Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
lucka,
no ja sa snazim jest 5 krat denne male porcie a vela vela zeleniny...ked ja tiez som sa vzdy natlacila 2 krat za den a potom uz nic..
ten zadok mam geneticky lebo aj mama aj babka ma taky...
ale rozhodla som sa na genetiku zautocit :D
takze bicykel, spinning a vsetko na co sa slabe a posiluje zadok a stehna :)
alenka ...
ja mam ties taky problem podobny ... ze strasne chcem schudnut zo stehien a zadku ... celkovo som uz chudsia schudla som 7 kil ...ale tie stehna nie a nie ist dole ... joooj ... a ako chces chudnut ? :)
Caute:-))
mojim cielom je schudnut 5 kil a som rada ze som nasla niekoho kto v tom pojde so mnou, urcite tie kula pojdu dole lahsie :)
potom by som chcela zit zdravsie a to urcite bude tahsi oriesok...)
ja mam postavu celkom dobru are taaa rit...to je strasne taka velka ochabnuta ovisnuta jak keby ani ku mne nepatrila :(
ahojtee :)
no so mnou je to totálna katastrofa. Od soboty som dosť polavila, cvičenie vôbec nehorozilo a celý čas som sa nejak prežierala.Dneska ráno som sa postavila na váhu a je kilo naspať :-/ Už ma skoro šuplo. Dneska sa držím, lenže sa robí žemlovka, takže "super". Večer idem na zumbu, zajtra tiež...aj v piatok :) dúfam,že to dám zase na pôvodných 67..
ahojte:))
RiushBejb: veľmi dobre viem,aké sú to obrovské chute na všetko,čo si za ostatné týždne odopieram.Dnes mám za sebou už dve horalky,čo by som z ainých okolností nemusela.Predvčerom som plným preihrštím tlačila do seba čipsy,takže tie menštruačné chute majú dačo do seba..
Čiže teraz sa vážiť ani radšej nebudem,lebo cítim na sebe,že som naliatejšia,plnšia.
Ale bojovať budem ďalej,aj keď som kus poľavila aj v strave,oproti prvým dvom týždňom.
A vy ako baby,ste prísne na seba?
ahojte,,ja som už týždeň na rovnakej váhe..:(,,ale zacala sa skola a ja som nemala čas na cvičenie a jem tiez nepravidelne,,,ale dnes som mala zumbu,,na veceru sice bagetu na stanici ale bolo v nej veeeela zeleniny :) zajtra sa budem snazit postit lebo som mala aj langoš :/,,zlá zlá :D,,a pred pár dnami celú milku som dala,,ach tie menštruačné chute,,poznáte to :D
ahojte :)
Ja som naposledy mala nejakých 67,1 a moj prvý cieľ je 65 :) Som zvedavá kedy sa k nemu dopracujem. Doteraz som sa držala a nakoniec som si predchvilkou dala kuraciu 300g bagetu :-/ wr...ani som nebola hladná. Tento celý týžden budem riadne cvičiť, tak dúfam,že do nedele budem pod 67.. :)
Lucy: Môj cieľ je 68 kg,ale keď bude menej,bude len dobre..Teraz posledne som mala 72,2 kg,ale jedla som veľa cez víkend,tak som sa v nedeľu ani nevážila pre istotu,aby ma nevystrelo na váhe.
Ale v nedeľu sa už odvážim a dám vádm všetkým vedieť.
Neboj nič Lucy,aj my s chloeee sme to prehnali teraz,tak musíme poľaviť v jedení a začať cvičiť.Ja chcem začať už dnes večer step aerobikom.
Ahojte..
Ahojte baby,
včera som sa neodvážila.Celý týždeň som necvičila,tak sa radšej odvážim až teraz v nedeľu.Dnes som mala na raňajky banán a na obed si dám kuracia mäsko a zeleninový šalát.Dnes už musím určite cvičiť.
Ako chloeee a nikki.7 akú ste mali váhu keď ste sa naposledy odvážili a koľko je Váš cieľ?
Ja som mala 70kg a môj prvý cieľ je 69kg.Tak snáď som nič nepribrala a v nedeľu budem mať aspoň 69.5 kg aj za to budem vďačná.
chloee:nebudem sa teraz pre istotu ani vážiť,pretože nechcem zažiť šok.
Odvážim s akoncom týždňa,keď to už dúfam bude aspoň na minulotýždňových hodnotách.
V stredu minulý týždeň som mala 72,2kg,tka dúfam,že to tak aj ostane a nešlo to hore,aj keď silno pochybujem.
No ale budeme sa povzbudzovať a snáď to naozaj pôjde dole.