Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
z toho si nic nerob ja tiez bojujem s nadvahou a drzim delenu stravu od macingovej velmi mi pomaha ak chces mozeme si radit
nikki : ja to čakám nejak koncom týždňa,takže budeme asi rovnako na tom :))Ale pomaly to dole musí ísť, držím palčeky :))
Dneska som mala na raňajky nejaké to jablko, na obed polievku a trošku zeleniny.. Veľa som dneska nepila ani nejedla..takže asi idem zavítať do chladničky. :)) Večer sa prinútim trošku si zacvičiť, dúfam,že sa do toho dokopem.. :)
ahojte..
chloee:ja som na tom úplne rovnako.tiež iba žeriemžeriem a žeriem,je to až nepochopitelné,kolko toho zjem. Ospravedlnujem to tým,že idem mat svoje dni,tak mi chutí,ale váha to neospravedlní a tie nervy čo budú potom ako sa tam postavím,...
No ale spolieham sa na to,že to tento týžden doženiem.
Som ešte u našich,takže váhu nepíšem,lebo mamina síce má digitálnu váhu,ale je tam oproti mojej rozdiel,tak sa chcem vážit na jednej.
a ostatné baby ako?Lucy ako si na tom ty?
ahojte :))
Ja som včera iba žrala žrala a žrala. Takže dneska to budem musieť riadne obmedziť :) Už aby začal týžden, budem chodiť na zumbu a ešte plávať. Snáď to pôjde rýchlejšie dole ako doteraz. Za posledné 4 dni len o 0,2 kg :-/
čaute mám 23, som po operácii kolena a mesiac som bol nuteny iba ležať v posteli .. už tak som mal trochu nadváhu 83kg pri 183cm. Bál som sa aby som ešte viac nepribral, a kedže som musel iba ležať zmenil som stravovanie. 3x denne zhruba to isté čo som jedol, akurát o niečo menšie porcie. Hlavné veci čo som zmenil boli biele pečivo som nahradil tmavým, sladké vody z obchodu som nahradil vodou z vodovodu + domáci sirup. Každý deň zjem nejakú tu papriku či paradajku. Sám som prekvapený, ale za ten mesiac nielenže som nepribral, ale zhodil som 3 kilá a navyše mi toto stravovanie maximálne vyhovuje, pretože sa stravujem takmer rovnako ako predtým. Keď budem fit začnem športovať a verím že si váhu už v pohode postrážim.
ahojte...
Ja som včera síce nabehala po obchodoch dost "km",ale večer som to zabila poriadnou večerou,takže určite nie osm sebou nadšená.
Zajtra sa asi nebudem vážit ráno,lebo som mimo domova,ale dobehnem to snád v pondelok a dám vám echo...
Nehýbem sa aktívne už dobré 4 dni,ale chcem to dobehnút budúci týžden.
pa pa...dnes mám dietu
čaves :)
ja som dneska zase tomu jedlu nejak nedala. Začala sa škola a vôbec nestíham papať. Na raňajky som mala síce klasickú desiatu ale potom do štvrtej som bola iba na vode :-/ Večer som dobehla dobrým šalátikom a zjedla som celý malý melon :D Zajtra budem variť, máte nejaký návrch na dobrý obed ? :) Skúsim to spojiť s plávaním.. Snáď pomaličky to pôjde dole... :) Dobrúú
Ja som si dnes na veceru dala melon a susene banany.Viem ze to nie je ok,ale mala som chut na ovocie.
Ja pijem denne min.2,5l vody a nemam s tym problem,ale ja pijem takto vela vzdy.
ja som dneskas vypila tak 1,5 litra vody :-/ Neviem či je to až tak málo. Dokedy som nezačala chudnúť som pila asi tak polku politrovky, čiže úplne málo.Zvykať si na tolko vody je fakt ťažšie ako sa neprežrať..
ja som už docvičila a tuším si idem dať ešte kúsok niečoho..:) lebo som hladnááá...:) zajtra budem behať po nákupoch, takže aspon sa trošku nachodím.. :)