Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusne telo, uz dost

Príspevok v téme: Hnusne telo, uz dost
tucnalucy

Dnes rano som sa postavila na vahu a myslela som,ze odpadnem.Vazim 73kg pri vyske 168cm.Jem aj vecer, jem malo zeleniny a ovocia a najma vobec necvicim.Dnes je 11.8. a ja som si dala za ciel do 1.9 schudnut na 70kg.Jasne,ze nechcem tolko vazit a mat cielovu vahu 66kg.No do 1.9 to musi byt aspon 70kg.Je mi zo seba zle.Uz prestavam jest sladkosti,zmrzlinu,slane chipsy,kavy atd.
Zacinam zit zdravo!!!! Chcem sa citit a hlavne vyzerat lepsie.
Pripoji sa ku mne niekto kto ma vyraznu nadvahu?Nie niekto s 3-4kg nadvahy,ale dievca,ktore chce dat dole aspon 6-7kg.Mohli by sme si tu pisat co sme cely den zjedli a ci sme cvicili.
Ranajky: hrozno
Obed:ovocie
Vecera:ovocie
Dnes si chcem dat odlahcovaci den,lebo sa citim obezne a zajtra sa zacnem pravidelne stravovat.Poobede budem urcite hodinku cvicit.
Vecer tu napisem.Pridate sa ku mne niekto?Ale niekto seriozny,kto tu bude pisat pravidelne a budeme sa podporovat a motivovat.Pekny den

nikki.7

chloeee: Zabudla som ti napísať čo je to spinnig. Je to vlastne upravený bicykel,kde ťa precvičujúci inštruktor vedie podľa hudby do rôznych zostáv a ty vlastne ťaháš celú hodinu. My mávame tesne pred koncom strečing, alebo previčíme trochu brucho a tak. Nie je to zlé,ja som bola včera a zapotila som sa teda riadne. Chodievame niekedy aj s priateľom,ale teraz je časovo zaneprázdnený,tak chodím s kamarátkami. Dnes sa chystám rpecičiť si ruky a rýchla chôdza na bežiacom páse.

nikki.7

ahojte:))

Ďakujem za nás dve,čo sme ostali.Snažíme sa podporovať teda aspoň my dve a osobne som rada,že ostala somnou ašpoň chloeee:)

Chloeee má určite pevnejšiu vôľu ako ja,lebo jej to krásne ide dolu a ja sa popri nej len tak snažím.Ale tiež som rada,že mi zišli aspoň tie dva kilá.Budem dúfať,že to takto pekne pôjde aj mne a budeme krásne štíhlučké.

Pekný deň.

ja :)

no aj ja dufam ze to nevzdala, lebo tie jej posledne prispevky vyzeraju akoby sa na to vykaslala, kedze jej tam niekto napisal ze sa stravuje zle. to by aj mna odradilo. tak ze ju pozdravujem :) a vam co ste ostali ozaj klobuk dole :) drzte sa

chloeee

ja :) : tak bolo nás tu na začiatku dosť a teraz sme zostali len dve. Zakladateľka témy už dlhšiu dobu nepíše, nevieme čo je s ňou, no hádam to nevzdala. :)

ja :)

ahojte baby, ja si sem tam precitam vase uspechy, drzite sa skvele, gratulujem :) oj, keby som mala aj ja taku pevnu volu ako vy, obdivujem vas a drzim palce. len tu uz nevidim prispevky od zakladatelky temy, som zvedava ako sa dari jej. kde si kocka?

LadyOpium

súhlasím 55-56 a 5krát denne zdravo jes´t ráno napríklad cereáli s mlékom na desiatu jablko obed niečo diétne a na oolovrant selozrnné niečo a na večeru dáky salát a pohybu vela

chloeeee

ja by som chcela mať tých 55-56 :) ale to je ešte veľa práce. Dúfam,že tento týždeň sa postupne dostanem pod 63. Ale tak som rada,že mi to takto ide, lebo v živote som neschudla viac ako 3 kg iba teraz.
Zase zaostávam s pitím, tak idem pomaly doháňať. :)
A čo je vlastne ten spinning ?

nikki.7

ďakujem chloeee, ale keď budem na tom tka ako ty,myslím váhou,to bude super..priala by som si schudnúť aspoň na tých 65 a budem spokojná.

Chystám sa dnes na spinning,tak si dúfam riadne zamakám,lebo v piatok som nebola nikde,mamina oslavovala,tak som nechcela ísť hopkať,ale dnes si to vynahradím.

F

Ty nemáš výraznú nadváhu, to nie je až tak veľa. Len si niekde na hranici medzi normálnou váhou a nadváhou, ale nie je to až tak hrozné.
Ale je hlúposť jesť málo a len ovocie, hlavne treba jesť pravidelne a menej a zdravo (čiže aj aké to má výživné hodnoty, nie len ovocie) a mať pohyb.
A tiež medzi 3-4 a 6-7 nie je až taký rozdiel, veľká nadváha by bola aj 20 a tak.

chloeee

jee ďakujem, aj tebe to ide super dole, ale fakt.:) Len tak ďalej :)
Ja som dneska pojedla dosť pečiva, takže do večera už len niečo veľmi light. Asi nejaký jogurt a poprípade zeleninový šalátik so syrom. Dneska sa chystám do lesa behať, tak hádam mi to aj vyjde :)