Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
no papám pomenej,ale neviem čo si mám robiť na obed. Keďže u nás sa stále varí buď mastné,alebo sladké :D Dneska som si bola dokupiť zeleninu a zajtra si robím kuracie prsia s hubami a šalátom. :)
držim vám baby prsty zvládnete to ja som od januára zo 75 schudla na 62kg....chcem este na 55kg to je moj ciel,tak pevné nervy a nevzdávajte sa:))
Dnes som sa odvazila a mam 71kg,este 2kg a som na svojom prvom cieli.Snad to zvladnem.Drzim Vam baby palce,aby ste nezlyhali a pokracovali vo Vasom usili...Takze v nedelu vazenie a aj meranie?
Co mate dnes vo Vasom jedalnicku?Co dnes cvicite?
chloe: Ty jes toho velmi malo,zelenina,ovocie na veceru nejake masko.Nechcem radit,ale takto sa dopracujes k jojo efektu ked zacnes jest toho viac...
ja budem mať zrejme na raňajky melon a na obed sa ešte uvidí. Asi nejakú zeleninku :))
Ja si dam rano nalacno taeboo aerobic,potom na ranajky ovsene vlocky vo vode ale neviem co vymyslim na obed :-(
mne sa par dni moc nedari s papanim :(...ale zajtra sa uz polepsim, aj rano poslem miery. Zajtra si dam ovsene vlacky na ranajky, ja si zalejem mlieckom, a pridam hrozienka. Papate vlocky aj vy? :) mne chutia :)
Drzte sa baby, zvladneme to !
ahojte :)
Ako vám to ide? :) ja som sa akurát vrátila zo zumby, som taká zničená. Večerať už asi nebudem, možno nejakú nektarinku :) Dúfam,že spolu SCHUDNEME :))
ahojte :)
Ako vám to ide? :) ja som sa akurát vrátila zo zumby, som taká zničená. Večerať už asi nebudem, možno nejakú nektarinku :) Dúfam,že spolu SCHUDNEME :))
Ahojte spolubojovníčky...
Ja som dnes nevečerala,lebo som mala viacje na ranajky aj na aobed,tka vynechám večeru.
Chcela som íst na bicykel,ale pršalo a teraz sú mláky,tak ležím doma a čítam knihu.
Tie zemiaky s maslom je super nápad..mnam..
lucy:no ja osm velmi zvedavá,lebo predpokladám,že ti išlo dolu dost...