Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

tucnalucy

Ahojte baby,dnes som sa super zapotila na kickbox aerobicu.Dnes som mala otrasny jedalnicek.Biely jogurt,cottage cheese a celozrny rohlik,susene banany,celozrny chlieb a nivova natierka :-( mala som rozbehany den,tak som nemala cas poriadne sa stravovat :-(
Baby,ktore tu chudnete a hlavne pisete,mohli by ste byt take zlate a napisat tu Vas vysku/pociatocnu vahu/vahu minulu nedelu/Vas ciel.Dakujem a pekny vecer
168cm/73kg/71kg/69kg moj prvy ciel, druhy je 66kg

veverica666

ja mam tiez problem s nadvahou a rozhodla som sa ze chem schudnut a myslim ze dobre je aj ked vyradim s jedalnicka biele pecivo

siisa 25

ahojte baby,ja som mala pri vyske 171 priam modelkovsku vahu cize 49 kg a niekedy menej,ale uzivala som lieky od depresie a teraz mam okolo 55 kg,viem,ze to nie je hrozne,ale trapi ma to,chcem byt opat super stihla,no tak ja som moc nejedavala,vacsinou polievky,pecivo zo zeleninou namiesto salam,no ale ked som sa rozjedla vaha isla pri tych liekov hore rychlostou blesku,strasne mi pribrali stehna,ja radim hlavne nejest zemiaky s masom a ryzou dokopy,pecivo radsej zo zeleninou ako so salamou a syrom,cize oddelena strava,alebo kusok samej sunky bez peciva a tak,a pred tuhou stravou uprednostnovat zeleninove polievky,ja oblubujem zemle s paradajkami,alebo uhorkou,melon je vyborny pri diete a zeleninove polievky,pijem caj bez cukru,kavu nastastie vobec ja nepijem,odvodnuje,alkohol to su zbytocne prazdne kalorie,takze to tiez nie je vhodne,dnes opat nabieham na takuto stravu a sladkostiam odzvonilo,ked mas chut na sladke miesto keksikov a cokolady odporucam radsej jogurt

moje dnesne ranajky: jogurt

neskor melon

obed:zeleninova polievka a trosku brokolice,maso idem obmedzovat na minimum

neskor zasa melon a tak

Velmi dolezite je jest tak pat krat denne v malych mnozstvach

vsetkym prajem pevne nervy v chudnuti

lucy ides dobre len sa drz a nevzdavaj to,ale nehladuj najedz sa ale uprednostnuj tieto potraviny pred masom a sladkostiami a nehovor si tucna uvidis zachvilu napises stihla Lucy

este nieco najlepsie je pit len cistu vodu

nikki.7

čaute čaute

Tak ako vidím,naozaj sa to rozrastá,ale som z toho rada.Je naozaj super,že je nás viac akaždá si vymieňame svoje zážitky,jedálne lístky a podobne.Ja som sa asi pred hodinou vrátila z plavárne.Nepodala som nejaký extra výkon,ale bola som tam a to je doležité.

Zajtra idem na bicykel.Neviem čo si mám dat zajtra na obed.Raňajky mám isté.Idem si dat výživu s piškótami.Viem,je to ako pre detičky,ale ja to mám velmi rada.

Pekný večer

chloeee

Vitaj Nelka123456 medzi nami :))
Ako vidím,tak pomaly sa to rozrastá.
Lucy : Super, už si dosť schudla, ide ti to dobre :))
Niki.7 : Snažím sa jesť veľa, lenže mne už ani tak veľmi nechutí a navyše zvykla som si na zeleninu/ovocie/musli. :-/ Zajtra si spravím normálny obed a piatok si spravím asi cestoviny s nejakou zeleninou. Dúfam,že k jojo efektu sa nedopracujem, lebo mi ma asi šuplo :)
Dneska som mala na raňajky jablčko a dva celozrnne žemličky, potom ďalšiu žemličku a na večeru zeleninový šalát. Bola som na dve hodinku na korčuliach, celkom dobre mi to padlo.
Najhoršie je,že ma stráášne bolí hrdlo :(

zuzanama

Baby, pisem sem, lebo sa chcem pridat a je tu vela tem o chudnuti, tak svoj prispevok sem skopirujem, mam ho uz na dvoch temach, mozno vas zaujme.
Ja som zacala chudnut pred tyzdnom. Musela som sa nastartovat, uz davno viem, ze to nie je len o pevnej voli. Aspon v mojom pripade dieta a jej otrocke dodrziavanie nepripada do uvahy. Lenze ja nie som mlada dievcina, ako vacsina z vas tu. U mna uz islo ozaj o zdravie. Ja beriem chudnutie ako vedlajsi produkt zdravej vyzivy. To, ze chudnutie sa zacina v hlave je stara otrepana fraza, ale je to skutocne tak. Dlho sa mi nedarilo najst ten spravny impulz. Kym som si neprecitala jednu knihu. Tam je presne popisane, ako to funguje v tele, ked jeme vsetko dokopy, maso so zemiakmi, s ryzou, malo vlakniny, co je ziva a mrtva potravina atd. Hned v prvy den som nakupila kopu zeleniny a vyse tyzdna nekupujem ziadne masove vyrobky, salamy, sunky, klobasy a podobne svinstva. Jem v podstate delenu stravu, ale ja ju volam zdrava, nedrzim dietu, jem vela zeleniny k chlebu, k ryzi, k masu. Schudla som 1 kilo za tyzden, ale vlastne uz po dvoch dnoch, najdolezitejsie vsak je, ze sa citim skvele, mam dobru naladu a chut pokracovat.
Teraz mam 79 kg. Sama som zvedava, ako to bude pokracovat. Drzim aj vam palce.

nelka123456

ahojte ... mohla by som sa k vam pridat ? ja ties chudnem ale uz dlhu dobu kila nejdu dole ... nevite mi poradit ... mala som 62 schudla som na 56 a dalej to nejde .. poradite mi ... rada by som si s vami pisala ze kedy co zjeme a radila .. dakujem .:)

jankaaaaaaaa

L-carnitin napomaha spalovaniu tuku,pti FIZICKEJ NAMAHE-CVICENI,BEHANI...a vraj dodava energiu,ale nema to nic spolocne s jojo efektom!

nikki.7

Ahojte...

Dnes mi nešiel v práci net,tak som nemohla písat,ale teraz som už doma,tak si čítam vaše rpíspevky.

Ja idem dnes na plaváren večer a zajtra neviem čo vymyslím.
Ja to mám s tým obedom tiež tažké.

Lucy:super si išla dolu.Za týžden dva kilá je podla mna dobré..

chloee:naozaj nepapaj tak málo. Má to viacero zlých vlastností.Nielen preto,že telo si viac necháva a nemá z toho teda čo spalovat,ale aj preto,že ak náhodou začneš trochu viac jest,priberieš dvojnásobne.

Poradte mi nejaký chutný obed,lebo ja už naozaj neviem.

mrs.x

hej baby a poznáte L karnitín...? zaručí vám, že zabudnete na slovo jojo efekt a pri dobrom stravovaní a cvičení spoznáte slová ahoj vysnívaná postava...viac na 447 470 752 icq alebo lilly.a@azet.sk , info + skúsenosti + keby ste si ho chceli objednať viem poradiť ;)