Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

chloeee

ahojte spolubojovníčky :)
Ako sa vám dnes darí ? Dnes ráno som sa postavila na váhu a od včera je to -0,3 kg. To som papala celý deň veľa všelijakých zeleninových šalátov. Dneska som mala na raňanjky zeleninový šalát so syrom, obed podobne a ako dezert som si spravila mliečnu ryžu. Zistila som,že je diétnejšia ako tie musli, ktoré som jedla ráno. Menej sladké a chutí mi to oveľa viac :) Včera som nemala žiadny pohyb, možno hodinová prechádzka. Zajtra sa riadne zapotím a dneska sa mi vôbec nič nechce robiť. Je hnusne počasie,tak asi ani bike nie. Dúfam,že po gramoch to pôjde pomaly dole. K mojmu prvému cielu sa celkom blížim, ešte 3 kilečká :D Potom si kúpim nejaké tričko. :)

Držím palce ostatným :)

mon87

Ahojte! No po dalsom týždni, dalsie kilecko fuc, takze tedka vážim už 61 :)
Chcem privitat nove holky co sa s nami snazia a tiez pogratulovat k uspechom - kazdý uspech, aj ked maly, je lepsi ako nic :))

RiushBejb

ja po týždni len o O,3kg dolu,,ale nevadí, to bude tým že sa veľmi neobmedzujem a tento týždeň vobec nebol moc čas na pohyb,,od zajtra sa lepším! :)

chloeee

ahojte baby :) AKo dopadlo dnešné váženie? Ja som teraz na 68,4, čiže od minulého týždňa o 0,7 kg ľahšia.
Na raňajky som si dala zeleninový šalát, na obed budem mať zemiaky s nízkotučným jogurtom a večer asi zase zelenina. Pôjdem korčulovať, tak dúfam,že to pôjde rýchlejšie dole.

lejka12

Viem ... ALe ked cloveka sa to dotkne. Proste ani sa nedivim ze je tolko anorektičiek . Slabsia povaha a z takejto "poznamky" moze vniknut katastrofa.....

lejka12

Človeka vie tak "povzbudit" ked Vám trener plávania povie, ze sa plávaním odstráni to vaše PRíšerné sadlo ... 172/62 ..... Fakt som to nepotrebovala počut..... :((

tucnalucy

Ahojte,moj jedalnicek dnes.Ranajky : ovsene vlocky,hrozienka namocene vo vode.Obed : cuketa a paradajkovy salat. Vecera : musli tycinka v jogurte.
Teraz idem na cardio aerobic.
Tak Vam drzim palce,ja musim sportovat,inak by som len stravou neschudla.Zavidim tym stastnym,ktore len obmedzia stravu a chudnu...

chloeee

ja sa cítim tak,že som pribrala. Dneska som toho dosť pojedla a navyše zaostávam aj s pitím :-/ Som zvedavá na zajtrajšiu váhu. Dúfam, že klesla aspon o niečo. Dnes som nemala žiadny pohyb, zajtra tiež asi žiadny nebude,lebo nikto nechce ísť so mnou športovať :) Sice išla by som si zaplávať, no uvidím :))