Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

ladyinred

Môj jedálniček dnes:
R.: čaj
D.: jablko, káva s mliekom
O.: cappuccino
Ol: jablko
V.: celozrnný rožok s paprikou a syrom, jablko
2V.: tekvicová žemľa s bielym jogurtom

RiushBejb

ja som dnes papala tak normálne, ani málo, ani vela :)),,ale osm sa rozhodla že keď už chudnem začnem si pomahať ze si budem na sebe skrášlovať veci ktoré sa mi na mne nepáčia a myslím že tým naberem trošku sebavedomia a budem sa cítiť lepšie :),,,napríklad si bielim zuby,,robím tunel, idem si dať pierc do pupku konečne a takéto maličkosti :):)

chloeee

ahojte :))
nikki : super, takto to dáš rýchlo zase dole :)) Drzím palčeky :)
Ja som akurát dopapala večeru. Dneska som si dala na raňajky musli, moj obed bol dosť biedny, mala som bebe keksíky. Potom dlho dlho nič a teraz som si spravila dusené kuracie prsíčka so zeleninovým šalátom a duseným baklažánom. Zaostávam s pitím, tak postupne dobieham. Zumbu už dneska nestíham, pretože začala práve teraz. Zajtra aj v nedelu pôjdem. Dneska zbehnem aspon na dlhú prechádzku, kým je pekne :)

nikki.7

zdravím všetky bojovníčky:))

dnes mám už aj po raňajkách,aj desiate.
raňajky boli sladké,sladká buchta, tvarohový závin a káva,teraz na desiatu som mala detskú výživu jablkovú a na obed ešte neviem.

Včera som sa konečne prekonala a bola som na zumbe a ostala som s kamoškou aj na step aerobicu.Boli to dve hodiny neustáleho pohybu,tanca,výskokov,no fakt super.

Zajtra ma čaká znova step aerobic,ale veľmi s ami páčila aj zumba,tak by som chcela aspoň každú stredu chodiť na zumbu.

Ráno som sa vážila,tak je to 0,7 kg plus.Ako som v predchádzajúcich príspevkov spomínala,mala som minulý ťážden taký pažravý,tak teraz sa snažím to stiahnuť.

Verímže do nedele sa mi podarí dať dolu aspoň jedno kilečko,bola by som strááášne rada.

A vy ako postupujete?hmm?

kiki007

chcem sa opítať či schudnem keď budem jesť iba vtedy keď som hladná, čiže žiadne dodržiavanie 3 hod odstupu a jedenie 5x denne. Na raňajky nebývam hladná, je to problém ak ich nejem kedže raňajky sú najdôležitejšie jedlo dňa? Naštartuje mi metabolizmus pol litra čaju každé ráno + "žiadne raňajky" ? Ďakujem za odpoveď

chloeee

ja sa radšej ani vážiť nebudem, lebo by ma asi šlahlo. Dneska som išla na zumbu, ktorá sa nekonala z technických dôvodov,tak som mierne sklamaná :( Zajtra idem na nu a dalšie tri dni za sebou :) Odvážim sa až nabudúci týžden cez víkend. Dúfam,že bude o kilečko menej. Co budete zajtra papať ? nejaký návrch ? :)

RiushBejb

jajha aj ja asi začínam od začiatku,,stále to mám inak,,jedno ráno 60,2 na druhý deň už 61,3,,neviete prečo to može byť? :),,zajtra som doma takže bude zasa diétka,,musím takto aj cez výkendy polavovat z jedenia lebo cez školu je to nemožné..držím palčeky :),,som si istá že do vianoc budeme štíhlučké,,verím tomu :))

nikki.7

Ahojte:)

chloeee: ja som na tom úplne rovnako,tiež začínam v podstate odznova.
Ale nezúfam,lebo verím že nám to pekne pôjde dolu.Včera som si bola zamkať konečne po dvoch týždňoch,tak som mala mieru svalovicu,ale bol to naozaj dobrý pocit.

Dnes mám už po raňajkách,mala som dve malé grahamové žemličky obložené a bebe dobré ráno..na obed si chcem objednať cestoviny,síce so smotanovou omáčkou,ale to mi tak strááášne chutí.

Zajtr asa chystám znovu si zamakať a v piatok tak isto.Chcle ab yosm ísť aj dnes,ale neviem či mi to vydá,lebo zastupujem kolegu na inom stredisku a tu to vyzerá do večera.Tak neviem neviem.

Držím vám palce a prajem pekný deň...

chloeee

ahojte babulky :)
dlho som nepísala, lebo som nemala v podstate ani čas a za posledný tyzden som sa zase napchavalsOd dneska zase začínam a naplno. Cely týzden budem cvičiť ako divá, čím dalej, tým mám väčšiu motiváciu,tak snad sa to podarí a dostanem sa aspon na tú váhu, na ktorej som bola ked som sa tak rozožrala. Kedze uz začala škola a nemám kedy vôbec jesť, tak to bude trošku ťažšie skombinovať.
Vidím, že sa to tu skvele rozrástlo a je nás tu plno :) Dufam,že nam to aj dokonca vydrží a budeme štíhle :))