Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
mon87: ja ked som v nitre,tak chodim do polygonu a fakt sa mi tam paci,ale kamosky nechcu chodit,lebo ich to nebavi,tak som tam chodila sama a preto mi to dlho nevydrzalo...
lolla: no zacinala som cca 66,5 (a za 5 týždnou sa to pohlo na tých 61), co pri mojej výske 160cm bolo fest dost....
Inak ako tak citam, tak nie som sama co chodi v Nr do skoly :)))Ja som pozerala to fitko Polygym - podla obrazkov a popisu to vyzera celkom dobre.....
Ahojte baby...
Ja si akurát robím obed.Idem mať dusenú zeleninu s pangasiusom.
Lucy:ďakujem pekne,ale som zúfalá z toho,že to ide tak strašne pomaličky.Keby som už aj ja bola na 70tke,bolo by super.
Teraz od septembra by u nás už mala byť zumba,tak snáď sa mi podarí chodť aj tam.Bola by som rada,keby som sa už aj ja mohla tešiť z toho,že som pod 70tkou a ostane to tam...(teda pod 70tkou) a pôjde to len tým správnym smerom.
ALe verím že aj to raz príde,tak bojujem aj ďalej.
Ani ja nemám clekom prehľad o tom,ale viem že ty Lucy,chloee a ja sme začínali takmer narovnako..
Ahojte baby,ja som sa postavila na vahu az v pondelok rano a mam 70kg.Dufam,ze v nedelu sa uz dostanem pod 70kg,bola by som stastna.Vcera som necvicila,no dnes uz urcite musim...
Ako sa Vam dari?Ja uz stracam prehlad kto s nami chudne.
nikki.7 : je super ze chudnes a nepriberas,aj ked pomaly no podari sa Ti to uvidis,drzim palce.
chloeee : super,sikovna za chvilku mas svoju vysnivanu postavu.
zufala9,,fitko v nitre je dobre relax,,tam aj ja chodim na zumbu :)
lolla:dakujem pekne,no dúfam že to bude naozaj tak ako hovoríš...Predtým som chudla a naozaj to išlo pomaly a naspat som pribrala len 3 kilá/z desiatich/,tak dúfam že tá moja trpezlivost bude aj odmenená.
Inak vitaj medzi nami.Radi privítame každú novú bojovníčku.Ja som mala prbý úbytok 0,4 aj druhý úbytok 0,4,tak snád sa to rozbehne a pojde to aspon po kilečku pekne dolu.
Ale určite sa začínam cítit lepšie.Práve soms a vrátila zo step aerobicu a tam nám teda dala riadne zabrat.
Nepapám už nič,iba čajík a hajat,aby som nemyslela na tú čokoládu,čo ma ohrozuje.
ahojky,aj ja by som sa k vam rada pridala,kvoli hnusnym sladkostiam som pribrala az 7kg a neviem sa toho zbavit:-(,stale myslim na sladke a je pre mna tazke odolat,snazim sa jest pravidelne a zdravo,ale mne tie "zdrave" potraviny aj tak nedokazu nahradit kolace,ale ked vidim,ze ake ste uspesne a ako vam to ide,rozhodla som sa,ze sa prekonam...za chvilku mi zacina skola,budem sa musiet porozhliadnut po nejakom fitku alebo zumbe v nitre...
mon87: dakujeme za privitanie a gratulujem k dalsiemu kilecku pohnutemu spravnym smerom:) mozem vediet kolko merias a s akou vahou si zacinala?bozeee ja ta mat 61 asi sa zblaznim od radosti:)
chloee a nikki.7: gratulujem aj vam dievcence a prave naopak, neskor budete rady ze ste nechudli nenormalnou (a nezdravou) rychlostou, ked vasa vysnena a vydreta vaha ostane presne na tom cisle akom ma:)
Drzim vsetkym spolubojovnickam palce, nech sa nam dari vytrvat, ja som sa este nevazila, zatial drzim len 5-ty den delenu stravu a snazim sa kazdy vecer cvicit tak duuuufam ze pomaly sa zacne to hnusne sadlo rozpuustat :))
Majte sa krasne, doschudnutia dievcence:)
nikki.7 : síce to ide ďažšie dole,ale potom to tak isto pôjde aj ťažko hore :) takže držím palčeky :)
ja už som asi sto krát začala chudnúť a vždy som skončila po dvoch týždnoch, ale tento krát sa nevzdávam :) Vtedy mi to tiež išlo strašne pomaly, preto som to vzdala. No priberalo sa aj oveľa ťažšie :)
Tento krát som začala piť čaj na chudnutie. Možno že trošku pomáha.
Ahojte bojovníčky...
Včera som nestíhala íst na net,tak vám píšem svoj skromný úbytok dnes.Po týždni je to znovu len 0,4 kg. Už ma to hnevá,lebo za 12 dní je to len 0,8 kg.
Ale nevzdám to.Dnes som to na ranajky kusok prehnala,tak na obed bola len dusená zelenina.Na zajtra chystám pangasa tiež so zeleninou,tak to dúfam vyrovnám.
Je strašné počasie,ale mala by osm íst aspon na aerobic,tak dúfam,že s ato podarí.
Inak chloeee gratulujem,tebe to ide super.Ja mám k svojmu prvému cielu 70 kg ešte 2,6 kg.A to ak pojde takýmto tempom,tak na 65 sa dostanem možno na Vianoce 2012.