Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

nikki.7

Ahojte...

Neviem či nemáte čas,alebo už ani chuť sem písať,ale ja vám idem napísať,čo som dnes papala.Na raňajky som mala 1 ks viedenskej párky z grahamovým rožkom,potom nejaký tvarohový dezert z musli a teraz na obed mám polievku a ryžu z kuracinou.No a poobede si dám už len niečo lahké.Nejaké jablko,alebo čo.

Večer sa chystám cvičiť.

A vy ste ako na tom?

Lucy,ako dopadlo váženie?

Som veľmi zvedavá,lebo chloee dopadla super a ja tak ako som predpokladala,najhoršie.Ale neupadám kvoli tomu a nevzdávam sa,idem ďalej.

Možno aj ja tento týžden urobím pokrok.V sobotu sme trochu oslavovali,ja som sa držala,iba kus alkoholu,lebo ten je pri diéte riadnym zabijakom,ale poviem vá,,ráno som od hladu nevydržala a dala som si mučačo.

No čo už...priznám sa...pa pa

RiushBejb

ahojtéé,,,možem sa pridať?,,ja som to už skúšala nespočetne krát,,a vždy som skončila,,ale dnes odznova!,,do školy ešte dva týždne a ja vážim 62 kíl (výška 168),,chcem do školy dať dolu tie 2 kilečká,,,akurát mám po raňajkách (4 kukuričné sucháre, jablko, pohár vody s citrónom) a idem do tesca že čo bude na obed :) nejaké rady?,,,mám to dosť ťažké pretože som hrozne prieberčivá,,:/,,,potom moja vytúžená váha je 55 kíl čo chcem dať dolu do 18ky čo bude v januári :)

nikki.7

Ahojte babeny...

Moja ranná váha bola 73,0 kg,čiže od štvrtku čo som sa naposledy vážila to kleslo len o 0,4 kg..

Dost málo,.ale motivácia je,tak dúfam že to pojde..

Ja som síce začínal as vami len od utorka,alebo stredy,lebo dovtedy som ešte stále pchala do seba sladkosti a neviem čo,tak tých 40 dkg dole je u mna celkom dobrý úspech.

chloee:gratuluje,aj ja by som chcel abyt už po 70tkou...

Len tak dalej baby,určite to pojde.

lejka12

Super chloe ... Ide to dole!:) aka je tvja vytuzena vaha?? Kedze ja to tu nemam cele preskumane za to sa pytam:) Moja tak aspon 57..Cize este tak 5 kil dole mi chyba. ://

chloeee

Dobré ráno kočulky :)
Po dnešnom rannom vážení som zistila,že za tých 7 dní snaženia na mojej váhe ukazovalo o 2,3 kg menej :)) takže teraz vážim 69,1.

tucnalucy

petrusiik: Kolko mas rokov,vysku,vahu a ak chces mozes aj miery.Zo sladkosti si nic nerob,aj pre mna je tazke odolat,ale snazim sa.
Ja sa urcite dovazim zajtra,aj ked neviem ci isli nejake gramy dole :-(
Dnes som mala na ranajky banan,na obed karfiolovo,brokolicovu polievku a poobede lečo.Zajtra sa tesim na taeboo aerobic :-)

nikki.7

Ahojte babenky..

karolinka28:Vitaj medzi nami.A k tomu dňu na váženie,mal by byť zatjra.Teda neviem ako ostatné baby,ale Lucy, myslím že aj chloee a ja určite.

Dnes som nezhrešila ničím,ak nerátam možno dva líznutia zmrzliny...Priatel mi robil chute.Ale inak v pohode a to som sa víkendu obávala.¨

Len sa obávam večera,ideme s babami trocha oslavovať,tak neviem neviem.

Zajtra idem obedovat cestoviny.Aj keď možno nie ús najzdravšou variantou pri chudnutí,určite si ich neododpriem.

ja :)

babenky, ak vam mozem poradit, pite caj hannaski. hodte si to do googla a precitajte co o nom pisu, mozno vas to zaujme. sice je tam dost reklamy, ale ja z vlastnej skusenosti mozem povedat ze pomaha pri chudnuti, ja som z neho trosku schudla - iba z neho, bez obmedzovania stravy a bez cvicenia. dostat ho v lekarni