Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den
Hnusne telo, uz dost
chloeee:tak teda budeme sa podporovat aspon my dve.
Ja som sa teraz vrátila z práce,výnimočne sme robili aj v sobotu a chystám sa pospinkat si,lebo ešte to nemámdoliečené a to tahám už týžden.
Od pondelka chcem íst cvičit aj ja.Neviem čo budem varit zajtra,ale asi niečo len dietne,lebo priatel je v práci a ja som sama doma.Mám tma tofu,zeleninu a tie zemiaky pečené mi tiež narobili chute,možno skúsim aj tie.
Pekný den,zajtra sa odvážim a napíšem.pa pa
nikki : no asi fakt sme zostali len my dve..
ja začnem športovať až od pondelka, lebo mávam horúčky posledné tri dni nejakých min 38 C a som úplne ubolená. Ešte mám svalovicu z utorka, ale takú,že ma bolí celá chrbtica..
Dneska som mala na obed pečené zemiaky so zeleninou, raňajky nič moc a večera- nejaké to ovocie a neodpustila som si gumenných medvedíkov :-/
Zajtra neviem čo si spravím..Vôbec nemám chuť na nič.
kikki007 urcite ti nepomoze nastartovat metabolizmus 0.5 l caju... Ranajky by si urcite nemala vynechavat. Skus zacat niecim malym, napr. pol bananu a pol jogurtu, zopar orieskov, lanove semianka. Postupne pridavaj... davku, mussli, alebo ine, az sa dopracujes na normalnu porciu ranajok. Hlavne, aby ti to chutilo. A co sa tyka prvej otazky, zalezi na mnohych okolnostiach, ci budes chudnut, ked budes jest, len ked budes hladna... Poznam ludi, ktori chudli tymto sposobom, ale len urcitu cas... Potom sa to zastavilo. a poznam aj ludi, ktory absolutne nic neschudli. V kazdom pripade, PRAVIDELNY prijem potravy (v rozumnom mnozstve a spravnej skladbe) ti zabezpeci, ze tvoj metabolizmus bude pracovat na plne obratky.
chloeee:tak sme na tom rovnkao,ja som od včera riadne prechladnutá a to som si myslela,že mi nebude chutit vobec jest,ale akosi chutí.
na zajtra mám ale pripravenú na obed zeleninku findus a tuniaka...mnam.
tak sa držkaj moja a píš píš,lebo už sme ostali asi len my dve...Ja som bola len v pondleok na zumbe,včera a dnes nič,nevládala som...zajtra sa chystám na step,ale ešte neviem ako mi bude...
ahoj nikki.. :)
nom aj ja som dosť chorá...v pondelok som ešte išla na zumbu a v utorok som bola plávať..ja sa stále držím nejak okolo 66, 3-4 kg a stále nič...nechudnem.a to som začala jesť viac zeleniny a viac športovať..Posledné dobu moc ani nepapám,lebo mám zapálené priedušky a vôbec mi nechutí..tiez si to neviem vysvetliť....
ahojte:))
dlhšie som sa neozvala,lebo som prechladnutá a nemám náladu na nič...chloeee:super,že si to držíš,mne to skáče o tých 0,40 kg hore a dole.
Neviem si vysvetliť,prečo nechudnem,ked som začala aj viac cvičiť...a popritom si viacerí všimli,že som pochudla,akurát z váhy nejdem dole.
Možno to u mňa potrebuje viac času...no čo už..pekný deň.
supeer.. :) gratulujem :) ja sa držím stále na tej istej váhe uz niekoľko dní... posledné 2 -3 tyždne chudnem iba po gramoch :(
babyyy konecne som sa dostala pod 60!!..dnes ráno 59,6,,aj to je niečo,,:)) konečne je tam tá 5ka,,len to teraz udržať a ešte klesnúť :))
ahoj nikki :)
dakujem..verím tomu,že budeš mať pod 72 :))
Ja už mám po raňajkách, mala som musli s mliekom. Na obec budem mať rybku so zemiakmi a s mkrvou + trošku pipikovej polievky. Začala som dávať do všetkého možného chilli a všimla som si,že rýchlejšie to spaluje tuky, dokonca pri nejakom fyzickom výkone oveľa viac :)
Mne dneska moja mama povedala,že už som dosť štíhla a mala by som prestať chudnúť, lebo ževraj už nemám žiadne prsia :D Dneska som sa kukla do zrkladla a faaaktt :( Tuším, že ked budem mať moju ideálnu váhu, nebudem mať žiadne :( Jediná nevýhoda. Dokonca vidím,že mi už aj z brucha trošku ubudlo, zo stehien....od včera je to mínus 0,2 kg.... :) Končne sa opať moja váha rozhýbala smerom nadol po tých dvoch týždnoch :)
Prajem pekný dník a pevnú vôlu :)
ahojte:D
chloeeee:prajem skoré uzdravenie, postupuješ super...snád ja mne zajtra váha ukáže pod 72...
ja som dnes mala na ranajky jogurt a malý keksík a na obed som jedla zapekaného pangasa so syrom a šunkou a k tomu iba zeleninu..mnamky..
pekný den