Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

Viva19

Ovocie na večeru? Veď to úplne nesprávne. Cukry z ovocia sa už nestihnú spáliť a uložia sa fo forme tuku. A okrem toho si pekne spomalíš metabolizmus tým, že budeš takto hladoať.Začni radšej oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.

Klikni na -odkaz odstránený- a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu

nikki.7

chloeee:ako tak pozerám,tak ty si už krásne schudla 7,4 kg.

Je to naozaj super pocit,že?Viem aký pocit to je,ja osm sa tkato radovala minulý rok.

Snáď sa budem tešiť znova.

nikki.7

chloeee: Gratulujem,ide ti to fakt perfektne dole...Kiežby to aj mne tak šlo...

Moja včerajšia váha bola 71,4 kg,takže aspoň že osm pod 72kou.

Ja som mala dosť výdatné raňajky,čiže obed bude musieť byť skromnejší.

chloeee

Dnešná moja váha je 64 kg :) Konečne to ide dole, ako chcem.... :) Dneska idem asi večer na zumbu a obedík bude maximálne diétny.. :) Už sa celkom naň teším, lebo to zbožnujem. Zapekaná brokolica s karfiolom a americkými zemiačikmi :)

chloeee

čím som zdravšia, tým viac jem:D to je strašné. ja už som dovarila, no napokon nič ľahké, keďže ostatní to potom jedia a frflú :-/ Pre seba si spravím asi nejaký šalát s rybkami a ešte čo chladnička dá :)
V sobotu idem s kamoškami do fitka, v nedelu ma čaká zumba a v pondelok asi swimm cycling :)

nikki.7

chloeee:vôbec si nemusíš vyčítať,že si necvičila,však si bola chorá.A určite si toho ani nezjedla toľko,ako za normálnych okolností.

Včera som mala nakoniec len step aerobic,lebo kamošk ana zumbu nestíhala a ja som ešte varila.Čiže dnes mám na obed karfiolovú polievku a tuniaka.

Pri tom mojom počítaní kalórií to obsahuje dosť veľa bielkovín - hlavne tne tuniak a málo kalórií.

Musím sa priznať,že dnes na raňa jky som spapala tortu - a tým som si nahnala veľa veľa kalórií,čiže dnes už len tak light.

Zajtra by som mala ísť znovu cvičiť,tak uvidíme ako bude.
Dnes mám stretko ohľadom toho môjho nového kurzu chudnutia.

chloeee

nikki : jee ty sa máš.. :) už aby som aj ja niečo robila :)) čím ďalej tým mám väčšiu motiváciu,tak to musim využiť...:))
Poslednú dobu veľmi zaostávam s pitím, musím to nejak dobiehať :-/ Zajtra si chcem spraviť nejaké dobré jedlo na obed....len ma nič takého nenapadá. Idem si asi dať nejaku malú večeru a potom spravím pár brušákov, po týždni by sa už aj patrilo...:)

nikki.7

chloeee:tak to je super,že si už zdravá...môžeš sa pustiť do "tanca".Mňa tiež dnes čaká zumba a potom step aerobic,ak to vydržím.

Ja sa tiež snažím jesť len zdravo a chcem aby mi to takto vydržalo.Tiež sa snažím vyprážané obmedzovať a pečivo nejem už skoro vôbec,ale za to sladkému neodolám.Dám si každý deň aspoň niečo malé.

chloeee

ahojky. :)
no to je super :)) držím palčeky :)
Ja som už svoj prvý cieľ tiež splnila, teraz ďalších 5 kg do druhého cieľu. Ja už ani tak nechudnem, len sa snažím jesť čo najzdravšie. Biela múka už u mna neexistuje, ani čokoľvek vyprážané..:) Ešte som nemala dneska raňajky,takže si idem nejakú dobrotu spraviť :)
Už mi je celkom dobre, takže od pondelka určite začnem zumbiť, takže snád to pojde rýchlejšie dole :))

nikki.7

ahojte bojovníci:))

Nie je nás tu veľa,no aj tak mám potrebu sem stále nahliadnuť a napísať moje pocity.

Už 6ty deň sa snažím rátať si kalórie, mám tkaú tabuľku,podľa ktorej sa riadim.Nedržím žiadnu diétu,iba sa snažím zdravo jesť a veľa veľa piť,lebo to je pri chudnutí dôležité.

Snáď sa mi už podarí dostať sa pod 70tku,lebo môj prvý cieľ dostať sa pod 72 som už dosiahla :):)

Držím všetkým palce,pa pa