Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

chloeee

Rano som sa postavila na váhu a mala som 66,6 kg. Tak dosť ma to potešilo, lebo utorok sme sa v škole vážili a mala som 67,4 ( hore dole pár gramov, kedze som sa nevážila na svojej ). Som teraz chorá,takže mi veľmi nechutí jesť. Snažím sa jesť aj tak veľa ovocia. Od pondelka začnem športovať aktívnejšie než tento týždeň :) Dúfam,že o takomto času nabudúci týždeň budem niekde pod 66. :)

chloeee

nikki : super, to ešte vládzeš ? mna by uz asi prehlo :D ja tento tyzden nebudem mať asi vela pohybu, lebo mam toho vela do školy a nestíham :-/ Ale cez víkend si určite pojdem min. zaplávať :) Začala som robiť po večeroch brušáky, ale nedám viac ako 35 a to ma už chytaju také krče :)) no idem spinkať..:)zatial :)

nikki.7

ahojte :D

Pred chvilou som sa vrátila z dvojhodinového cvičenia.Prvá hodina bola zumba a druhá step aerobik a poviem že to bola makačka,ale cítim sa super.

Zajtra by som mala pokračovat v zumbe a v piatok v aerobiku,tak snád ten hnusný prístroj ukáže menej ako 72..

prajem vám pekný večer,pa pa

chloeee

nikki : super, odvážim sa aj ja v nedelu ráno.. Ja len dúfam,že budem mať pod 67 :)) Dneska som mala ráno biely chlebík s paštikou a pomarančovým džúsom, čiže som to zabila... Ne obed už len jablčko a teraz si idem spraviť nejaký dobrý šalátik... :)
Mala by som si kúpiť tiež nejaké rifle, aby som mala do čo chudnúť... :))

nikki.7

chloeee:bodaj by si mala pravdu...v nedeľu už napíšem svoju váhu,dúfam že to bude pod 72...ja keby osm mala váhu takú ako nmáš teraz,bola by osm rada...mne bude stačiť,ak schudnem na tých 67..

priateľ mi hovorí,že nechce aby som schudla viacej:))

dnes som mala normálne raňajky,čiže dva grahamové rožky a jogurt,ale chcem to skresať,lebo sa mi to vidí veľa.Ale raňajkovala somo desiatej a teraz mám na obed zatiaľ len polievku,nechcem to preháňať.

Ešte mám v mrazničke nejakú zeleninku ajourty v chladničke,tak do večera už len to ak ma chytí hlad.

chloeee

ahoj nikki :)
Jeej ty si začala dosť športovať, určite budeš od soboty o dosť chudšia.. :)
Luc sa dlho neozvala, no dúfam,že nás už neopustila.... :)
ja sa snažím pravidelne jesť, naposledy som bola včera na zumbe, dneska som nemala dosť času. Snažím sa športovať a navyše po večeroch papám len zeleninu a snažím sa jesť na obed primerane. Stále sa kolísam 1 kg hore dole :-/ Dosť ma to štve, lebo posledné dni som toho dosť obmedzila. Dneska som mala síce kávenky,ale teraz som dojedla šalátik so syrom. Dúfam,že už do nedele budem pod 67 kg. Držím palčeky všetkym :)

nikki.7

Ahojte:))

Ako postupujete?Lucia, už si sa dávno neozvala, chloeee super že to ide dolu..

Ja sa tiež už cítim lepšie.Musím ale povedať,že minulý týždeň som riadne zamakala.Ešte aj v nedeľu som bola na tae-bo,bolo to super.Včera som bola na zumbe,riadne soms a zapotila a zatjra ma čaká fvojhodinový maratón zumba + step aerobic.

S jedlom je to zatiaľ dosť dobre,kým ma znova nechystí žrací týžden,lebo vtedy je moja všetka snaha hodená za hlavu.

V sobotu som sa obdarila za svoju snahu.Kúpila somsi úzke rifle,moje vôbec prvé v živote(úzke),ale sú čierne,čiž eopticky zužujú, kúpila soms i aj krátku sukňu,takú po kolená,takže ak to takto pôjde ďalej,tak možno sa nasúkam aj do legín.

Mám lepšiu náladu,som so sebou spokojnejšia a viem že pre seba neičo robím.Len dúfam,že sa už čoskoro posuniem pod 70tku.

Moja váha v sobotu ráno bola 72,1 kg.Odvtedy som sa nevážila.

newsted

Ahojte bojovnicky, ja som zhodil 21 kg a stale pokracujem, viem pomoct, ak chcete ozvite sa mi na newsted(zavinac)azet.sk

chloeee

Ahojte :)
Ako sa vám darí ? :) Ja som sa dneska prvý krát po dvoch týždňoch odvážila. Ráno to bolo 66,6 dokonca o 0,6 kg menej ako pred tým, ako som sa zase začala napchávať :) Včera som bola na zumbe,tam som sa celkom zničila. Zajtra pôjdem znova. Rozhodla som sa,že začnem od pondelka aj plávať. Len neviem či sa mi bude chcieť chodiť do plavárne pred školou :D
Dneska som mala zatial iba raňajky a to dva celozrnné chlebíčky so syrovou pomazánkou a kopu zeleniny. Na obed ešte neviem čo vymyslim. Každopádne dneska je super počasie, tak asi vybehnem aj na bike :)))
Zatial dievčence, pevné nervy a hlavne veľkú výdrž, pekný víkend