Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

happylife

ladyinred, ani sa necudujem po tom, ako som si precitala tvoj jedalnicek v tvojom predchadzajucom prispevku. Chod za nejakym odbornikom, alebo si precitaj nejaku literaturu, lebo takto si poskodis metabolizmus. A tie hormony, na stitnu zlazu, na podporu chudnutia, pokial si si to nasadila sama, tak ti radim s tym cim skor prestat. Velmi nebezpecna vec.

Baby, ak uz chudnete, precitajte si najskor nejaku dobru literaturu, od odbornika, nie nejake lacne braky typu -10kg za tyzden a pod. Odporucam Mudr. Bukovskeho Teraz to zide. (pekne polopaticky vysvetlene, aj to co funguje a nefunguje a hlavne preco) NAUCTE sa, ako telo a proces chudnutia funguje. Je pravda, ze u kazdeho plati nieco ine, ale ZAKLADNE pricipy funguju u kazdeho rovnako a nepustia. Tak isto, ked niekam cestujete, tak si najskor pozriete mapu a nejdete len tak hlava-nehlava, inak zabludite, zdrzite sa atd... Budte dosledne. A nechcite vsetko za tyzden. Znie to ako klise, ale fakt je, ze pomalsie chudnutie je trvale a zdravsie. Optimalne je 0,5 kg za tyzden. A vazte si svoje telo, aj ked ma mozno teraz 10 kg nadvahy. Drzim vam palce.

chloeee

ďakujem nikki :) no nohy mam už celkom chudé a ešte to brucho :D Dneska som mala tie musli, liter čaju, jeden párok s chlebíkom a teraz papám nektarinku. Večer si dám nejaký biely jogurt alebo zeleninové rizoto..Zajtra si spravím dobrú kuracinku s nejakou zeleninou a paradajkovú polievku :)

nikki.7

chloeee:prajem ti skoré uzdravenie a nech ti ten čas rýchlo ubehne...

Keby som ja tak mala tvoj problém,že chudé nožičky ako pavúk...uch juj

Ja som si dnes tiež plánovala dať voľno,ale nakopilo sa toho v práci a čumákujem tu ešte stále.

Nestíham ani jesť,ráno som mala jogurt s pomarančom a musli a teraz som si chcela urobiť kuracinu so zeleninou,no len neviem kedy sa k tomu dostanem,tak to nahradím zatiaľ hruškou.

chloeee

nikki : no hádam to bude tak..uvidíme..ja som ďalší týžden PN,takže akýkoľvek šport nehrozí. Síce už by sa patrilo, lebo mám pocit že moje brucho nechudne vôbec a nožičky mám ako pavúk.
Super,že si si bola zašportovať. :) Od budúceho týždňa začínam so squashom,tak sa celkom tešímm :)) Idem si niečo spraviť na raňajky, asi nejaké musli s mliečkom..:) Pekný den :)

nikki.7

ahojte:))

chloeee:môže to byť aj tým,že si chorá a možno si to len ty nahováraš,že si veľa jedla a telo si mylsí neičo iné.Možno si mylsíš,že si to zabila tými haluškami,ale cez deň i asi nejedla toho veľa,tak preto tá váha.Je to podľa mňa super.Keby aj mne išli takto kilečká dole,tak by som bola rada.

Ja som včera bola po týždni na aerobiku a dosť som sa teda ja spotila,tak snáď keď to znova naštartujem tak to pôjde pekne dolu.

Pekný deň prajem.

ladyinred

Ahojte, ja stále neviem schudnúť, váha buď stojí alebo ide mierne hore...na podporu chudnutia užívam aj hormóny št. žľazy T3 a T4, a nič!!! Neporadíte mi? Stravujem sa max. zdravo

chloeee

ahoj nikki: jee super, parááda..teším sa s tebou :)
Ja som sa tiež dneska vážila a ukazovalo mi to 64,9. Neviem ako je to možné, keď som včera večer jedla 2x plný tanier bryndzových halušiek a ešte som o jedenástej večer mala medové chlebíky s grankom. Dúfam,že toto moje rapídne chudnutie nie je nejak spojené s chorobou. lebo za tri dni je to -1,5 kg :-/ a nejak sa mi to celé nezdá, kedze predtým som sa skoro 3 tyzdne držala na jednom číslo a ani za boha to nešlo :-/ nom uvidíme..:)
Pekny den :)

nikki.7

chloeee:tak ti teda prajem skoré uzdravenie..ja sa cítim už lepšie,ale tiež to nie je ono..

ráno som sa vážila a mám 71,6 kg,konečne pod 72kou...sa teším riadne,len tak dalej.

ja som sa obdarila riadnymi ranajkami,ale cez den to budem kus kresat.

Pengy: ja ked mi vydá,tak aj 4 krát..ale od minulého týždna mám absenciu,lebo som bola prechladnutá,chystám sa zase zatjra nabehnút na moj rituál a to je tak 4 razy.

chloeee

ahojj nikki : ok, aj ja sa zajtra odvážim, ale neočakávam žiadne zázraky. Dúfam,že už budem pod 66..:D
Dneska som dokopy jedla len raňajky, obed ako taký a už nič :( Nejak ma tá choroba zmohla a nič mi nechutí. Dneska mi nakúpila mama zásoby zeleniny a ovocia tak s tým sa budem živiť hádam do konca budúceho týždňa.

Pengy : 2-3 krát do týždňa, ako sa podarí.. :)

Pengy

ako casto chodite cvicit? ja sa snazim 3 krat do tyzdna a vyzera to dobre :)
inak odporucam lymfodrenaznu masaz...detoxikuje a zostihluje :)