Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

tucnalucy

Zajtra si dam asi od cvicenia pauzu,lebo dnes som akosi nevladala,dala som si len 35min.cvicenia :-(
karolinka28 : Neukamenujeme Ta,aj ked ja osobne uprimne zavidim taku vahu.A az na 53kg?To uz je dost malo na taku vysku,aspon ja si to myslim podla svojich osobnych skusenosti ked som mala pod 60kg.Keby som mala 53kg tak som kost a koza.Ale drzim palce nech si so sebou spokojna a aka vaha Ta urobi stastnou je na Teba,ale neprehanaj to.Nie ze nam o par mesiacov napises,ze vazi 50kg a nie si spokojna so svojou vahou,lebo to uz nie je o vahovom probleme...

mon87

tucnalucy: no ja by som bola happy keby sa dostanem na 58,5 :)
Minule leto som vážila 62 alebo 63 a za mesiac som schudla na 58,5 - lenze to som jedla len sporadicky, skor som hladovala a pak som to samozrejme vsetko nabrala za necelý polrok naspät ...takze takto uz urcite nie!
karolinka28: bacha na tie "polystyreny", nie su az také neskodne ako sa zdaju...je tam dost cukru...takze s nimi opatrne

karolinka28

Ahojte baby ja sa k vám pridám ak môžem, možno má tu ukameňujete, že čo tu ty s tou tvojou váhou chceš /168cm, 58kg/ no fakt nevyzerám chudo, jednoducho človek by mal byť so sebou spokojný a ja som sa cítila super pri 53kg. Bodlo by mi si s niekym písať. Začala som chudnúť 1.8. do teraz som schudla iba 1kg pomaly to ide ale predsa. môj problém bol, že som jedla kedy sa mi chcelo, nie veľa ale pravidelnosť tam nebola vôbec.Môj systém:

raňajky 8:30 grah.rohlík+šunka+zel, alebo polystyr.chleby +natreté hoci čo, alebo cerealie+nízk.mlieko, alebo jogurt+2lyžice vločiek

desiatu nemám nepotrebujem ju

obed 12:00 hoci čo len na dezertný tanier

olovrant 15:00 jogurt, alebo ovocie,

večera 17:00 tu dávam nejaký bielkovinu + zelenina

3x týždenne zumba, a teraz pridám 3x týždenne cvičenie na kardiostrojoch-kruhový tréning.

tucnalucy

mon87: Obdivujem Ta a drzim palce v chudnuti.Na aku vahu sa chces dostat?Ja si idem baby opat o chvilku zacvicit,aj ked sa mi dnes nechce ale musim.
Dnes som si spomenula na to,ako som sedela pri kamoske,ona je malicka ma asi 158-159cm a vazi max.48kg.Mamka mi vtedy povedala : ona pri Tebe vyzerala ako take chudatko anorekticke a Ty ako taky obor ...
Hneva ma,ked mam pocuvat taketo reci,velmi mi to ublizuje....
Takze dnes opat do boja s postavou a hodina cvicenia.
Idete aj Vy dnes cvicit?

