Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

nikki.7

chloeee: Ja sa snažím piť minimálne 2,5 - 3 litre tekutín.

Mala som vážne zdravotné problémy a zistila som,že je oveľa lepšie,keď pijem viac.Predtýmm som s tým mala problém.

Dnes som sa nehýbala,bo som bola u kaderníčky sa farbiť a strihať,trochu sme sa zakecali a prišla som len pred chvílou.Teraz na večeru som neodolala pribináčkovi a ten vačší prehrešok je jablčník,ktorý piekla priateľova mamina.

No zajtra to napravím.

chloeee

ahojjte :)
Včera som sa na večer trošku rozožrala takže čakám pár gramov hore. :) Dneska som mala na raňajky nejaké tie fitnes sušené keksíky, či čo sú to a na obed broskyňu, pretože som sa nestíhala napapať. Ale večeru som mala bohatú, kuracacie prsíčka s vajíčkom a zeleninou. Zachviľku sa chystám na zumbu a potom si asi zase dám kus mäsa s niečím dobrým, lebo ked na neho pozerám som vkuse hladná.. Ja sa snažím veľa papať, len ked nemám doma čo, lebo vačšinou mama varí bud mastné,alebo strášne sladké veci tak si dám mrkvu.. :)
Koľko cca pijete denne ?

tucnalucy

Ahojte,pozeram,ze sa Vam super dari.
Chloeee: perfektne,no nemas strach,ze chudnes skoro 1kg za dva dni?O tomto som sa rozpravala s fitness trenerom a povedalmi,ze za tzden normalny vahovy ubytok by mal byt 1kg - 1,5kg,aby nenastal jojo efekt.Nechcem Ti radit,ale asi prijimas velmi malo kalorii ked tak rychlo chudnes.Ono je to fajn,ale ak chces,aby to bolo navzdy,tak si stanov jedalnicek,kory nebudes mat problem uz nikdy dodrziavat.Clovek sa nedokaze obmedzovat navzdy...
Ja som mala na ranajky jogurt a na obed vobec netusim co si dam.Nemate nejake rady?
nikki.7 : dolezite je,ze chudnes alebo sa drzis na vahe a nepriberas.Aj ked pomaly,ale zhodis,uvidis.Drzim palce.
Som zvedava ci budem v nedelu mat aspon 69,5kg.Len nech je to uz tesne pod 70kg.

nikki.7

Ahojte...

Tak v prvom rade,chloeee gratulujem,je to super úbytok.
Ja som sa vážila včera ráno a mala som o 0,4 kg menej za dva dni.Mne sú tie 0,4 kgmové úbytky asi súdené.Len neviem,či som to včera nezabila mojim jedálnym lístkom.Bola som celý den na suchej strave,pretože som bola odcestovaná a nemala som čas a ani miesto jesť,alebo si pripravovať niečo,na čo som zvyknutá.

Ale dnes o idem napraviť.Na raňajky som mala síce dva grahamové rožky,ale na obed mám pripravenú brokolicu,tú si uvarím a k tomu pangasius.

Zajtra mám dovolenku,ideme s priateľom do Viedne,tak si určite pochutnám na nejakých chutnučkých cestovinách....mňamky.

Dnes asi nestihnem ísť cvičiť,preto si dám asi len prechádzku,ale zatrja by som chcela ísť na aerobic,len neviem ako sa vrátime.

Dúfam,že to v nedeľu pri vážení ostane minumálne na tých 72,2 ako som mala včera ráno.

MetallicA

čaute:D počujte ja fakt hrozne veľa cvičím, každý deň. V lete aspoň môžem chodiť na bicykli a behať ale v zime čo sa mám prechádzať po ľade? vidím že daktoré si na fore vychvaľujú orbitrek a stepper...mám orbitrek ale ja neviem nevšimla som si že by som dáko chudla na mojich stehnách a širokých bokoch a pritom cvičím natom celú zimu denne asi rok aj pol....či sa mi to zle zdá že to nepomáha? cvičím tak 30-45 minút, jedna tu cvičí denne natom 25 minút a schudla o dva mesiace na bokoch:D neviem pomohli by tie igelity či to len vodu spotím tým?

chloeee

ahojte :)
Dneska sa nechystám cvičiť, včera som sa umučila :D Mám takú svalovicu že až. Ale aj o 0,9 kg menej za dva dni. To ma naštartovalo a zajtra sa zase:) Konečne vidím,že moje stehná su o niečo chudšie a aj boky. Len z brucha to nechce ist dole...Robim aj brušáky :-/

lolla

nikki.7: ked som uz fakt nevedela vydrzat nedat si čoko tak som vzala vsetko sladke co som nasla doma (a co by ma mohlo ohrozovat:), nahadzala to do krabice a celu ju nahrubo oblepila lepiacou paskou a nekam schovala :D vazne mi to pomohlo, lebo som tie hnusoby nemala na ociach a po case mi dokonca zislo z mysle aj miesto ukrytu :))

mon87

Ahojte babulky! :)
V poslednej dobre chodim velmi neskoro spat a potom zasa neskoro vstavam, cize ani tomu jedlu moc nedam, jem tak 3x za den, co sa mi nezda az take vhodne ,ale tak co uz :( ....

zufala9: no ja dufam ze v tej Nr daco poriesim, aj ked neviem este celý rozvrh. Len neviem co by bolo vhodnejsie, ci napr. zumba (raz som bola na tae-bo a bola som uplne ko, nestihala som a bolo tam malo priestoru) alebo radsej nejaké fitko a pomalycky si urcovat tempo napr. na dajakom rotopede :D

nikki.7

Ahojte...

Tak ja som dnes cvičenie vynechala,ale za to som behala po meste a vybavovala,so sestrou po nákupoch,tak aj to sa snáď ráta.

Na večeru si idem dat už iba jogurt.

Pekný večer.

chloeee

ahojte baby :)
no dúfam,že to pôjde pomaly dole. Dneska som mala na obed trošku špagiet a dusenú zeleninu k tomu. Večer pôjdem na zumbu a zajtra asi plávať. Len neviem čo si dám na večeru. Nejaký návrch ? :)