Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
Ahojte baby,prepacte,ze som tu dlhsie nepisala,ale mala som toho dost vela.Ospravedlnujem sa.Ani som sa rano nevazila,odvazim sa zajtra a napisem Vam vysledok.
Super,ze sa Vam tak dari.Ja mam dnes obrovsku chut na sladke,co mam robit?
ja som mala včera upečené dva zemiaky s maslom a cajom :)
čo budete dneska papať na večeruu ? nejaký návrh
aliss02:Určite sa nemusíš báť,pretože my sme na treningy s osobným trénerom chodili dve.Ja a moja sesterka a tá mala váhu síce podobnú,ale postavu ani zďaleka nie.Ona bola oveľa chudšia odomňa a aj keď síce neschudla veľa,určit esi krásne vyrysovala postavu.Teraz si to len udržiava.Chodíme dvakrát na step aerobik a ja ešte cez týžden bicykel.Mne išlo vtedy dosť dole z váhy,aj cm,ale teraz som to trošička dohnala,lebo som sa rozjedla,ale dúfam, že mi to touto stravou zíde dolu.
Ja som bola včer ana aerobiku a dala nám teda riadne zabrať.Tieklo mi asi aj z mihalníc :D:D
Dnes sa chystám na bicykel,ale neviem či vydrží počasie.Ak nie,tak zatjra na tance.
Tak sa držkajte baby, spolu to určite zvládneme.
ahojte baby :)
ja som sa dneska držala, celý den som bola na kúpalisku a z každej strany som cítila aké si langoše a gofry :D No celý deň som papala slivky, sucháre a ešte hrozno. Vypila som asi dva litre nesladeného čaju a dosť som plávala. V nedelu som sa max. rozožrala, lebo na raňajky som si dala síce musli ale pobede som to zabila asi troma kúskami koláčaa dvoma porciami grilovaného kuraťa! :( Zajtra idem na zumbu, takže sa celkom teším :)
Ahojte kočky!
V nedelu som sa odvazila a opät som bola o 1 kilečko lahsia :) (62)
Dufam ze mi tento sposob stravovania vydrzi co najdlhsie aj ked uz v polke septembra zacne skola. Snad sa mi podari zotrvat v mojich návykoch aj pocas nej, aj ked s tým orbitrekom to bude asi tazsie...musim sa porozhliadnut do dajakom fitku v NR :))
aliss02: vobec si nemylsím že naberieš svaly...Ja som minulý rok dva mesiace podstivo makala pod odhladom osobného trenera a to sme cvičili vo fitku na strojoch a vobec som nenabrala svaly,iba som schudla.Akurát možem povedat,že sa mi pekne vypracovali ruky,čo už teraz ale nie je pravda,pretože som pribrala.
Takže smelo do cvičenia. Možem vediet tvoju výšku a váhu?
Ahoj baby mám na vás jednu otázočku...hľadala som na fóre a prečítala som toho už strašne veľav . Väčšinou sa tu ľudia sťažovali, že začali cvičiť doma alebo v posilovni a že išli im dole cm.. ale že na váhe pribrali. Ja ráno behávam..a potom každý deň na stepperi alebo na rotane alebo cvičím cindy crawford... viem, že takto pôjdu pomaly dole kilá ale myslíte si, že veľmi priberem aj na svaloch.. pretože to ani vôbec nechcem mne bude stačiť ked schudnem.. už som rozmýšľala, že ostanem len pri behu a ostatné nechám tak .. neviem mám v tom troška zmätok.. ako ste na tom vy čo robíte? alebo aké skúsenosti s tímto máte?
DAlsich 300 g dole... :) 62,2/172