám niečo úplne ľahké. Idem si spraviť čaj, včera som si kupila ten Regulavit 3 na chudnutie, je celkom do dobrý. Len ako si mi chýba šport :-/
ahojte zienky, aj ja sa chcem pridat k Vam lebo sama to asi nezvladnem...dufam ze ma beriete medzi seba :) tak dnes som si uz den pokaslala:( co ma dost hneva.. rano som zacala pekne bola som behat zacvicila som si ranajky v pohode chlebik a potom som pojedla cokolady keksy no co som videla :((( takze sa to musi zmenit..dufam ze sa budeme podporovat..ako Vam to dnes ide?? snad je vsetko fajn:) ozvite sa
momentalne nemam pri sebe meter ani vahu :) ale ked budem doma, tak poslem. A snazim sa viac hybat ako kedysi, cvicim zumbu, ale teraz doma, lebo cez leto to nikto nevyucuje u nas. Bavi ma to ohromne, hlavne ked cvicim(tancujem :D) s inymi babami. A obcas si doma pocvicim na zadocek a brucho, ale samej sa mi tiez moc nechce. Tesim sa na september, kedy budem na intraku a v BA a budem mat viac moznosti na pohyb.
Drzte sa babulky :))
ahojte baby..no ja som dneska brutálne zhrešila, lebo som okolo piatej zjedla dva cheeseburgery. :( Inak som celý den na zelenine. Zajtra sa chcem ísť nejak fajn zničiť,len ešte neviem ako :-/
Ahoj Lucy, dufam, ze tvoje 'menu" nepozostava len z ovocia, ako to je uvedene hore. Ak by si mala zaujem, rada by som sa pozrela na tvoj jedalnicek, som trenerka a poradca pre vyzivu. Bolo by ale nevyhnutne napisat komplet vsetko (cca za 3 dni), aj tekutiny.
Mon87, celkom dobry postup. Pekne pozvolna. Takto to pojde istejsie, ako nezmyselne rychle diety. Drzim palce!
Ahojte baby...
Tak dnes som sa dokopala na ten aerobik a poviem vám,bolo to super znova sa tak zapotit..
Zajtra idem na bicykel,tak snád to pojde...
Lucy,chcela by som skúsit skočit v nedelu na váhu,len si myslím,že asi nič nezíde dolu,ale aspon budem mat ešte vačšiu motiváciu.
Zajtra varím cestoviny a už sa neviem dočkat nedeli poobedia,moje oblúbené tagliatelle.
Tak sa majte babeny,ja idem off,lebo začínam čítat knihu,evu urbaníkovú a už sa neviem dočkat..
ahoj baby tak dnes mi konečne prišiel stepper čo som si objednala a už som aj na ňom cvičila bolo to na začiatok iba síce 20 minút ale dalo mi to zabrať verím, že keď to skombinujem každé ráno s behom tak to pôjde pomaličky dole ale rozhodla som sa, že v nedeľu si budem dávať od cvičenia pokoj pretože svaly a telo sa potrebuje zregenerovať takže jeden den by ste si mali dať pauzu :)
Viete co ma este motivuje schudnut?Moje sesternice su stihlucke.Jedna ma 165cm,48kg,30rokov a druha ma 164cm a 43kg,22rokov.Ked sa stretneme a ideme niekam spolu,oni v extra kratkych kratasoch, v ktorych vyniknu ich stihle,dlhe nohy a v obtiahnutych trickach,ktore zdoraznuju ich osi pas a ja?Vyzeram vedla nich ako prasa...