Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

mon87

Ahojte....no moja vcerajsia váha po 7 týždnoch: +/- 60 kg :))
Od minuleho týzdna to vsak islo len o cca 0,4 kg, takze som sa pustila do nejakeho hladania info a zistila som ze cvicit 30 minut je malo :( , pretoze telo prvých 20 minut spaluje cukor a az potom tuky... takze som znižila obtiaznost na orbitreku a pridala cas cvicenia na minimálne 40 minut ! Dufam ze sa mi pomaly podari dat tých 58 a nasledne 55 kg.

Alica111:
Ja mam 160 cm, 23 rokov a ked som zacinala mala som okolo 66,5 kg!!! Viem ze tebe pripada 60 kg vela, ale ja teraz vidim rozdiel, vyzeram naozaj dobre a ty si tiez pri tejto vahe krasna, len to nevies....ja som prvých 5 kg schudla za 1 mesiac- takze ak chces byt zasa kocka co ma 55kg, tak smelo do toho, za mesiac sa to naozaj da...len musis chciet a verit, tvrdo pracovat....ale bude stat za to!

nikki.7

ahojte))

V prvom rade chcem privítať nové bojovníčky.

Netreba zúfať,určite to pôjde dolu,aj keď možno teraz ja nie som zrovna tá ravá,ktorá môže o tom rozprávasť.Ja mám tendenciu priberať a chudnúť a to mám niekedy pocit,že priberiem doslova aj z vody.

Od dnes som sa aj ja zaťala a idem pokračovať v tom,čo sme v auguste odštartovali.Viem že to tak ide dolu,aj keď pri mne strašne pomaly,ale ide.

Neviem si odpusitť výdatné raňajky a sladké,čiže to si vo svojom jedálničku musím nechať.

akatarinka:Neboj zvládneš to aj ty.Máš veľmi podobné meiry ako som mala ja,keď som začínal aminulý rok.Moja výška je 173/73kg.

Mojím snom je dostať sa na váhu 68 a menej.

Ak sa smíem spýtať akatarinka,koľko máš rokov?

Prajem vám pekný deň.

akatarinka

ahojte, ja mám 174 cm a vážim asi 83 kg....chcem to dať dole aspon na 70....zajtra začínam s diétou...a potrebujem trochu podporiť počas toho...tak držte prsty!

Alica111

Ahojte..
Vidím, že táto téma sa tu drží pomerne dlho..
Mám 160cm 60 kg. 21 r.
Zmenila som životný štýl. Prenechala som bujarý nočný život iným.. Žiaden pohyb.. Milujem sladkosti, priam som na nich závislá, mnohokrát zjem dobré jedlo už len z princípu, že ono je k dispozícii a to nemusím mať naň zrovna chuť.
Hnusím sa sama sebe, nechcem chodiť nikam von, ani medzi ľudí. Vadí mi, keď sa ma niekto na tele dotýka..
Slnko svieti a ja som z toho len v depresii, emocionálnle závisím na jedle.
Viem, čo by som mala a nemala, lenže akosi sama si to neviem rozvrhnúť, už som zúfalá, pretože neviem ako byť sama sebe motivátorom, kontrolou.. sebadisciplína
sama neviem ako som to mohla nechať dôjsť tak ďaleko

zidulka

Ahoj. Schudnúť len so zeleninou a ovocím je pekné, ale celý život len to jesť sa nedá. príde jojo efekt. poznám to. ak možem odporučiť zdravé potravinové doplnky na prírodnej báze plus troška pohybu robia zázraky. A hlavne bez jojo efektu, posilníš si imunitu a zdravie, zbavíš sa nadváhy a nemusíš sa velmi obmedzovať vo svojom stravovaní.. je to velmi jednoduché a hlavne účinné. zidulka1@azet.sk

Majqa

Ahojte pridavam sa k vam ja mmam taku hnusne telo od sladkosti a prezierania mam 160cm a 66kg,mojim snom je dat dole aspon 10kg za aku dobu sa mi to podari?nevviete mi povedat od pondelka zacinam naplno,musim to zvladnut chcela by som brigadovat ako hosteska a tam musim byt velmi cchuda,a ked som bola chuda tak mi povedali ze vyzeram ako mariana durianova heh ale to som bola chuda aj v obleceni som super vyzerala teraz ani von nemam chut chodit nikde:(

RiushBejb

takže po tomto mojom diétnom dne,,na večeru nakoniec chleba s rajčinou,,,som za jeden den dala dolu 0,8 kg !,,ani ja som neverila,,ale budem muset zesst viac aby nenabehol pán jojo :),,takže dnes ráno bola váha 165/60,2 :)

jankkka

AHojte, mam otazku na moj jedalnicek, schudla som a chciela by som si vahu udrziavat, nechcem uz dalje chudnut, myslite ze mam spravny jedalnicek?
r. 3 lyžice ovsených vlociek v mlieku s jogurtom a ovocim + lanove semena
o.normalne polievka a druhe jedlo, u nas doma sa nevaria ziadne nezrdave jedla, prilohu mamvam veeela zeleniny
ol. kava, ovocie, sl. semienka/kusok horkej cokolady
v. cerealne pecivo so sunkou syrom a vela zeleniny
dakujem za vyjadrenia

nikki.7

ahojte...

ja sa pre istotu nebudem zajtra ani vážit,nebudem si zbytočnr robit nejaké nádeje a nervy pre mna.

mám svoje dni,čiže som aj zavodnená a určite pribratá,lebo papám všetko čo mi príde pod ruku...okrem toho,dnes sme chatovlai,oslavovali a papkali.

ale od pondelka sa budem snažit,to si sama sebe slubujem.

pekný večer...mojim snom je mat 68 a menej...