Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

RiushBejb

ahoojte :),,takze mne dnes vobec nechuti jest neviem preco,,asi to bude tym ze som sa zalubila a na nic ine nemyslim :D,,takze ranajky - suchá fit kocka, obed - trochu farebných cestovýn s morskou solou, olovrant - nektarinka,,,nejaké nápady na večeru?,,,váhu mám 165/61.0,,,áách chcem 55! :)

mon87

Ahojte babeny! Ako sa vam dari? Bolo by fajn, keby ste napisali nejaké aktualne výsledky, a za aku dobu ste ju dosiahli....
Viem ze niekomu to ide lepsie, niekomu horsie ale hlavne je ze sa rucicka vahy hýbe smerom na dol :)))
Ja sa odvazim zajtra, tak dufam ze bude dovod na radost :o)

Kalorie

Velmi dolezity je prijem a vydaj kalorii.
Ak budes mat denni prijem kalorii 1700 (kcal)tak si svoju vahu budes udrziavt. Ale ak prijem kalorii znizis na asi 1200 (kcal)tak schudne 0.5 kg za 1tyzden bez cvicenia. Presni prijem kalorii si mozes vypositat na tejt web. stranke.
nutrition.about.com
Ja by som to vsak doporucoval kombinovat s kardiom cvicenim.
Pri spaleni 7,700 kalorii schudnes 1 kg!!!
1 kg = 7,700 Kalorii.
Vedeli ste, ze napriklad jeden banan ma az 100 kalorii? Vajce - 80(kcal) 2L Coca-Cola okolo 800(kcal)
Kalorie = kcal !!!
Good Luck

tucnalucy

A napisala som min.4 jedla denne,tak neviem co robim zle.Nejem sladke,vyprazane...Pijem 3l tekutin,cvicim.Neviem co robim zle,ale necham si poradit.

tucnalucy

Jednoduchych sacharidov?Vacsinou jem maso a zeleninove salaty,alebo sojove maso,tofu,zeleninove rizota,cottage cheess.Co je na tom zle?Lepsie by bolo jest zemiaky,cestoviny?

happylife

Z mojho pohladu jes vela jednoduchych sacharidov, co ti urcite nepomaha. Co som pozerala spatne tvoje prispevky, co si jedla, je tam dost vela nevhodnych potravin. Ovocia je fajn, ale opatrne s nim. A v case diety ho nejedz same, ale s bielkovinami, (tvaroh, jogurt, zopar orieskov...)
A 4 x denne jest je MAAAALO! Skus to 6 x denne. Male davky. Rada by som ti pomohla so skladbou jedalnicku, ale tu by to bolo velmi obsiahle.

tucnalucy

Ale ja nehladujem,len som vcera nemala cas na normalne stravovanie sa.Inak sa stravujem min.4x denne.Dnes som mala na ranajky nizkotucny jogurt + nakrajany banan,na desiatu som mala melon.Na obed mam plnenu papriku len s omackou,bez zemiakov a poobede este neviem.
Dnes sa uz musim konecne rozhybat a dat si poriadny trening,lebo stracam energiu.

happylife

Lucy, skus si precitat knihu od Mudr. Bukovskeho Teraz to zide. Docitas sa v nej, ako sa SPRAVNE stravovat pri chudnuti, coho sa vyvarovat, co su bludy a co je pravda. Podla toho, co tu uvadzas, ako sa stravujes, si sliapes cestu do pekla. Zle, zle, uplne zle. Spomalujes si metabolizmus, telo po case prestane chudnut a ty sa zastavis na "mrtvom bode"a nakoniec ta to prestane bavit. Na to, aby clovek uspesne a dlhodobo schudol, treba trocha pochopit urcite suvislosti (ako telo funguje). Chudnutie rozhodne nie je o hladovani. Skus sa nad tymto zamysliet, prestudovat nejaku literaturu a zacni to konecne robit spravne. Vyplati sa ti to! Vela uspechov.

nikki.7

ahojte bojovníčky))

Ja som na tom horšie ako som bola pred týždňom.Už druhý týždeň ľajdáčim v cvičení,ale snažím sa aspoň to jedlo kúsoček obmedziť,ale to sladké si neodpustím.

Zajtra by som už mala ísť na aerobik,ale naozaj je to tak,že v tomto počasí som riadne lenivá.Ani len na prechádzku s ami nechce ísť a telo len chabne a chabne...

No nič,musím sa prinútiť a zamakať,lebo viem že to ide dolu,ale musím chcieť.

tucnalucy

Ahojte baby.Dnes som mala na ranajky hrusky,na obed cotage chees a zeleninu a poobede uz nic,lebo som nebola doma,vratila som sa teraz a uz jest nebudem.
Netusim kolko vazim,ale ked je vonku taka zima,zistujem,ze sa mi nechce cvicit ako predtym.Ako sa mam motivovat?
Drzim Vam palce nech sa Vam dari chudnut.