mon87

Ahojte! Pred troma týždnami som sa dala tiez na boj s kilami (vek- 23, výska -160, vaha - cca 66,5) .... po spominaných troch týzdnoch som to dala dole na 63 kg!
Este predtým som precitala zopar clankou o chudnuti a zobrala si z kazdeho nieco, a riadila sa tým, niečo som upravila ale treba si pripomenut ze ZIADNE nezmyselne diety a tým ze jete nepravidelne sa vas metabolizmus spomaluje, a tým padom si telo z kazdej veci co ziete ukada viacej do zasoby.
Takze moj system:
- jest pravidelne každe 3 hodiny !
- pit vela tekutin min.2 litre, najlepsie cistej vody (alebo do vody vytlacit citron) alebo caju ( pit vzdy ked vas to napadne, tiez poha vody pred kazdým jedlom, pit mozte aj pocas jedla)
- nejest sladkosti, ani chipsy, biele pecivo, mastné jedla - k mate chut na sladke, dajte si jeden cukrik alebo kusok cokolady (ale podotýkam tmavej s velkým obsahom kakaa)
-jedlo si nakladat na mensí tanier (ide o optický klam, ked rozpaplete menej jedla po celok tanieri, viditelne to bude vyzerat ze je tam toho vela :D )
-pokial ide o ovocie, niektoré obsahuje prilis cukru a preto by sa malo jest len do 15:00 hodiny - ked uz chcete jest ovocie neskor tak napr. grep, ktorý nie je taký sladký
-samozrejme pohyb ( ja cvičim 4-5x do týzdna na orbitreku pol hodinu), najlepsie este pred ranajkami, lebo telo nema dostatok cukru a preto ho berie zo zasob telu
Pokial ide o moj jedalnicek, tak nic výnimocne:
ranajky: dajake cerealie (tie kvalitnejsie, nie tie klasicke lupienky) s polotucným mliekom alebo nizkotucným bielym jogurtom
desiata: ovocie, zelenia (je jedno aka)
obed: co mate doma, hoci co- len ak sa da nic sladke, ani vyprazane a mastne !!!
olovrant: grahamový rozok so sunkou a zeleninou
vecera: jogurt, salat, alebo iba zelenina, ryba (proste daco light:) )
Casto tieto veci kombinujem, ked sa mi nepozdava obed doma (napr. vyprazany syr) ,dam si radsej grahamový rozok.
Tie tri kila je vidno ze su dole, moje travenie je zrýchlene (cast som hladna skor ako za tri hodiny, ale radsej sa pak napijem), a aj zaludok si zvykol na mensie porcie (dakedy mam problem ten rohlik dojest- a predtým som bola zvyknuta na drevorubacske porcie ):D
Nenechajte sa prehovorit rodinou na daco nezrave, ci sladke- a aj ked obsac zhresite keksikom ci piatimi cipsami alebo pizzou nevadi...aj mne sa to stava
Dufam ze vam moje rady pomozu....cez vikend sa odvazim, uz to budu 4 týzdne mojho snazenia :)))

tucnalucy

Nejako extra kavu nepotrebujem a ked tak max. jednu a velmi slabu aj s mliekom.
nikki.7: Mas pocit,ze si nieco zhodila?V nedelu sa aj odmerias alebo len odvazis?

tucnalucy

Mna v tom moj priatel nepodporuje :-( Prave naopak,on si da aj o polnoci hranolky a jasne donesie aj mne a ked mu poviem,ze si neprosim,tak mi povie,ze stale vymyslam...

nikki.7

Ozi baby a pijete aj kávu pri chudnutí?Lebo ja áno....Ráno jednu a tak okolo tretej,čiže o chvíľu druhú.

Idete sa vážiť ráno a nalačno,že?

nikki.7

Ja mám s rodičmi skvelý vzťah a jedine mamina mi povedala,že by som sa mohla trošku rozhýbať,začať cvičiť a tak.Ale nebolo to myslené v zlom.Ocino ma pekne pochválil,keď som začala chudnúť.

A pre môjho priateľa som neskutočne sexi aj teraz.Aj keď,keď sme sa zoznámili,vážila som trošičku menej,ale opribrali sme obidvaja,tka mi nemôže nič vyčítať.

Nenúti ma chudnúť,ale podporuje ma v tom.Je to pre moje zdravie,preto,aby som sa cítila lepšie.

Necítim sa byť úplne škaredou a Lucy,ty by si mala zmeniť postoj k sebe samej.

tucnalucy

A inak co hovoria na vase kila navyse rodicia, priatel?
Mne mamka dava dost najavo,ze som tucna,vkuse ma kontroluje co jem,skryva predo mnou sladkosti aj mi do oci povie,ze mam tucne stehna,ze mam so sebou nieco robit.Ocko mi otvorene nic nepovie,ale vidim ako sa na mna pozrie ekd mam rifle,ktore su mi tesne na stehnach...
Priatel mi hovori,ze som krasna a mam sexi postavu,pritom on je sportovec a je stihly a vysportovany.Myslim si,ze mozno nechce,aby som vyzerala lepsie,aby sa na mna nepozerali ziadni ini muzi...