Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

nikki.7

chloeee:Ja som si teraz podusila zeleninu a pangasiusa...To ak by ma pochytil hlad.

Snažím sa jest zdravo,ale vždy niečím zhreším,ale aj tak dúfam,že sa váha pohne smerom dole na tom hnusnom prístroji.

Zajtra ja nevarím,ideme na obed k rodičom,čiže určite sa idem napapkat riadne,lebo ocino je skvelý kuchár.

Dnes mi bicyklovanie skazil dážd a zajtra sa nechystám nikam,takže najskor v pondelok trochu pohybu,no ale možno nejaká malá vychádzka.

chloeee

nikki7 : ale už sú určite :) Ved zajtra ráno uvidíš :)) Určite zase bude niečo dole. Športuješ, zdravo sa stravuješ, tvoje telo určite niečo spálilo :)

Navyše u mna doma ma nikto nepodporuje, mama naschval varí samé veci,ktoré zbožnujem, lebo podľa nej sa zo mňa stáva anorektička. Až nato,že od toho má delí min. 25 kg..Dneska robíme pizzu a zajtra grilované krídelka. No to bude víkend...čo som schudla zase naberem. Ale ja sa nedám, chcem si už obliecť tie nové rifle,takže moje ústočká budú chrúmať mrkvu :D

nikki.7

chloee:a vobec si nevyčítaj tie palacinky...ja keby som mala na niečo strašnú chut,tak si dám.Ved žijem elen raz a nemožme si všetko odtrhnút od úst len preto,že máme možno nejkaé to kilečko navyše.Však doteraz sme jedli normálne a nemali sme výčitky,no nie?

nikki.7

chloee:Bodaj by si mala pravdu...Ale ked ja aj v zrkadle keď sa na seba pozriem a vyobzerám sa,tak nevidím žiadne zmeny.Mylsím tým k lepšiemu.Snažím s anaozaj každý deň pohybovať,ale nejak mi to nejde dolu.Normálne sa obávma zajtra skočit na váhu.

A ty ako pokračuješ?Ja si mylsím,že to možno trvá aj dlhšie to naštartovnie metabolizmu a po dvoch týždnoch nemožem čakat zázrak.Tým sa kus uspokojujem,ale keď ani po mesiaci nepojde somna nič dolu,tak sa asi zbláznim.

Ja osm už po ranajkách,mala som dve žemličky grahamové,vajíčko a viedenské párky.Ja si nemožem pomoct,ale viedenské párky z Lidl mi strašne moc chutia.Nie sú to najzdravšie ranajky,al epolavím kus na obede.

chloeee

nikki : ty budeš zachvílku taká štíhla :))

/ ja som si na večeru neodpustila dve palacinky/ mám výčitky svedomia :(

nikki.7

Ahojte kočky.

Ja som dnes mala tiež dost pestrý jedálniček.

Na ranajky párky z grahamovým rožkom, potom kakaové rezy keksík,na obed som mala cestoviny a polievku nejakú zeleninovú a večera bola iba zelenina.

Teraz som sa s priatelom vrátila z plavárne.Boli sme hodinku,ale cítim sa super.

Zajtra bicykel,ale musím zabrat,lebo je tu víkend a s ním aj pažravosť.

Tu sú moje "sexi miery"173/73,4/73 a cielom je 68.Ak by išlo aj nižšie,bola by som štastná preštastná.

Pekný večer.

chloeee

ahojte babeny
Ja sa dneska poctivo držím.
R : musli s mliekom
O : paradajková polievka + cestoviny s kurac.masom
Ol : slivky
V : mrkva
Bola som si na pol hodinku zabehať, žiadny extra výkon, ale mám z toho aspon dobrý pocit. :) Len neviem čo na zajtra, poradte :)

Lejka12

Ahojte babenky... Tak moja aktualna vaha 62.. nejak sa to drzi.. Ale napr. cez den mam tak nejak 63 a to inokedy som mavala 67-68... Rano mam tak 62 teraz. Celkom som spokojná , dnes som si kupila pulovrík velkosti S.. :) Len pri mojej 53 kilovej kamoske sa stale citim tučná... Mat tolko čo ona, skáčem od radosti a ona mi niekedy povie ze si vobec nepripadá štíhla...... A to ma super postavu proste aj prsia , a ja.. Ach .. No nevadí hádam to uz bude klesat pod tú 60tku .. Aspon tych 57/172 by bolo fajn:/ A co vy ??? Pochvalte sa...

kiki007

baby chcem sa opýtať či je moc kalorický chlieb vo vajci na olivovom oleji so šalátovou uhorkou a kečupom :) ďakujem za odpoveď
je to moje obľúbené jedno a nerada by som sa ho vyškrtla z môjho jedálnička

chloeee

ahojte baby :)
Nápodobne, dneska som toho dosť požrala. Raňajky : celozrnná žemla s maslom, horčicou, šunkou, Obed : kuracie prsia so zeleninou a potom som to zabila hranolkami :-/ Potom som si dala z nejakých keksíkov a to zase kurac.prsia so zeleninou, no neviem. Dneska som ani nešportovala :( Zajtra sa polepším